Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    WC Premium JenamaOnline's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    www.rahsia3k.com
    Posts
    6,552
    Thanks
    64
    Thanked 226 Times in 165 Posts

    Default Tolong! Selamatkan Kangaroo ini dari tali gantung....



    Salam hormat,

    Nak mintak tolong pada warga WC semua, tolong selamatkan kangaroo ini



    hehehehehhee jangan marah hahhh .....

    Jom layan Games nih tengok siapa terror saya boleh jawab dalam masa 30 saat sepuluh soalan, bagaimana dengan anda? ada berani hehehehehhee

    Yang menarik soalan dalam Bahasa Malaysia.....

    Jom selamat kan Kangaroo ini sekarang di Facebook Fan Page ..... disini Hangaroo


    Rekod Terkini 30 saat untuk lepaskan kangaroo...

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,519
    Thanks
    23
    Thanked 85 Times in 52 Posts

    Default

    teringat masa sekolah dulu..
    selalu gak main.. tapi guna org lidi....tulis kat kertas je....
    bro yg wat ke application nie...

  4. #3
    WC Premium JenamaOnline's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    www.rahsia3k.com
    Posts
    6,552
    Thanks
    64
    Thanked 226 Times in 165 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Hairul Hissam View Post
    teringat masa sekolah dulu..
    selalu gak main.. tapi guna org lidi....tulis kat kertas je....
    bro yg wat ke application nie...
    heheheheh games tu dah ada free jeee download selalu orang buat web teknik terbaru sekarang boleh letak di Fan Page hehehehehehe jom layan bro jangan lupa tinggal komen

  5. #4
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,218
    Thanks
    165
    Thanked 139 Times in 96 Posts

    Default

    mesti cuba nih..

  6. #5
    WC Premium JenamaOnline's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    www.rahsia3k.com
    Posts
    6,552
    Thanks
    64
    Thanked 226 Times in 165 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Syedz View Post
    mesti cuba nih..
    Ya bro cuba jangan tak cuba hehehehehhe jom kita tengok siapa yang kena heheheheheehehehe

Similar Threads

  1. lokasi borong jam,tali pinggang, handphone dll
    By amirza in forum Sembang Umum
    Replies: 12
    Last Post: 04-30-2009, 11:06 PM
  2. Kena Gantung
    By johari in forum Sembang Umum
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2009, 01:09 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •