Page 1 of 23 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 229
  1. #1
    WC Premium
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    kl
    Posts
    2,658
    Thanks
    11
    Thanked 44 Times in 27 Posts

    Default Servis Setup Automatik Video Blog wordpress.



    salam buat warga WC,

    Update Terbaru (Feb 2012) : Selain Automatik Movie Trailers, saya kini menyediakan servis utk setup untuk Niche Video Blog.
    Niche video blog ini akan automatik import video embed dari youtube, dan beberapa sources lain kedalam vblog. Ianya juga boleh digabungkan dengan wprobot untuk menarik niche articles, atau content dari yahoo news, google news, yahoo answer, yang berkaitan dengan niche video blog anda.
    Boleh lihat Demo kesemua servis Automatik Video yang saya tawarkan dibawah

    Apa yang Automatik Movie Trailers vblog ni buat?
    - automatik tarik movie trailers terbaru yang bakal ditayangkan dipawagam.
    - automatik embed video ke dalam post vblog
    - automatik buat thumbnails utk video post tersebut
    - automatik buat tags berkaitan
    - automatik memasukkan video post perkenaan kedalam kategori yang berkaitan
    - automatik bina kategori baru jika belum ada.
    - masih mengekalkan fungsi wordpress vblog seperti biasa, bermaknya anda masih boleh membuat manual post seperti biasa.
    - disertakan report post plugins untuk anda perbaiki broken link sendiri.
    - tidak perlukan setup cronjob, semua setting auto ada pada vblog yang saya buat. (namun optional guna server cronjob juga ada disediakan dalam plugins settings)

    Apa lagi yang anda dapat dalam servis automatik movie trailers blog saya?
    - Premium WP movie trailers themes yang bernilai $75usd (RM240).
    - Premium Autoblogged versi terbaru yang support wordpress 3.0 (bernilai $59usd ~ RM188,
    - Premium Banner Rotator plugins (bernilai $29.99usd ~ RM96)
    - Premium wordpress unique plugins (bernilai $37usd ~ RM118)
    - Percuma pre-installed database tv shows/movie trailer/fullmovie yang bernilai ratusan ringgit.
    - Percuma Themes cutomization + Setup servis bernilai $50usd (RM160)
    - Nilai keseluruhan semuanya kini melebihi RM800! dan anda cuma perlu bayar RM150 untuk masa terhad (Harga sebenar =RM200/blog).

    Apakah keperluan yang anda perlu sediakan untuk mendapatkan servis saya?
    1) Domain/sub-domain untuk movie trailers vblog.
    - saya akan buat fresh install wordpress pada domain berkenaan, saya tidak offer servis ini utk vblog yang sudah ada movie trailers database/post.

    2) linux cpanel hosting dengan minima 1GB space. ada fantastico dengan wp lagi bagus.
    - saya akan perlukan akses cpanel bagi memudahkan kerja membina automatik vblog (perlu akses phpmyadmin utk import/manage database, dan filemanager untuk pengurusan fail/extract zip ect).

    Akhirnya ialah harga bagi servis ini.
    Harga sebenar bagi setup servis auto video blog ialah RM200, tetapi pada ketika ini saya masih ingin memberi diskaun utk warga WC dimana anda cuma perlu bayar RM150 untuk satu vblog.


    Soalan Lazim :
    1) Kenapa RM200(harga promosi=rm150) boleh dianggap cukup murah jika dibandingkan nilai keseluruhan pakej. Ini kerana jika dicongak nilai keseluruhan servis dan premium themes + plugins didalamnya sahaja sudah mencecah RM800 ringgit, Anda jimat RM650 jika dibandingkan anda membeli semuanya untuk buat sendiri.

    2) Kenapa perlu Automatik movie trailers vBlog?
    Pakej ini sesuai untuk mereka yang bergiat dalam movie trailer vblog dan tidak cukup masa untuk kemaskini vblog. Ini supaya anda boleh fokus pada bahagian marketing & promosi bagi mendapatkan traffik dan earning(pendapatan) yang lebih baik.

    3) Ada demo automatik movie trailers vblog tak?
    a)live demo Movie Trailer vblog boleh tengok disini : www.moviestreamingblog.com

    4) Feeder ambil dari mana? boleh ke saya guna feeder dari vblog saya?
    Feeder ni saya ambil dari movie trailer vblog yang sudah modified khas untuk automated movie trailers blog.
    Jadi kalau guna feeder tadi movie trialers lain keputusannya takkan sama dengan dengan apa yang anda lihat pada demo site.
    Kuncinya automatik vblog ini ialah feeder site dan bukkannya automatik plugins

    5) Berapa lama untuk setup automatik movie trailers blog?
    Saya akan mulakan kerja selepas membuat pengesahan bayaran. Jika tiada masalah teknikal, saya akan siapkan vblog dalam 48jam(hari bekerja) dari tempoh pengesahan bayaran.


    --------------------------------------
    Atas permintaan saya letak senarai nama pembeli/bakal pembeli (yg mintak booked) servis saya:

    ------------
    1) Curiga (paid) - siap
    2) lan4280 (paid) - siap
    3) nuwa (paid) - waiting for details.
    4) Santanere (paid) - siap
    5) uyin_85 (pending payment) - cancelled
    6) azzamohd (paid) - siap
    7) mohdhilmi.com (paid) - siap
    8) pawaih (paid) - siap
    9) anjetagren (paid) - siap
    10) budak_baru (paid) - siap

    -----------
    11) kanak-kanak (paid) - siap
    12) protrader (pending payment)
    13) ZmieY (pending payment)
    14) hirman (paid) - siap
    15) Azwan (paid) - siap
    16) reezluv (paid) - siap
    17) Royelias (pending payment)
    18) adykewl (pending payment)
    19) bunnyrich (paid) - siap
    20) gmoz (paid) - siap

    -----------
    21) miskhi (paid) - siap
    22) Dr. Peace (paid) - siap
    23) wanted (paid) - siap
    24) anonymous (paid) - siap
    25) gooler (paid) - siap
    26) ditonito - (paid) - siap
    27) Alung (paid) - siap
    28) ditonito[movie] - (paid) - siap
    29) chukai (paid) - siap
    30) Orenz (piad) - siap
    31) fadzli1307 (paid) - siap
    32) apes (paid) - siap
    33) volume (paid) - siap.
    34) metaliar (paid) - siap
    35) aeqq2u (paid) - siap
    36) faizudin (paid) - siap.

    -------Promosi harga RM150--
    37. duitbanyak123 (paid) - siap.
    38. megadeth (paid) - siap
    39. mindcry (paid) - siap
    40. idariyana (paid) - siap
    41. ERA_SIBER (paid) - siap
    42. faidhi89 (paid) - siap.
    43. kereta06 (paid) - siap.
    44. P3T3R (paid) - siap.
    45. hanif75 (paid) - siap.
    46. fire4 (paid) - siap.
    47. Aminbeb (paid) - siap.
    48. subarulimited (paid) - siap.
    49.


    -------------------------------------
    Update Terbaru (Feb 2012) : Selain Automatik Movie Trailers, saya kini menyediakan servis utk setup untuk Niche Video Blog.
    Niche video blog ini akan automatik import video embed dari youtube, dan beberapa sources lain kedalam vblog. Ianya juga boleh digabungkan dengan wprobot untuk menarik niche articles, atau content dari yahoo news, google news, yahoo answer, yang berkaitan dengan niche video blog anda.
    Boleh lihat Demo kesemua servis Automatik Video yang saya tawarkan dibawah :-

    (Automatik Movie Trailers Vblog = http://www.moviestreamingblog.com )


    Apa yang anda boleh buat dengan website auto video blog ini? (Multiple streams of income) :
    - boleh guna utk program CPA mcm cpalead, graboid, pinball network ect.
    - boleh guna utk promote Affiliates berkenaan Movie Niches ect.
    - boleh letak apa jua jenis ads network, kecuali yang mmg terang tak boleh - adsense hanya boleh guna di movie trailers vblog. Lain program macam nak letak TNX, TLA, ect asalkan tidak langgar tos mereka.
    - boleh juga guna utk promote produk/website sendiri.
    - dan seterusnya, tiada had..
    --------------------------------------

    Beberapa tetimonial dari pembeli :


    1) mohdhilmi-com
    thank pada bro gmos! serba serbi ok! =)
    rekemen!!
    2) anjetagren :
    trima kasih,
    dh siap dh vblog..
    rekemen...
    dptkn servis nie cpt2 sementara harga masih murah..

    3) kanak-kanak :
    thanks...rekemen..servis memang terbaik..
    4) azzamohd :
    Terima kasih gmos atas vblog yang cun melecun. Perkhidmatan yang cepat dan pantas. Sangat berpuas hatilah. Saya rekomen sangat pada yang belum ada website atau blog.
    Kepada sesiapa yang masih ragu-ragu nak tempah tu...percayalah...memang tak rugi! 100% recommended.

    5) 10kufariz :
    Sy pOn amat rekomen vBlog dari Bro gmos ni..
    Cepat, Menarik, dan Tip-Top!!

    Thanks bro! Two thumbs up!!
    6) hirman :
    thanks bro,
    servis yg tip top
    7) budak_baru :
    tip top servis..
    siap dlm mase 48jam lps payment..
    berbaloi2..
    lps ni tarik traffic jer..
    thanks bro..
    8 ) reezluv :
    harga yang ditawarkan memang amat luarbiasa dan hasilnya?Terkejut rasanya bila tengok video yang telah siap..memang confirm akan gunakan service ini lagi dan akan buat satu lagi atau mungkin 2,3 atau 4 site lagi aku akan develop untuk video blog ini.

    gmos lakukan dengan pantas sekali, theme yang diberikan begitu professional dan rasanya sape tak dapatkan service beliau ni memang rugi..

    apa pun kalau kasi rate star..saya kasi 10/10 bintang!

    9) bunnyrich :
    memang best autoblog ni..baru siap mlm ni..
    promote kejap je dah hit byk gak..
    tgh tinggikan hit then letak cpalead..hehe

    servis terbaik.. 10/10...10 bintang!
    10) Dr. Peace :
    Servis yg mantap!! vblog sy siap dalam masa 24jam sahaja!!

    11) subarulimited :
    Quote Originally Posted by subarulimited View Post
    vblog movie trailer dah siap! memang mantap dan puas hati!
    Lain kali nak tempah lg..

    TQ TT
    Terima kasih.
    Last edited by gmos; 02-26-2012 at 02:44 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    118
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok..PM sent

  4. #3
    WC Premium Tengku Faris's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Teranung!
    Posts
    2,712
    Thanks
    122
    Thanked 185 Times in 91 Posts

    Default

    Owhh.. Tahniah bro atas khidmat ni.. (" ,)

    Ingat nak tempah gak, tapi 'perjanjian' kita tak selesai lagi kan..
    Hehe..

    Ape2 pun,nantikan je dulu ye..
    Keadaan tak mengizinkan lagi ni..(, ")

    Bagus bro.. GOod Job!
    Jom LIKE page TENGKU FARIS TG KHALID (400,000 LIKES)

    Jemput JOIN Bengkel Facebook
    www.BengkelFacebook.com
    (CARA SEBENAR BUAT DUIT DI FACEBOOK!)

  5. #4
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,831
    Thanks
    247
    Thanked 134 Times in 92 Posts

    Default

    One day i will contact you


  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    264
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    if video kna delete camne??
    I am CIMB Financial Consultant
    Create Wealth with Investment,Protect Wealth With Takaful & Preserve Wealth with Estate Planning
    Ads by WangCyber

  7. #6
    Active Member iezat's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    MEKAH & MADINAH
    Posts
    2,427
    Thanks
    7
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    Default

    bagus nie utk CPA

  8. #7
    Normal Member zack84's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    78
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    servis nei ku akan ambik...selepas habis blajar Alang punya method..gudluck bro..harap harga nei kekal lama ckit...
    ==>>Seminar Usahawan Berjaya
    penuh dengan info dan peluang kerjaya untuk anda click saya

    ==>>Koleksi tudung Syria & Ariani
    ter-up-to date dan pantas penghantaran

  9. #8
    Normal Member Curiga's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    cpanel
    Posts
    108
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Bro.. ada ym/msn saya.. pemadam_pink[at]hotmail.com

  10. #9
    WC Premium
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    kl
    Posts
    2,658
    Thanks
    11
    Thanked 44 Times in 27 Posts

    Default

    terima kasih pada yang berminat,
    saya sudah reply semua PM.

    Curiga,
    kejap lagi saya on YM.

  11. #10
    WC Premium mohdhilmi.com's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    http://www.hil.my
    Posts
    1,819
    Thanks
    38
    Thanked 32 Times in 20 Posts

    Default

    bro.. saya nk.!

    p/s: ym saya.. add saya >> "empayteam"

Page 1 of 23 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Cara nak setup blog wordpress paling senang
    By mijie in forum Pembangunan Web
    Replies: 45
    Last Post: 01-24-2012, 03:43 AM
  2. Perkhidmatan setup dan update video blog
    By alang in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 77
    Last Post: 10-05-2011, 03:40 AM
  3. Inginkan Blog Bertindak Secara Automatik?
    By rizalahmad in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 194
    Last Post: 05-04-2011, 07:12 AM
  4. Ingin Setup Blog Automatik? - Terhad!
    By rizalahmad in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 13
    Last Post: 02-26-2010, 03:02 AM
  5. [BARU!] Servis membina minisite pada wordpress!
    By Uduit in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 21
    Last Post: 11-07-2009, 02:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •