Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Kat Mana Korang Selalu Beli Baju Melayu Untuk Raya??



    Aku nak tanya pendapat kawan2 ni..kat mana yer selalu korang beli baju melayu especially kt area kl/selangor ni...Mana tau korang ada tempat yang menarik ker..baju melayu kat tempat korang beli tu murah tapi kualiti ok..kalau ada share2 la yer

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium meezwan's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    www.meniaga.my
    Posts
    1,959
    Thanks
    226
    Thanked 97 Times in 48 Posts

    Default

    mana lagi kalau bukan jalan masjid india

  4. #3
    WC Premium SEOptimizer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The Garden City of Lights
    Posts
    274
    Thanks
    6
    Thanked 41 Times in 15 Posts

    Default

    kompleks pkns shah alam. Ikutkan jalan tar/masjid india lg murah. Tp dari kerana nak jimat sket tp kena bersesak dgn jem lg, baik pegi pkns je. 1 stop centre. Tak yah nak jalan kaki jauh2 dr 1 tempat ke 1 tempat

  5. #4
    WC Premium meezwan's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    www.meniaga.my
    Posts
    1,959
    Thanks
    226
    Thanked 97 Times in 48 Posts

    Default

    Nasib baik ofis dekat KL..so nak pergi jalan masjid india tu jalan kaki jer tapi kalau datang dengan kereta digalakkan datang awal pagi sebb by tengahari dah jem dan balik sebelum pukul 3 petang

  6. #5
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kt masjid india tu ada kedai2 yang jadi feveret korang x? ada kwn aku ckp, kedai din wahab kt baazar masjid india tu selalu wat sale nak dekat raya ni..ada sapa2 yang dah pegi ker?

  7. #6
    Active Member abutalib's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Melaka - KL- Perlis
    Posts
    4,048
    Thanks
    470
    Thanked 173 Times in 137 Posts

    Default

    Dekat selangor saya tak tahu la jawabnya

Similar Threads

  1. WTS : Jualan Borong Baju Melayu Cekak Musang Raya 2011
    By Brother`mon in forum Produk Fizikal
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-2011, 07:44 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-03-2010, 05:52 PM
  3. Replies: 15
    Last Post: 09-24-2008, 12:27 AM
  4. Jual baju melayu for Raya
    By ajibtu in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2007, 03:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •