Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,366
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Angry amalan untuk menukarkan kunyit menjadi emas



    perhatian: ini bukan thread wts

    1. azimat supaya poket tidak pernah kosong dari wang RM40
    2. azimat yg membuatkan menjadi kaya raya dengan cepat RM50
    3. ilmu kantung wang tidak akan habis pakai RM300
    4. amalan untuk menukarkan kunyit menjadi emas RM200
    5. ilmu mengelak orang tarik kereta RM50
    6. ilmu mempromosi internet RM50
    7. ilmu wang bawah sejadah RM100.25
    8. banyak lagi.. sampai 50 ilmu, azimat bla bla

    itulah antara isi kandungan satu risalah dua muka bersampul yang aku terima hari ini
    membahasakan dirinya sbg tok batin

    dia ingat aku ni bangang ke buduh ke hapa
    apa la bisnes camtu
    ada betul ke?

    org melayu skrg nak tipu org melayu
    apa nak jadi

    korang pernah dpt surat camtu?
    aku rasa alamat aku ni dah dijual la
    huhu

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member OsmanAdnan's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    909
    Thanks
    1
    Thanked 13 Times in 11 Posts

    Default

    Yup...Saya pun baru smlm dapat surat tu..mcm2 sekarang ni..dia bahasakan diri dia tok batin kan bro? Surat tu dari kedah..

  4. #3
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,366
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by OsmanAdnan View Post
    Yup...Saya pun baru smlm dapat surat tu..mcm2 sekarang ni..dia bahasakan diri dia tok batin kan bro? Surat tu dari kedah..
    hoho
    ada gak yang satu club ngan aku
    yup, dia guna nama tok batin, dari kedah

    baca je surat tu aku dah geram
    apatah lagi mau membelinya

  5. #4
    Active Member carllys's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,625
    Thanks
    8
    Thanked 60 Times in 24 Posts

    Default

    aku ada 3 kilo kunyit ni.. korang tolong tukarkan kpd emas.. nanti kita bagi 50-50... ahahahah
    There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "Watch me" ~ carllys


    my facebook : http://www.facebook.com/carllys .... add me if you dare..

  6. #5
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,366
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by carllys View Post
    aku ada 3 kilo kunyit ni.. korang tolong tukarkan kpd emas.. nanti kita bagi 50-50... ahahahah
    hahaha
    kalau ada ibu kunyit dan anak2nya, lagi masyukk
    kalau ada serbuk je, maybe sikit je kot dapat

  7. #6
    Moderator azlanhussain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KLCC, MY
    Posts
    1,848
    Thanks
    71
    Thanked 132 Times in 71 Posts

    Default

    Kalau you buat ebook berkenaan benda tu, sure meletup

  8. #7
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,366
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azlanhussain View Post
    Kalau you buat ebook berkenaan benda tu, sure meletup
    macam best je, haha
    tapi kena wat jv ngan tok batin

  9. #8
    Active Member carllys's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,625
    Thanks
    8
    Thanked 60 Times in 24 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azlanhussain View Post
    Kalau you buat ebook berkenaan benda tu, sure meletup
    pastu buat live demo...fuh.. komfem kayo pakcik... ahahah
    There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "Watch me" ~ carllys


    my facebook : http://www.facebook.com/carllys .... add me if you dare..

  10. #9
    Normal Member OsmanAdnan's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    909
    Thanks
    1
    Thanked 13 Times in 11 Posts

    Default

    Kalau betul blh jadi emas...tak laku laa ebook bro Jamal lepas ni..

  11. #10
    WC Premium ijamidayu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    3,038
    Thanks
    102
    Thanked 42 Times in 20 Posts

    Default

    AKu ada tanam kunyit dlm pasu.. Leh tukaq ngan pasu2 jadi emas?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 5 Tips Untuk Menjadi Usahawan Internet Yang Produktif
    By code7 in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 40
    Last Post: 08-27-2010, 10:26 PM
  2. Artikel: Bagaimana Untuk Mengetahui Keberkesanan Promosi Produk Anda?
    By Zamri Nanyan in forum Perniagaan Internet
    Replies: 21
    Last Post: 08-24-2010, 02:06 PM
  3. Replies: 329
    Last Post: 09-30-2009, 06:58 PM
  4. [REBET MENGGILER] Kupon RM 80 untuk pembeli Ebook Rahsia Emas
    By mijie in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2009, 05:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •