Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 51 to 60 of 66
  1. #51
    WC Premium Hafiz Wasa's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,181
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 37 Posts

    Default



    Quote Originally Posted by knizamj View Post
    Rasanya cam dah kene tipu ni. Baru je beli Estima. Katanya 2005 tapi lepas baca thread ni, check kat belt (info dah kene potong). Pastu check kat Japan - check-manufacture-year.php ... tau tau ... tahun 2000 rupanya ... HAMPEHHH !!!!!!!!!!!!!!!!! ...
    knizam, sy simpati dgn awak...sy tahu memang ramai grey importer main tipu sebab nak naikkan harga kenderaan. mentang2 la jepun tidak ada keluarkan sijil beranak rasmi untuk kereta JDM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #52
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bole ke kita buat pe pe dengan dealer yg camani? .. tapi rasanya .. dorang pun akan cakap yg dorang tak tau ... just based on the AP.

  4. #53
    WC Premium Hafiz Wasa's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,181
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 37 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by knizamj View Post
    bole ke kita buat pe pe dengan dealer yg camani? .. tapi rasanya .. dorang pun akan cakap yg dorang tak tau ... just based on the AP.
    kalo tindakan undang2 saya tidak beberapa arif tentangnya...cuma kita boleh share perkara ini kepada orang lain agar tidak tertipu spt kita.

    dan untuk next time mungkin bro nak beralih angin kepada alphard pula, boleh jadikan pengalaman ini sbg pengajaran agar tidak tertipu lagi...

  5. #54
    WC Premium mindcry's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Pantai Puteri, Melaka
    Posts
    206
    Thanks
    125
    Thanked 339 Times in 62 Posts

    Default

    nice idea ....... good

  6. #55
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada jual keta civic 1.7 tak?

  7. #56
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bersahaje View Post
    Hahaha, x pandai la brader nk buat ebook ni. Lagipun xde rahsia2 pun. Just kenal ramai KAKI yang buat 'Kereta Assigment'

    Just sesape yang nk beli dan rase betol2 ada duit, contact je aku. I'Allah aku leh recommend kan kat member2 yg aku kenal. Tapi semuanya kat JB la.

    Al-maklumlah, kita ni hidup nak berRanggi2. Tapi duit je yang x berapa Ranggi. So, ni adalah salah satu alternatif nk beranggi, kihkihkih

    Bro, saya mencari BMW E60 recond, saya di JB.

    Thanks.

  8. #57
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bor..u ada contact tak mcmana nak beli kereta macam nie??

  9. #58
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    toyota velfire berapa harga??

  10. #59
    WC Premium JenamaOnline's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    www.rahsia3k.com
    Posts
    6,553
    Thanks
    64
    Thanked 226 Times in 165 Posts

    Default

    Audi ada tak?

  11. #60
    Normal Member Khairi Hafizi's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    waszap.com
    Posts
    958
    Thanks
    48
    Thanked 158 Times in 79 Posts

    Default

    audi R8 ada..? (angan2 je aku ni)

Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast

Similar Threads

  1. Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini
    By RajaKamil in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 219
    Last Post: 11-22-2013, 03:49 AM
  2. Panduan TNX 2009 - Open For Sale
    By titaniumhijau in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 304
    Last Post: 03-24-2011, 05:04 AM
  3. Hari Ini sahaja, beli PANDUAN AFD dapat PAKEJ INFLUENZA
    By RajaKamil in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-2009, 12:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •