Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    WC Premium
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    1,145
    Thanks
    26
    Thanked 47 Times in 33 Posts

    Default Tolong Tunjukkan Saya Dari Kesas Highway -Putra Jaya



    salam saya dari sabah nak minta bantuan ,saya tinggal di kesas highway nak pergi ke wilayah persekutuan putra jaya alamat

    pendaftaran besar perkhwinan ,Lot 2G5,Peesint 2 Aras 1 ,putra jaya .

    1-berapa lama masa yang diperlukan sampai ke putra jaya ?

    2-bagaimana jalannya ? ada peta /map ?

    ribuan thanks

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,548
    Thanks
    221
    Thanked 337 Times in 226 Posts

    Default

    kesas highway haighway shah alam klia ker../??

  4. #3
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,366
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    hehe
    aku tak tahu sgt
    tapi kalau aku ke putrajaya
    aku ikut signboad je
    menuju kuala lumpur
    ada simpang highway masuk putrajaya
    huhu, diterima ke?

    p/s: bukak google map

  5. #4
    WC Premium
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    1,145
    Thanks
    26
    Thanked 47 Times in 33 Posts

    Default

    em.....ada yang lebih clear so aku tak pening kepala ha ha ha

  6. #5
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,548
    Thanks
    221
    Thanked 337 Times in 226 Posts

    Default

    http://maps.google.com.my/maps/mpl?i...m=google%20map

    try tgk kat google map... kalau dari klia paling senang masuk highway ke shah alam... dan exit ke putrajaya.. lepas tol putrajaya tue terus je ke putrajaya...

  7. #6
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,366
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    kesas highway tu area mana?

  8. #7
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,548
    Thanks
    221
    Thanked 337 Times in 226 Posts

    Default

    tue yang tak pasti nie.. highway klia atau highway putrajaya puchong..??

  9. #8
    Normal Member Prince of Andalus's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    120
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    naek maju expressway kat bukit jalil, ok jugak....
    straight je, heheh
    aku tghari tadi baru sesat kat maju expressway tadi, heheh
    http://www.itechprince.com - Prince of Andalus' IT Blog

    CrazyGoogle.co.cc <- google dah gila, biar betul google nak kasi duit free kat korang semua

    Nak beli VCC untuk facebook? RM10 sahaja, add me ym = princeofandalus

  10. #9
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,548
    Thanks
    221
    Thanked 337 Times in 226 Posts

    Default

    kalau dari KL bolehla masuk maju express... tapi nie entah dari maner yerk...

  11. #10
    WC Premium ijamidayu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    3,038
    Thanks
    102
    Thanked 42 Times in 20 Posts

    Default

    Bro try google map.. Buh alamat bro.. Then alamat nak pergi.. Settle masalah.. Betoi!! Yg penting alamat semua betoi ejaan putrajaya pun betoi!!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini
    By RajaKamil in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 219
    Last Post: 11-22-2013, 03:49 AM
  2. Jangan Terlalu Baik Dengan Prospek atau Pelanggan Anda
    By JaMaL in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 88
    Last Post: 03-15-2010, 07:40 AM
  3. [tawaran] Panduan AFD - Rebat 50% dan Personal Coaching Dari saya!
    By mohdhilmi.com in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 65
    Last Post: 12-27-2009, 12:01 AM
  4. Tolong Saya..Nak Tanya Pasal Ebay Affiliate
    By budihacker in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2009, 10:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •