Page 1 of 14 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 140
  1. #1
    Normal Member AKUNO1's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    152
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Arrow [TARGETED TRAFFIC] Pelbagai Niche dan 30+ Negara Termasuk US & UK - Adsense Safe!!



    Salam warga WC,

    Seperti yang anda tahu, trafik adalah sangat penting bagi mana-mana perniagaan internet, NO TRAFFIC = NO SALES. Begitu juga bagi pemain² Adsense dan seumpamanya..

    Para pencari trafik sekalian!, di sini kami memperkenalkan kepada anda semua ▼


    SERVIS PENGHANTARAN TRAFIK KE BLOG/WEBSITE ANDA!

    CIRI-CIRI TARGETED TRAFFIC KAMI:
    • 100% Adsense Safe
    • 100% Real Human Traffic & 24Hours Unique
    • 100+ pilihan niche
    • 30+ pilihan negara termasuk dari US, UK, Canada dan Australia
    • Boleh memilih tempoh penghantaran
    • Boleh lihat statistik di Member Area
    • Menaikkan ranking Alexa blog/website
    • Pop up, Sound & Video dibenarkan


    KAMI TIDAK MENERIMA:
    • Adwares, Trojans, malicious codes, phishing URLS.
    • Iframes redirecting to malicious sites


    TAWARAN KAMI:
    • 1,000 Targeted Unique Visitors = USD3 / RM9.30
    • 2,500 Targeted Unique Visitors = USD5 / RM15.50
    • 5,000 Targeted Unique Visitors = USD7 / RM21.60
    • 10,000 Targeted Unique Visitors = USD11 / RM34.00
    • 25,000 Targeted Unique Visitors = USD28 / RM86.50
    • 50,000 Targeted Unique Visitors = USD53 / RM163.80
    • 100,000 Targeted Unique Visitors = USD95 / RM293.60


    CARA PEMBAYARAN:
    • Paypal (Boleh order terus melalui website kami)
    • CIMB (1418-0000-7681-07)(Mohd Khairol Amin Ramli)
    • RHB (1-18080-0002722-2) (Mohd Khairol Amin Ramli)


    WEBSITE RASMI KAMI:

    Layari #1 Website For TrafficSeekers! Sekarang!

    HUBUNGI KAMI SAMA ADA:


    PERHATIAN :


    1. Tahukah anda targeted traffic sangat berbeza dengan trafik biasa yang ada di pasaran! Ianya lebih berkualiti dan peluang untuk convert dengan servis/jualan anda lebih tinggi! Kami tidak menjanjikan 100%'confirm' trafik tersebut akan berbuat demikian kerana mereka semua adalah manusia seperti kita bergantung kepada minat dan perhatian mereka terhadap blog/website anda. Nasihat saya sila pastikan blog/website anda menarik dan tertarik!! Walau bagaimanapun yang pastinya ranking alexa anda pasti akan meningkat!!

    2. Pengaktifan url untuk penghantaran trafik akan dilakukan dalam tempoh 24-48jam setelah bayaran diterima dari anda.

    3. SILA BACA TERM OF SERVICE, FAQ DAN SEGALA ISI KANDUNGAN SITE SEBELUM MEMBUAT TEMPAHAN

    4. Kami juga menawarkan pelbagai pakej lain seperti Daily Untargeted Traffic (Lebih murah berbanding pakej di atas), Alexa Traffic (Lebih mahal dari pakej di atas kerana lebih ekslusif). Maklumat lanjut layari website kami di http://the-cheapest-traffic.com


    PENERANGAN BERGAMBAR

    Anda memilih pakej yang diingin dan klik 'Buy Now!' setelah itu anda akan di bawa ke page seperti susunan di bawah



    Sila lengkapkan borang ini kemudian klik button "Continue to step 2" dan lengkapkan borang seperti di bawah






    Selepas submit, anda akan redirect ke paypal. Sekiranya anda ingin buat bayaran melalui localbank sila ignore page paypal tersebut. Selesai!


    Di ruangan member area anda klik button hijau untuk pause kemasukan visitor dan klik semula untuk run kembali.
    TESTIMONAL

    Servis trafik yg ditawarkan tt memang mantap.. Siao boleh pilih negara dan kategori apa.. Setakat ni trafik semakin meningkat..

    Yang nampak telus servis tt ni sebab tt ada beri akaun bile kite buy trafik.. Dari situ boleh tengok berapa ramai yg klik website kita.. Siap ip visitor..

    Rekomen lah pada org yg nak target visitor.. Harga pon berbaloi.. Sales pun meningkat..

    Terima kasih
    ~pecintanya (warga cg)
    Quote Originally Posted by putera izman View Post
    servis ni memang terbaik saya dah try sebelum ni blog www.puteraizman.com trafikk memang skit giler pas try servis ni trafik naik sehari dalam 500-700 ok la sebelum ni nk capai 100 pun payah saya rekemen kepada anda servis ni memang terbaikk
    Last edited by AKUNO1; 03-05-2012 at 08:34 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member gabot's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,162
    Thanks
    7
    Thanked 25 Times in 19 Posts

    Default

    harga tu rm ke usd?

  4. #3
    Normal Member AKUNO1's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    152
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gabot View Post
    harga tu rm ke usd?
    Harga dalam USD tuan..ok nnt sy update

  5. #4
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,627
    Thanks
    12
    Thanked 427 Times in 244 Posts

    Default

    pergh... bia betul tu bro??
    100% human?? sure human?

    bukan apa, sebab skg ni ada 1 jenis robot yg boleh masuk ke semua jenis log trafik,. nampak mcm human, tapi sebenarnya robot..

    jika 100% human, sy pon berminat... hehe..

  6. #5
    Normal Member AKUNO1's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    152
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    pergh... bia betul tu bro??
    100% human?? sure human?

    bukan apa, sebab skg ni ada 1 jenis robot yg boleh masuk ke semua jenis log trafik,. nampak mcm human, tapi sebenarnya robot..

    jika 100% human, sy pon berminat... hehe..
    Ya tuan human traffic..boleh refer http://the-cheapest-traffic.com/about-our-traffic. Hehe xkan robot boleh beli produk yang ditawarkan dalam web/blog client kami tu..

  7. #6
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,627
    Thanks
    12
    Thanked 427 Times in 244 Posts

    Default

    hehe, jgn marah ya... just bertanya...
    kita xtahu, lebih baik bertanya.. kan?
    akan datang harganya akan meningkat ke? hehe...



    Quote Originally Posted by AKUNO1 View Post
    Ya tuan human traffic..boleh refer http://the-cheapest-traffic.com/about-our-traffic. Hehe xkan robot boleh beli produk yang ditawarkan dalam web/blog client kami tu..

  8. #7
    Normal Member AKUNO1's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    152
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    hehe, jgn marah ya... just bertanya...
    kita xtahu, lebih baik bertanya.. kan?
    akan datang harganya akan meningkat ke? hehe...
    Hehe xmarah bro..bro tanya saya jawab
    So far xde perancangan utk tingkatkan harga...sbb nak maintain dgn title "The Cheapest"...kalau kat luar berkali ganda dari offer ni

  9. #8
    WC Premium Mysterio Agogo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    DePaN TaBLeT
    Posts
    246
    Thanks
    8
    Thanked 18 Times in 10 Posts

    Default

    Tawaran menarik ni..sy bookmark dulu Thread ni..nnti biler blog dh siap..boleh order traffic..

  10. #9
    Normal Member AKUNO1's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    152
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by M4sT3r-Gg- View Post
    Tawaran menarik ni..sy bookmark dulu Thread ni..nnti biler blog dh siap..boleh order traffic..
    Ok terima kasih tuan..boleh anytime

  11. #10
    Normal Member Azwan's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    314
    Thanks
    11
    Thanked 9 Times in 4 Posts

    Default

    saya booking 1 slot 10,000 Targeted Unique Visitors.

Page 1 of 14 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. How to increase targeted traffic!
    By xylement in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2011, 05:59 AM
  2. Servis Apply Adsense TERMURAH di WC
    By Hisham Yusof in forum Servis / Perkhidmatan
    Replies: 38
    Last Post: 07-09-2011, 01:06 PM
  3. Replies: 19
    Last Post: 04-07-2011, 12:00 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 05-06-2010, 01:16 PM
  5. Targeted keyword Vs Traffic
    By geniusideas in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 12
    Last Post: 04-21-2008, 12:47 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •