Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    mersing
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ubat penyakit ketuat



    salam kepada kawan2 wangcyber..saya ade info terkini..tapi sebenarnyer bukan terkini...dah lama kot tau...cume tak tau nak share kat saper jerk...BIASA DGR PENYAKIT KETUAT...saya kat cnie ade caara untuk merawat nyer then klu tak nak pagi hospital ader cara utk merawat menggunkan bahan tumbuhan jerk...tak yah nak bedah..mungkin klu dah teruk sgt kene bedah n lazer kot..erm nak tau leh lah saya bagttau tumbuhan nyer..dan mungkin tumbuhan nie susah orang nak cari..trutama kat bahagian bandar2 utama di malaysia..di rumah saya bayk tumbuhan yg bley jadi ubat tuh..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium hmjebat's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    uawat, habas
    Posts
    675
    Thanks
    76
    Thanked 41 Times in 23 Posts

    Default

    kongsi-kongso la kat sini

  4. #3
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    427
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    a'ahh kongsi jer laa aper tumbuhan tu?

  5. #4
    Normal Member pintoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    175
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Default

    cter ko ni tak habis..cuba habiskan.. ker ko nk jual produk?
    [0-0]

  6. #5
    WC Premium PinguSpy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NONEXISTENT
    Posts
    7,353
    Thanks
    459
    Thanked 764 Times in 363 Posts

    Default

    citer lah adeh..

    - getah betik
    - titisan lilin
    - bawang putih
    - putung r0k0k
    - ubat farmasi

  7. #6
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,163
    Thanks
    162
    Thanked 124 Times in 86 Posts

    Default

    aku ada ketuat dulu kat kaki,
    cara nak ilangkan aku bwat simple jer,
    buang pakai ketip kuku, time dia dah keluar darah tu, sapu atau titiskan ngan minyak gamat..aku buat selalu, last2 ketuat tu kecut sendiri..try la mana tau mujarab...

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    232
    Thanks
    27
    Thanked 119 Times in 18 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PinguSpy View Post
    citer lah adeh..

    - getah betik
    - titisan lilin
    - bawang putih
    - putung r0k0k
    - ubat farmasi
    tambah lagi satu...

    BAKAR... burn baby burn.....

    aku dah kene dah.... kene bakar....

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dulu byk kat kaki, geli org tgk.
    aku sendiri pun geli.
    last2 ipar aku kasi rekomen:

    -kunyit hidup
    -kapur sirih

    cara:

    -cacahkan bagi hancur kunyit. hujung pun ok.
    -amik kapur sirih kasi gaul dia.
    -pas tu kasi taruk kat ketuat tu..
    -1-2 minggu nampak perubahan

    skrg kaki aku dah cantik...xmalu lg pakai selipar jepun
    hahha

  10. #9
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    wah..kaki farah dah cantik..
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  11. #10
    Normal Member budihacker's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Dalam Server Fivio
    Posts
    344
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    eh tuan tanah nape x nak bagitau lak..cepat la bagi tau..kite ada ketuat kecik je ni baru nak tumbuh.. ni la akibatnya pakai kasut lembab
    Forum Komuniti Paling Gempak Di Malaysia
    http://www.gempak.org

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 72
    Last Post: 04-26-2011, 01:41 PM
  2. Penyakit Beli e-Book Terlalu Banyak
    By alan in forum Sembang Umum
    Replies: 25
    Last Post: 09-26-2009, 07:59 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 08-13-2009, 04:38 PM
  4. Ubat H1N1
    By Hamirul in forum Sembang Umum
    Replies: 5
    Last Post: 08-13-2009, 02:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •