Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Member creativecaliph's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default pitchIN.my (Crowdfunding for creative projects)



    Alhamdullillah, sebelum ni saya respon thread Shuth berkenaan dengan startup. Saya ada suggest bagaimana kalau kita boleh bina portal untuk dapatkan dana dari orang awam seperti di Kickstarter.com. Akhirnya ia menjadi realiti apabila pitchIN.my muncul dan sekarang ni masih menerima submission mengenai idea projek2 kreatif. Jom hantar. Good luck!

    klik pada icon facebook di website pitchin.my

  2. The Following User Says Thank You to creativecaliph For This Useful Post:

    Syafiq2020 (04-30-2012)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Administrator shuth's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2,882
    Thanks
    205
    Thanked 1,101 Times in 294 Posts

    Default

    menarik... tapi bila klik kat "start lightning" tu.. takde apa2 keluar pun..
    tak siap lagi kot?

  5. #3
    WC Premium chibobski84's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    4,477
    Thanks
    159
    Thanked 134 Times in 80 Posts

    Default

    aah, takder apa apa

  6. #4
    Normal Member Syafiq2020's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    59
    Thanks
    15
    Thanked 19 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by shuth View Post
    menarik... tapi bila klik kat "start lightning" tu.. takde apa2 keluar pun..
    tak siap lagi kot?
    Quote Originally Posted by chibobski84 View Post
    aah, takder apa apa
    Kena klik di icon facebook, kemudian anda akan dibawa ke halaman facebook pitchIN.my. Saya ingatkan websitenya sama seperti kickstarter.com.

  7. #5
    WC Premium chibobski84's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    4,477
    Thanks
    159
    Thanked 134 Times in 80 Posts

    Default

    dah mmg click, dah pon, pastu takder apa apa lepas install.

  8. #6
    Normal Member Syafiq2020's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    59
    Thanks
    15
    Thanked 19 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by chibobski84 View Post
    dah mmg click, dah pon, pastu takder apa apa lepas install.
    Aikk.... saya buat boleh. Kejap saya cuba sekali lagi.

  9. #7
    Normal Member Syafiq2020's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    59
    Thanks
    15
    Thanked 19 Times in 4 Posts

    Default

    saya buat boleh. Cuba guna kaedah nie.

    1. Log in facebook anda.
    2. Buka tabs baru dan search - pitchIN.my
    3. Klik pautannya.
    4. Terus klik pada ikon facebook.
    5. terus masuk ke halaman facebook pitchIN.my

    SEMOGA BERJAYA

Similar Threads

  1. Adobe Creative Suite 5 Master Collection
    By bestari in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2010, 06:36 PM
  2. Think out of box + Creative = Marvelous!
    By Faizal in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 4
    Last Post: 04-11-2010, 11:16 AM
  3. Sembang MLM: CNI (Creative Network International)
    By nasa_nyer in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 13
    Last Post: 07-30-2009, 07:40 AM
  4. Creative Business
    By JohariRajikin in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-2007, 02:14 PM
  5. Replies: 29
    Last Post: 07-31-2006, 10:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •