Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
  1. #11
    WC Premium ilhamputra's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    selangor
    Posts
    1,754
    Thanks
    21
    Thanked 54 Times in 41 Posts

    Default



    saya pon ade wat blog radio online.

    antara list radio
    * Indonesia : DJ.FM
    * Singapura : Lush99.5FM
    * Fly FM
    * Singapura : Power 98FM
    * Singapura : Warna 94.2FM
    * Brunei : Radio Harmoni
    * Brunei : Radio Nasional
    * Singapura : RIA.FM
    * Singapura : Gold fm
    * Indonesia : DJ.FM
    * Thailand : VIRGIN HITZ
    * Thailand : Big fm
    * Thailand : Virgin soft
    * Brunei : Pelangi.FM
    * Brunei : Pilihan.FM
    * Radio 24
    * Negeri.Fm
    * Radio MMU
    * SabahV.FM
    * Sabah.fm
    * Selangor.Fm
    * Labuan.Fm
    * KL.fm
    * Asyik.Fm
    * NurIslam.fm
    * Nasyid.fm
    * Musik.FM
    * Hot.FM
    * Radio putra

    selamat mendengar di http://www.onlinefreeradio.blogspot.com/.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #12
    WC Premium Sapikk's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Arau, Perlis
    Posts
    1,121
    Thanks
    30
    Thanked 10 Times in 8 Posts

    Default

    Astro Online x dek ke? mksud aku bukan astro.com.my tuu.. tp siaran2 astro scre online sbb aku mls nk gi kt ruang tamu.. klo bole nk dok depan laptop je.. klo laptop ni bole makan, nk je makan..

  4. #13
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kat blog aku, online live radio boleh dengar era, sinar, lite, mix, hitz, thr gegar n raaga tanpa perlu epass...

    Pasal astro ni, aku tau link tgk astro kat hp tak yah bayar punye.. nk tgk kat komputer pun bole gak.. rahsia..

  5. #14
    Active Member olskool's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Leicester,UK
    Posts
    1,750
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Rizash View Post
    Kat blog aku, online live radio boleh dengar era, sinar, lite, mix, hitz, thr gegar n raaga tanpa perlu epass...

    Pasal astro ni, aku tau link tgk astro kat hp tak yah bayar punye.. nk tgk kat komputer pun bole gak.. rahsia..
    share r link tu bro

  6. #15
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mende ni takleh sebar2 la.. kau pn tau kan risiko dia.. nnt aku pm kau.. tunggu je.. aku pening kepala plak ni..

  7. #16
    Active Member olskool's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Leicester,UK
    Posts
    1,750
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Rizash View Post
    mende ni takleh sebar2 la.. kau pn tau kan risiko dia.. nnt aku pm kau.. tunggu je.. aku pening kepala plak ni..
    ak menungu PM ko...thank bro

  8. #17
    WC Premium yoji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    PM,kelate
    Posts
    1,989
    Thanks
    106
    Thanked 17 Times in 14 Posts

    Default

    bro kongsi la aku skali...

  9. #18
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Dengar radio malaysia online disini.

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia dalam satu paparan blog termasuk juga Radio Best 104.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila taip keyword ini di Google Search atau Yahoo Search "XY Malaysia Radio Online" & "xyradioonline", untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat.

    ~~Newbie, jd xleh create URL disini. Harap maklum.

  10. #19
    WC Premium Kayrol Anwar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ejawatan.com - Jawatan Kosong Terkini Setiap Hari
    Posts
    2,467
    Thanks
    32
    Thanked 219 Times in 134 Posts

    Default

    dengar radio sambil chat

    http://www.desa.fm/v2/

  11. #20
    WC Premium Tengku Faris's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Teranung!
    Posts
    2,710
    Thanks
    121
    Thanked 186 Times in 91 Posts

    Default

    Hello bro... Warga WC..

    Apsal xde satu pun yg ajar cara letakkan Radio kat Blog ni?
    Ajar r ckit.. Sy bdak bru nk blaja ni..

    Guna plugins ape tu? Ke camne?
    Jom r ajar2 secara details ckit.. Berminat nih..

    Sape ajar secara jelas, saya bgi iTrader terus.. Oraitt?

    Khas utk 3 orang terawal ajar saya.. Hehe.. (" ,)
    Jom LIKE page TENGKU FARIS TG KHALID (400,000 LIKES)

    Jemput JOIN Bengkel Facebook
    www.BengkelFacebook.com
    (CARA SEBENAR BUAT DUIT DI FACEBOOK!)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Code html TV & Radio ONline
    By acul1982 in forum Pembangunan Web
    Replies: 8
    Last Post: 03-15-2007, 12:51 PM
  2. ONLINE BISNES - LEH WAT SECARA GLOBAL BEB !
    By ez4u in forum Perniagaan Internet
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-2006, 05:57 AM
  3. BOOKMARK URL secara online
    By rajax in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2006, 12:45 AM
  4. Perniagaan Era ICT.. Secara Online 24JAM!
    By azrstudio in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2006, 05:22 AM
  5. Tempah cd linux secara online!!
    By b1naryc0de in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2006, 06:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •