Page 1 of 21 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 204
  1. #1
    WC Premium Blackmedal's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    352
    Thanks
    85
    Thanked 32 Times in 26 Posts

    Default Servis Apply Adsense- * Murah * Selamat * Cepat *



    Assalamualaikum rakan-rakan semua dan salam 1 Malaysia

    Saya menyediakan servis perkihdmatan apply adsense account.Setelah mencuba,bagi saya sendiri..hanya ambil kurang dari 6 jam sahaja!

    Jadi saya akan menawarkan servis ini..kepada rakan-rakan sekalian,dengan murah,pantas dan terjamin.Dan anda semua tahu bahawa Adsense adalah program PPC yang paling menguntungkan di mana satu klik pun boleh mencapai sehingga $20=RM58.72.

    Harga hanya RM20..

    dan tunggu!

    Anda akan dapat kembali duit anda 100% jika dalam 7 hari,adsense account anda di ban.Tak kira apa sebab..* tiada syarat dikenakan.




    Untuk bayaran,sila bank in ke

    Maybank
    164418060595
    Mohamad Azimin bin Mohd Azizi

    dan PM saya atau post di sini untuk menerima instructions.

    NOTE:

    Harga promosi bulan ramadhan sudah berakhir,kini harga servis ini adalah

    RM27
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Note:

    Anda juga boleh menghubungi saya dengan handphone,untuk mendapat reply yang lebih pantas


    No. handphone saya- 014 9041250 (Blackmedal)

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Last edited by Blackmedal; 09-05-2011 at 01:27 AM.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to Blackmedal For This Useful Post:

    At-Talib Network (ATN) (04-17-2012), CikguNurr (08-15-2011), pawaih (08-23-2011)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Normal Member mustaqim's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Kedai.
    Posts
    682
    Thanks
    28
    Thanked 65 Times in 45 Posts

    Default

    bayar lepas approve ke bayar dulu baru buat?
    Berminat untuk menjadi usahawan sampul raya?? Pm saya segera

  5. #3
    Active Member asasindino's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    www.formuladietextreme.com
    Posts
    1,384
    Thanks
    16
    Thanked 59 Times in 30 Posts

    Default

    pm me detail bro
    www.formuladietextreme.com

    Dapatkan FAT BURNER dari saya dan sy akan bagi ebook Formula Diet Extreme percuma..PM SAYA

  6. #4
    WC Premium Blackmedal's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    352
    Thanks
    85
    Thanked 32 Times in 26 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mustaqim View Post
    bayar lepas approve ke bayar dulu baru buat?
    Bayar dulu apa2 hal mesti dapat punya.

    Quote Originally Posted by asasindino View Post
    pm me detail bro
    Ok bro

  7. #5
    Normal Member azaz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Labuan
    Posts
    620
    Thanks
    15
    Thanked 29 Times in 22 Posts

    Default

    Bro, nak kena ada blog dlm BI ke sebelum buat payment utk apply adsense?
    Berminat ni...

  8. #6
    WC Premium Blackmedal's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    352
    Thanks
    85
    Thanked 32 Times in 26 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azaz View Post
    Bro, nak kena ada blog dlm BI ke sebelum buat payment utk apply adsense?
    Berminat ni...
    Tak perlu pun,just bagi maklumat je Check pm
    Last edited by Blackmedal; 08-02-2011 at 08:53 AM.

  9. #7
    Normal Member mustaqim's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Kedai.
    Posts
    682
    Thanks
    28
    Thanked 65 Times in 45 Posts

    Default

    maklumat ape nak kena bagi bro? pm saya...
    Berminat untuk menjadi usahawan sampul raya?? Pm saya segera

  10. #8
    Normal Member Iceberg's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    417
    Thanks
    20
    Thanked 59 Times in 29 Posts

    Default

    Salam bro..

    tlg pm saya detail..saya nak apply satu acc

  11. #9
    WC Premium Blackmedal's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    352
    Thanks
    85
    Thanked 32 Times in 26 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Iceberg View Post
    Salam bro..

    tlg pm saya detail..saya nak apply satu acc
    Quote Originally Posted by mustaqim View Post
    maklumat ape nak kena bagi bro? pm saya...
    dah send pm..

  12. #10
    Normal Member Dai Kuya's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    I'm proud To be Malaysian
    Posts
    156
    Thanks
    14
    Thanked 12 Times in 10 Posts

    Default

    aku pon nak apply satu.. tp memandangkan 2 kali dah kena banned ngan adsense nie.. takot diorg dh banned nama & alamat yg aku guna je la.. ada apa2 suggestion kalau mau guna nama aku jugak ??
    $200 Paypal Available, Rate 3.1 , pm me if interested

Page 1 of 21 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 104
    Last Post: 10-18-2011, 04:08 PM
  2. Servis Apply Adsense TERMURAH di WC
    By Hisham Yusof in forum Servis / Perkhidmatan
    Replies: 38
    Last Post: 07-09-2011, 01:06 PM
  3. <<Servis Apply ADSENSE yang PALING MURAH di WangCyber.Com!!>>
    By danialzerox in forum Servis / Perkhidmatan
    Replies: 62
    Last Post: 06-19-2011, 06:21 AM
  4. Replies: 10
    Last Post: 02-27-2010, 12:14 PM
  5. Servis menaip...cepat,pantas dan murah!!
    By fdelixx in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2009, 02:10 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •