Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    210
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default Derma untuk Palestin | Senarai Nombor Akaun Bank untuk Derma



    Assalammualaikum sahabat semua,

    Saya yakin di sini kebanyakannya ada akaun bank online.

    Mari sama-sama kita derma sedikit daripada wang kita utk rakyat Palestin yg
    sedang berjuang menentang musuh seluruh umat Islam iaitu Yahudi.

    Bantuan kewangan merupakan bantuan yg sangat diperlukan dlm keadaan
    terdesak begini sebab wakil Aman Palestin di Gaza akan gunakan wang
    tersebut terus utk beli keperluan asas terutamanya perubatan.

    Bantuan secara fizikal lain sukar masuk kerana disekat oleh Israel.

    Berikut ialah no akan bank milik Aman Palestin untuk anda derma:


    Bank Islam: 12029010047880 |
    Maybank: 562263010787 |
    Bank Muamalat: 12070005133717 |
    RHB Islamic Bank: 21245760004907 |
    Bank Rakyat: 22-080-619592-2
    Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin | Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95. Rujuk laman web rasmi di http://www.amanpalestin.net/

    NOTA: Kita bantu setakat yg kita mampu. Kita tak mampu desak PM supaya hantar tentera utk bantu Palestin. Kita x mampu desak mana2 pemimpin umat Islam hantar tentera ke Palestin. Dan kita tak mampu desak diri sendiri pergi berjihad lawan Israel. Oleh itu, mari sama2 kita hulurkan doa dan sedikit wang utk mereka survive.
    KEDAI UBAT KUAT ONLINE
    Menjual Produk Kesihatan Suami Isteri.

    JOM JADI USAHAWAN DROPSHIP UBAT KUAT
    Kedai Online (Blogshop) Akan Diberikan Secara Percuma

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member Mr.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    173
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 8 Posts

    Default

    geram tengok israel senang2 serang gaza.. negara islam lain buat x nampak je.. hantar lah bantuan tentera ke.. ****** lah kau isreal laknatullah..
    Dalam bisnes ada 2 model bisnes yang selalu kita dengar iaitu B2C dan B2B. Tetapi, saya tambah satu lagi model B2G (Business To Government) dan model ini yang paling banyak untung serta bayaran adalah pasti.

    Download ebook percuma B2G Klik sini >>>http://goo.gl/7KCNm6

  4. #3
    Normal Member aidilmart's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bumi Kenyalang
    Posts
    668
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 21 Posts

    Default

    ====================================
    1. Derma melalui SMS
    ====================================
    PALESTIN<JARAK>10
    (NILAI : RM10/5/3/1)

    Hantar ke 39111
    ====================================

    Jom ramai2 sumbang dana akhirat anda utk saudara kita...
    Pakat2 sumbang Melalui SMS, rm1 pun cukup lah.. InsyaAllah Semoga Allah merahmati usaha ini...

    Info dari AmanPalestin.net

  5. #4
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,443
    Thanks
    39
    Thanked 108 Times in 74 Posts

    Default

    mari kita sama2 berjihad dgn hulurkan sumbangan ke jalan Allah

  6. #5
    Normal Member aidilmart's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bumi Kenyalang
    Posts
    668
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 21 Posts

    Default

    naper post mcm ni mkin x laku di WC ek???

  7. #6
    Active Member amirulaslam's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    amiraces.com
    Posts
    1,172
    Thanks
    12
    Thanked 50 Times in 34 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aidilmart View Post
    naper post mcm ni mkin x laku di WC ek???
    Mana tau tak laku bro? Hehe, mungkin ramai yang dah menderma

    Bagi sesiapa yang ingin mendermda dan mendapatkan resit boleh derma di IRMBLOG.ORG

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 02-20-2011, 04:15 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-03-2010, 05:52 PM
  3. derma usd 1 untuk saya,jangan kutuk saya
    By sottalov in forum Perniagaan Internet
    Replies: 38
    Last Post: 03-24-2009, 03:01 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: 06-25-2008, 04:49 AM
  5. Derma Untuk Masjid untuk Saham Akhirat
    By mijie in forum Sembang Umum
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2007, 09:53 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •