Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    WC Premium kaiba910's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,528
    Thanks
    67
    Thanked 102 Times in 60 Posts

    Default Perlu senarai movie kelakar yang best



    Boleh tolong bagi list-list movie kelakar yang best x? Aku nk dload buat tatapan masa balik UTP
    Dah financial freedom dah hehehehehe.....lepak goyang kaki, study dan jawab exam je

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member delb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    250
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  4. #3
    WC Premium Nastrade's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    396
    Thanks
    3
    Thanked 26 Times in 13 Posts

    Default

    List movie kelakar yang masih ingat dalam kepala (yang terbaik sahaja)

    1. Forgetting Sarah Marshall

    2. Get Smart

    3. Going By The Book (cerita korea)

    4. Hangover

    Kalau nak layan series, aku suka The IT Crowd. Ada 3 season. Lawak yang berkaitan IT. Best.

    p.s: Maybe sesetengah kata tak lawak, tapi biasa la..ada yang suka lawak senario, tapi aku lebih suka lawak stail afdlin shauki

  5. #4
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,497
    Thanks
    220
    Thanked 330 Times in 221 Posts

    Default

    adnan la kelakar...

  6. #5
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,163
    Thanks
    162
    Thanked 126 Times in 88 Posts

    Default

    kelakar?
    aku cadangkan Senario - Beach Boys..
    kahkahkah, x klako pun....
    sesapa ada citer2 senario yg kat tv3 tu erk?
    kalo ada pm aku...
    ngah mencari nih

  7. #6
    Normal Member oakenfold's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Seran View Post
    List movie kelakar yang masih ingat dalam kepala (yang terbaik sahaja)

    1. Forgetting Sarah Marshall

    2. Get Smart

    3. Going By The Book (cerita korea)

    4. Hangover

    Kalau nak layan series, aku suka The IT Crowd. Ada 3 season. Lawak yang berkaitan IT. Best.

    p.s: Maybe sesetengah kata tak lawak, tapi biasa la..ada yang suka lawak senario, tapi aku lebih suka lawak stail afdlin shauki
    bro pun layan hangover ek...hehe...gua suka dkt mike tyson ketuk drum smbil nyanyi...lawak arrr...

    Ps try layan dave chappale dri season 1 smpai 3..konpom pecAh perut..hehe
    currently owned:
    my portable rigs : Iphone 3gs 16gb (black)
    Earphones : Stock Apple Iphone 3gs

    my toys : compaq presario v3000 black upgrade to 3g RAM, xbox 360 arcade jasper hdd 120gb,inspiron zinoHD 6g RAM 1tb hdd hdmi output blueray dics, lcd 37 inch aquos sharp full hd.

  8. #7
    Normal Member painhacker's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    221
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 5 Posts

    Default

    bg saya :

    1: scary movie 4
    2:scary movie 3
    3: scary movie 2
    4 : superheroes movie
    5 : ... lupa plak namanya , tapi dia genre dance+comedy .

  9. #8
    WC Premium Tengku Faris's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Teranung!
    Posts
    2,710
    Thanks
    121
    Thanked 186 Times in 91 Posts

    Default

    Bagus gak ni.. Survey jap movie2 ni.. Bleh lyan gak.. Hu9
    Jom LIKE page TENGKU FARIS TG KHALID (400,000 LIKES)

    Jemput JOIN Bengkel Facebook
    www.BengkelFacebook.com
    (CARA SEBENAR BUAT DUIT DI FACEBOOK!)

  10. #9
    WC Premium kaiba910's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,528
    Thanks
    67
    Thanked 102 Times in 60 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by painhacker View Post
    bg saya :

    1: scary movie 4
    2:scary movie 3
    3: scary movie 2
    4 : superheroes movie
    5 : ... lupa plak namanya , tapi dia genre dance+comedy .
    Ohh.....tu sume cite xleh blah tu....:p
    Dah financial freedom dah hehehehehe.....lepak goyang kaki, study dan jawab exam je

  11. #10
    Active Member Apeh's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Seoul
    Posts
    1,247
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Talking

    Drama That Fool (Korea) ... Ketawa sambil senyum.Cam mane tu? Citer ni buat ko happy jer sebab main lead tu mcm sengal cket.hahaha.

    Movies byk korean la lawak.Bawah nie jer igt dlm kepala.yg lain dlm external.Mlas nak bukak.

    1. Speedy Scandal
    2. My Girlfriend is an Agent
    3. Beauty and the beast
    No One Couldn't Stop Me Except MYSELF!!

    ----------------------


    .
    .
    .

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Panduan Menyertai Bengkel Perniagaan Internet
    By smartusaha in forum Perniagaan Internet
    Replies: 18
    Last Post: 09-20-2011, 04:25 PM
  2. Teknik simple menghasilkan wang internet dlm masa 10 hari
    By shakerstribal in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 58
    Last Post: 02-15-2011, 02:26 AM
  3. Replies: 250
    Last Post: 05-25-2010, 11:26 AM
  4. Waspada Sambut Tahun Baru!
    By mfaiz in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 12
    Last Post: 04-06-2010, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •