Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56
  1. #1
    Normal Member lunassp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    383
    Thanks
    0
    Thanked 15 Times in 6 Posts

    Exclamation Isteri Curang di facebook



    Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang suami di email yang mengetahui isterinya telah curang di facebook dengan kawan lamanya dan akhirnya terlanjur.Oh!Memang sedih story ini.mari sama2 kita jadikan pengajaran dan teladan.

    Salam sahabat..

    Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

    Saya telah lebih 2 bulan menyiasat kegiatan mereka yang bermula dengan tegur menegur di facebook.. saling mencurah perasaan rindu dendam... akhirnya membawa kepada pertemuan sulit hingga mereka terlanjur. Bila saya dah kumpulkan semua bukti saya pun bentangkan pada dia... akhirnya mengaku lalu saya ceraikan dia serta merta.

    Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.
    :o

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Moderator faezil's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    6,954
    Thanks
    313
    Thanked 464 Times in 333 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lunassp View Post


    Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

    ni yang payah ni... nak halang... dah member lama dia.. nanti kang dituduh cemburu buta pulak

    kalau tak halang..........



  4. #3
    Normal Member kabuu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    always somewhere
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sallamzz...
    wah terror bro ni ye....boleh masuk akaun org lain..
    kire nye ni boleh masuk kat sesape punya la ye...

  5. #4
    Normal Member lunassp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    383
    Thanks
    0
    Thanked 15 Times in 6 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kabuu View Post
    sallamzz...
    wah terror bro ni ye....boleh masuk akaun org lain..
    kire nye ni boleh masuk kat sesape punya la ye...
    hahaha..xda maknanya bro..bkn gua..bro yg dlm story tu kot

  6. #5
    WC Premium Zairi Zaidi's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kota Bharu, Kelantan
    Posts
    2,229
    Thanks
    55
    Thanked 22 Times in 21 Posts

    Default

    Astaghfirullahalazi...
    Sampai terlanjur. Memang patut talak 3

  7. #6
    Normal Member Dk Hadi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kuala Terengganu
    Posts
    64
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Cool

    Quote Originally Posted by lunassp View Post
    Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang suami di email yang mengetahui isterinya telah curang di facebook dengan kawan lamanya dan akhirnya terlanjur.Oh!Memang sedih story ini.mari sama2 kita jadikan pengajaran dan teladan.

    Salam sahabat..

    Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

    Saya telah lebih 2 bulan menyiasat kegiatan mereka yang bermula dengan tegur menegur di facebook.. saling mencurah perasaan rindu dendam... akhirnya membawa kepada pertemuan sulit hingga mereka terlanjur. Bila saya dah kumpulkan semua bukti saya pun bentangkan pada dia... akhirnya mengaku lalu saya ceraikan dia serta merta.

    Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.
    :o
    ko ada kaedah erk.. kongsi skit kat aku nie... xpi kalau belum kahwin leh ke dapat kaedah ko nie..heheh...

  8. #7
    Normal Member kabuu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    always somewhere
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sallamzz..
    mmy terror tersebut saye tuju kan pd bro yg buat statement tuu.
    kire nye dia handel la ye boleh masuk akaun org lain...
    ade software ke bikin mcm tu..?

  9. #8
    WC Premium PinguSpy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NONEXISTENT
    Posts
    7,345
    Thanks
    459
    Thanked 766 Times in 363 Posts

    Default

    kalau aku ada bini nanti jgn haraplah aku nak kasi dia men facebook, myspace etc..
    kalau nk main pun 1 akaun kongsi2..

    dan apapun, cari awek/bini yg "setia"....
    kalau x setia perangai mcm "setan"... mmg nk curang je keje..

    dan kalau boleh cuba elakkan cari bini yg:
    - dlm hidup dia penah banyak kali kaple
    - no virgin
    - lahir bulan 3?? ramai awek lahir bulan ni aku knl curang kuat.. tp muka baik je...

    pendapat aku lar...

  10. #9
    Normal Member Dk Hadi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kuala Terengganu
    Posts
    64
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Default

    tuelah... aku salupppp bro nie... ke guna spy webcam ni... aku ada try cari software yang aku nak,tiba2 aku terjumpa software tue... hihihi.. tul ke ko guan software tue... heheheh

  11. #10
    Normal Member Dk Hadi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kuala Terengganu
    Posts
    64
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PinguSpy View Post
    kalau aku ada bini nanti jgn haraplah aku nak kasi dia men facebook, myspace etc..
    kalau nk main pun 1 akaun kongsi2..

    dan apapun, cari awek/bini yg "setia"....
    kalau x setia perangai mcm "setan"... mmg nk curang je keje..

    dan kalau boleh cuba elakkan cari bini yg:
    - dlm hidup dia penah banyak kali kaple
    - no virgin
    - lahir bulan 3?? ramai awek lahir bulan ni aku knl curang kuat.. tp muka baik je...

    pendapat aku lar...
    ok.. aku nak tanye ko.. kalaulah dia ckp kat ko yang ko nie mengongkong dia pe citer pulak... huuhuhu

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Terhad ! PC Duit Dari facebook!
    By jenamaonline in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 576
    Last Post: 12-24-2010, 01:36 PM
  2. Saya BENCI facebook sebab..
    By shaifulazhan in forum Sembang Umum
    Replies: 17
    Last Post: 10-17-2010, 12:04 PM
  3. macammana nak buat ads kat facebook?
    By usahawanmuda in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 28
    Last Post: 07-25-2010, 04:42 AM
  4. VCC + Facebook ads $100 = $5
    By muizjamal in forum Produk Digital
    Replies: 45
    Last Post: 07-20-2010, 06:21 AM
  5. Berita gempar, Shuth dah dapat isteri ke-3!
    By smartusaha in forum JV Centre & Prelaunch!
    Replies: 78
    Last Post: 02-21-2007, 10:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •