Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 62
  1. #1
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs down PaNasss!!! Call Girl Malaysia...



    Terkezut aku ade website macam nih..
    Siap cari pekerja lagi...
    Sekarang nih macam-macam cara orang nak buat bisnes...
    Semuanya memperdagangkan perempuan..
    Apa komen anda?

    http://www.kl-an***rts.com/

    http://www.69****girl.com/

    http://www.tw***-es**rt.com/services.html

    Kalo KL tak heran tapi....
    Area Kelantan Pun Ade...Nik Aziz Tak Tau ker? Masyaallah...
    ll
    ll
    V
    http://callgirl-*****.blogspot.com/

    siap promote umah tumpangan/hostel untuk melakukan ehem2...

    Ape nak jadi? Ape Kejadahnyer semua ini!!!
    Last edited by Labanon; 10-16-2009 at 11:50 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,831
    Thanks
    247
    Thanked 134 Times in 92 Posts

    Default

    awat hang expose link nyer..... aiyoyo


  4. #3
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nape takleh ker??

    nih nak bagi tau jer...suh dorang pegi tengok...

  5. #4
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    name je kelate tu tapi satu malaysia, biasa la politik
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  6. #5
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SFX View Post
    name je kelate tu tapi satu malaysia, biasa la politik
    maksudnyer ape??

  7. #6
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,831
    Thanks
    247
    Thanked 134 Times in 92 Posts

    Default

    kena edit hang punya post supaya tak nampak cam dipolitikkan


  8. #7
    WC Premium PinguSpy's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NONEXISTENT
    Posts
    7,353
    Thanks
    459
    Thanked 764 Times in 363 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by moneyhacker View Post
    nape takleh ker??

    nih nak bagi tau jer...suh dorang pegi tengok...
    pegi tengok ke silap2 pegi melangan sekali hak3...

  9. #8
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zakeri View Post
    kena edit hang punya post supaya tak nampak cam dipolitikkan
    eh aku bukannye kaki politik...ssiapa2 pun saya ngak sokong mass...

  10. #9
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    bukan cakap ko.aku cakap pembuat blog tu..hahaha..sorry bro
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  11. #10
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PinguSpy View Post
    pegi tengok ke silap2 pegi melangan sekali hak3...
    eh sifu...hahaha...ntah2 bro senyap2 pi tak.....:rolleyes:

Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Betul ke ni? kalau betul mmg boleh kaya!!!
    By ERA_SIBER in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 62
    Last Post: 07-17-2011, 07:16 PM
  2. Buat Video Site dalam Beberapa Minit!!! Jana Adsense
    By ikram84 in forum Produk Digital
    Replies: 169
    Last Post: 07-16-2010, 02:26 AM
  3. Indonesia Nak Kepong Kedutaan Malaysia
    By sayyidbest in forum Sembang Umum
    Replies: 45
    Last Post: 04-11-2010, 04:12 PM
  4. Apa patut buat dgn text link ads
    By engshahrul in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 13
    Last Post: 12-14-2009, 02:59 AM
  5. Personal Coaching Diperlukan
    By fay_85 in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 22
    Last Post: 08-08-2009, 12:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •