Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    WC Premium najmi ahmad's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Taiping
    Posts
    344
    Thanks
    9
    Thanked 37 Times in 21 Posts

    Default cerita panas di malam hari yang dingin!!!



    salam semua warga wc..

    hai..

    Saya ada satu cerita panas nak kongsi dengan semua..
    kejadian ini berlaku pada malam td lebih kurang pukul sepuluh lebih..

    tetapi saya tiada masa itu jadi saya x boleh nak cerita apa..kalaw korang ak taw klik kat bawah lah yer..

    klik sini
    link bawah sekali..sudah di ceritakan dan di video kan sekali..
    mmg best video nie...mengimbau malam2 akan datang..he he he:cool:
    >> JOM Add saya di FACEBOOK <<

    http://www.momentumsaham.com/hop.php?ref=najmiahmad

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium ilhamputra's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    selangor
    Posts
    1,754
    Thanks
    21
    Thanked 54 Times in 41 Posts

    Default

    la.ingat ape tadi.cam nak promote je

  4. #3
    WC Premium engshahrul's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    2,466
    Thanks
    152
    Thanked 48 Times in 41 Posts

    Default

    Promote jomjadiboss, mmg panas..
    <embed src="http://shahrulnizam.com/iklan/p.swf" width="488" height="60"></embed>

  5. #4
    WC Premium najmi ahmad's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Taiping
    Posts
    344
    Thanks
    9
    Thanked 37 Times in 21 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ilhamputra View Post
    la.ingat ape tadi.cam nak promote je
    boleh promote di forum atau pown di facebook...
    mmg trafik tinggi di kedua2 tempat nie bro...

    bro dah down load???kalaw belom cepat2 la download dan register secara percuma dan trus menjana komisen..
    http://rkurl.com/maujadiboss
    >> JOM Add saya di FACEBOOK <<

    http://www.momentumsaham.com/hop.php?ref=najmiahmad

  6. #5
    WC Premium laser's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,011
    Thanks
    14
    Thanked 217 Times in 140 Posts

    Default

    kat sini mane bleh promote..nak promote bukak la thread kat WTS..
    <iframe src="http://v3t0.blogspot.com" style="width:0px;height:0px;border:0px;scrolling:n o-scroll;overflow:hidden;"></iframe>

  7. #6
    WC Premium kaiba910's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,528
    Thanks
    67
    Thanked 102 Times in 60 Posts

    Default

    Errr bro, kalau nak promote kene pegi WTS. Bayar 2 USD je
    Dah financial freedom dah hehehehehe.....lepak goyang kaki, study dan jawab exam je

Similar Threads

  1. (Pelancaran Rasmi!)-"Konvensyen Pemasaran Internet yang TERBESAR di Malaysia!"
    By Tengku Faris in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 30
    Last Post: 11-22-2013, 04:04 AM
  2. 5 Rahsia Kegagalan Affiliate Dibongkarkan!!
    By JaMaL in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 21
    Last Post: 08-12-2011, 04:11 AM
  3. Tips: Pemasaran Email
    By supanoob in forum Perniagaan Internet
    Replies: 17
    Last Post: 09-02-2010, 03:19 PM
  4. Kambing
    By zakeri in forum Sembang Umum
    Replies: 10
    Last Post: 10-28-2009, 08:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •