Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23
  1. #21
    Normal Member dhiyafaris's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    189
    Thanks
    0
    Thanked 30 Times in 18 Posts

    Default



    Quote Originally Posted by KMZack View Post
    Tolong Jawabkan ye bro,

    Jgn Mare ...

    Cam ni Tuan



    Lain-lain tips tgk kat belakang PC yg Digunakan samaada ada tak keylogger cam cth gambar ini


    Kalau ada angkat kaki Blah terus cari CC lain ko...

    haa, abang otai dah tolong jawabkan

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #22
    Normal Member dhiyafaris's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    189
    Thanks
    0
    Thanked 30 Times in 18 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by khaie View Post
    apa kegunaan private browsing ni ye?
    kiranya dalam history x de ke? ke macamana? sorry tanya sebab sy x tau..
    yeap, dia tak save data yang kita browse,seach n bla bla bla.
    tapi takboleh nak bergantung pada private browsing ni jugak.
    sesetengah owner cc yang nakal, ada banyak cara lain di..
    contoh macam bro KMZack cakap tu.. keylogger. bahaya ni..

    kalau cc yang korang guna tu,boleh install software, apa kata korang install :
    http://download.qfxsoftware.com/down...bler_Setup.exe
    software anti keylogger. fungsi software ni, dia akan encrypt apa yang kita taip..

    contoh bila taip "saya sayang awak"
    kalau dalam pc tu ada keylogger,
    dia akan detect "cdsF5YSBzYXlhbmdwcgDeXdhaw"
    hahaha.. pening cc tu nak baca nnt

  4. The Following 3 Users Say Thank You to dhiyafaris For This Useful Post:

    At-Talib Network (ATN) (05-03-2012), khaie (05-02-2012), KMZack (05-02-2012)

  5. #23
    WC Premium khaie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    KK,Shah Alam,N9 and Kuala Terengganu..
    Posts
    593
    Thanks
    84
    Thanked 110 Times in 74 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by dhiyafaris View Post
    yeap, dia tak save data yang kita browse,seach n bla bla bla.
    tapi takboleh nak bergantung pada private browsing ni jugak.
    sesetengah owner cc yang nakal, ada banyak cara lain di..
    contoh macam bro KMZack cakap tu.. keylogger. bahaya ni..

    kalau cc yang korang guna tu,boleh install software, apa kata korang install :
    http://download.qfxsoftware.com/down...bler_Setup.exe
    software anti keylogger. fungsi software ni, dia akan encrypt apa yang kita taip..

    contoh bila taip "saya sayang awak"
    kalau dalam pc tu ada keylogger,
    dia akan detect "cdsF5YSBzYXlhbmdwcgDeXdhaw"
    hahaha.. pening cc tu nak baca nnt
    lagi 1,untuk private browsing ni,ip kita dia detect x?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Buka Cyber Cafe
    By metana21 in forum Tips & Panduan
    Replies: 111
    Last Post: 01-11-2010, 11:22 AM
  2. Cyber Cafe
    By myraa in forum Sembang Umum
    Replies: 20
    Last Post: 05-23-2009, 02:26 PM
  3. IM One Stop - Cyber Cafe Untuk IM
    By RajaKamil in forum Survey & Poll
    Replies: 23
    Last Post: 10-23-2008, 07:11 AM
  4. Ada Tak Cyber Cafe Untuk Di Jual
    By boy in forum Sembang Umum
    Replies: 6
    Last Post: 10-28-2007, 03:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •