Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    WC Premium PinguSpy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NONEXISTENT
    Posts
    7,353
    Thanks
    459
    Thanked 764 Times in 363 Posts

    Wink Mari memburu Rusa(manusia)..



    Kelengkapan yg diperlukan:
    - Senapang(tools)
    - Jerat/perangkap(website)
    - Umpan dalam perangkap(sale letter/bonus/lain2)

    Kawasan Rusa paling banyak melepak:
    - Facebook/Myspace/Twitter
    - Forum
    - Web2 lain
    - Web2 surat khabar
    - (sila senaraikan lagi)

    *Sila senaraikan lg tempat2 rakyat malaysia...
    paling banyak melepak.. senang sikit nk pasang jerat...*


    Dan jom "kaji" mcm mana nk pasang perangkap di tempat2 tertentu...

    Sebab lain2 tempat lain2 teknik.. silap pasang jerat...
    rusa lari, atau kita sebagai pemburu pulak yg kena buru dgn "Jabatan Perhilitan" sebab menyepam/banned(memburu secara haram)...

    ||BENDA UTAMA YG INGIN DIFOKUS PADA THREAD INI||
    - List tempat2 paling banyak rusa melepak -
    - Teknik pasang jerat dan untuk tarik rusa masuk dalam perangkap(web site) bg setiap tempat yg berbeza2 -




    p/s jgn amik serius pasal perumpaan manusia/rusa.. sebab nak kasi faham je..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Moderator faezil's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    6,946
    Thanks
    305
    Thanked 464 Times in 333 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PinguSpy View Post

    Sebab lain2 tempat lain2 teknik.. silap pasang jerat...
    rusa lari, atau kita sebagai pemburu pulak yg kena buru dgn "Jabatan Perhilitan" sebab menyepam/banned(memburu secara haram)...
    betul tu.... lain tempat lain tekniknya

    part ni mmg ramai pemburu selalu tersilap pasang jerat terutamanya ketika berburu di WC.

    Ada yang datang2 terus menembak, confirm rusa lari. Mungkin pemburu muda kot... darah muda masih membuak.

    Secara amnya di WC, memang sesuai untuk memasang perangkap 'jana wang'. Sebab rusa-rusa di sini memang suka menjana wang, maka amat sesuai memasang perangkap menjana wang. Nak pasang perangkap lain boleh jugak tapi kurang dipandang.

    Pun begitu, tak semua perangkap jana wang dipandang rusa2 di sini. Jana wang secara pelik, money game, skim piramid mmg confirm di pandang sepi.

    Dan satu lagi, setakat papar screenshot semata2, warwarkan untung juta2, tetap takkan dapat memikat rusa2 di sini melainkan diterangkan dengan terang dan jelas. Kalau setakat letak perangkap 'hai, saya dah menjana RM8 juta sebulan. sape nak tahu contact saya'... BAIK TAK PAYAH!!!!!
    Wall-Ads TV ingin mencari 'tukang share' iklan di laman social. Setiap share bernilai sehingga RM25.
    Berminat ? PM saya

  4. #3
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,497
    Thanks
    220
    Thanked 330 Times in 221 Posts

    Default

    memburu di Geng Blogger.. feberet terbaru imabiz... hehe,..

  5. #4
    WC Premium PinguSpy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NONEXISTENT
    Posts
    7,353
    Thanks
    459
    Thanked 764 Times in 363 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by faezil View Post
    betul tu.... lain tempat lain tekniknya

    part ni mmg ramai pemburu selalu tersilap pasang jerat terutamanya ketika berburu di WC.

    Ada yang datang2 terus menembak, confirm rusa lari. Mungkin pemburu muda kot... darah muda masih membuak.

    Secara amnya di WC, memang sesuai untuk memasang perangkap 'jana wang'. Sebab rusa-rusa di sini memang suka menjana wang, maka amat sesuai memasang perangkap menjana wang. Nak pasang perangkap lain boleh jugak tapi kurang dipandang.

    Pun begitu, tak semua perangkap jana wang dipandang rusa2 di sini. Jana wang secara pelik, money game, skim piramid mmg confirm di pandang sepi.

    Dan satu lagi, setakat papar screenshot semata2, warwarkan untung juta2, tetap takkan dapat memikat rusa2 di sini melainkan diterangkan dengan terang dan jelas. Kalau setakat letak perangkap 'hai, saya dah menjana RM8 juta sebulan. sape nak tahu contact saya'... BAIK TAK PAYAH!!!!!
    thx great info/teknik pasang jerat di WC ..

    tp dekat area mana yg banyak Rusa suka melepak yer?
    Rusa Malaysia jek...Rusa International malas sebab dah taw...??

  6. #5
    Active Member penang's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Butterworth
    Posts
    1,342
    Thanks
    15
    Thanked 19 Times in 12 Posts

    Default

    agak2 rusa ngan manusia....sape yg mudah masuk jerat....

  7. #6
    WC Premium hmjebat's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    uawat, habas
    Posts
    675
    Thanks
    76
    Thanked 41 Times in 23 Posts

    Default

    Sebenarnya, rusa-rusa kat WC ni juga giat menjalankan aktiviti memerangkap rusa...

  8. #7
    WC Premium PinguSpy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NONEXISTENT
    Posts
    7,353
    Thanks
    459
    Thanked 764 Times in 363 Posts

    Default

    rusa makan rusa la ni

  9. #8
    WC Premium usri's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    seluruh Malaysia
    Posts
    1,534
    Thanks
    1
    Thanked 21 Times in 15 Posts

    Default

    signature yg pjg pun salah satu
    cara utk menangkap rusa

  10. #9
    Normal Member Abang Internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    917
    Thanks
    40
    Thanked 64 Times in 35 Posts

    Default

    Berfikir seperti memburu rusa?
    Bukan ke kita buat business untuk tolong orang ke?produk atau perkhidmatan diwujudkan bersama faedah ( value ) untuk digunakan oleh pelanggan.

  11. #10
    Active Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Cloud
    Posts
    1,852
    Thanks
    149
    Thanked 102 Times in 71 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Abang Internet View Post
    Berfikir seperti memburu rusa?
    Bukan ke kita buat business untuk tolong orang ke?produk atau perkhidmatan diwujudkan bersama faedah ( value ) untuk digunakan oleh pelanggan.
    ha... jawab jgn xjawb.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Mari! Mari! Paypal ada dijual disini!
    By lutfee in forum Jual Beli Paypal
    Replies: 26
    Last Post: 08-03-2010, 01:37 AM
  2. Replies: 154
    Last Post: 11-09-2009, 11:22 AM
  3. Mari Mari Mari...Letak Banner Anda Dengan Percuma Di Sini
    By budihacker in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 39
    Last Post: 10-18-2009, 05:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •