Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Thumbs up Apa Gunanya Maybank Visa Debit Card?



    Salam sejahtera,

    rasanya ramai dah tau m2u telah upgrade dorg punya kad debit untuk shopping online...

    Untuk shopping jer? sebenarnya banyak benda boleh buat dengan kad debit tu...antaranya

    - verify akaun paypal

    - bayar fee autoresponder (aweber)

    - bayar fee ebay

    dan banyak lagi....

    boleh sambung baca lagi kat sini....

    http://www.snakaz.com/informasi-terb...d-maybank.html

    ada cadangan lain lagi? mungkin boleh discuss kat sini....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member hairudi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    289
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Cmne nk apply maybank debit card ek? aku ada cimb n eon debit sume cm prob je

  4. #3
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    dah ade akaun m2u ke? kalu dh ade login ke akaun m2u pastu g kat utilities, pastu pilih Maybankard Secure Online Shopping Registration...pastu register...then dah boleh guna dah.... simple...

  5. #4
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,194
    Thanks
    537
    Thanked 209 Times in 123 Posts

    Default

    YAP...

    saya daftar paypal guna maybank visa debit card..

    3hari dah leh pakai...

  6. #5
    Normal Member amirol89's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    197
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dah boleh guna untuk verified paypal ke? nak apply maybank debit card la camni..

  7. #6
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    a'ah dah lama bleh bro.... mcm2 blh buat dgn maybank debit kad tu...so xde sebab lagi kenapa xboleh buat duit online....

  8. #7
    Normal Member cybersix's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    qelate
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    kalo x de maybank account lg, boleh ke nk apply debit card saje? Ke kene ade saving acc dulu? Public Bank xyah ..
    - im back -

  9. #8
    Normal Member nsilver005's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Penang
    Posts
    124
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    klau nak tukar kat atm biasa ke kad ceri tuh,kn wat pe? pg maybank trus mintak tukar ker..kena caj x?
    SPAM and SCAM are spices of this life :cool:

  10. #9
    WC Premium Masrizal Mastor's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    A, A
    Posts
    1,767
    Thanks
    18
    Thanked 30 Times in 12 Posts

    Default

    g kaunter... RM12 caj

  11. #10
    WC Premium Dr. Peace's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    http://profile.to/drpeace/ KK,Sabah
    Posts
    1,724
    Thanks
    5
    Thanked 80 Times in 36 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cybersix View Post
    kalo x de maybank account lg, boleh ke nk apply debit card saje? Ke kene ade saving acc dulu? Public Bank xyah ..

    DAFTAR saving acc automatik dpt debit kad.. skrg maybank pakai kad atm tu je utk sapa2 yg br daftar.. best oo.. beli kat giant pun pakai kad debit je.. hihi..
    PM untuk servis dari DR. Peace :
    1. Website Pasif 100% Automatik Amazon
    2. SEO professional
    3. Website Development & Graphic Designing
    (Timeline, Header, Banner, Logo etc.)
    4. Internet Marketing

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 118
    Last Post: 04-06-2012, 06:57 AM
  2. Al-Rajhi Visa Debit Card Sape2 Tau
    By egodevilz in forum Ebay
    Replies: 26
    Last Post: 10-15-2009, 02:23 PM
  3. help! pengalaman mengeluarkan paypal melalui maybank debit card
    By ERA_SIBER in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 66
    Last Post: 10-07-2009, 11:21 PM
  4. Panduan Nak Activate Internet Transaction Maybank Debit Card
    By abg_x in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 6
    Last Post: 09-24-2009, 10:01 AM
  5. Debit card vs Paypal. Siapa yang salah ni?
    By aurora ice in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 10
    Last Post: 08-27-2009, 11:56 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •