Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Normal Member aiereastz's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Banting, Selangor
    Posts
    282
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Nak Tahu Macam Mana Proses Melukis & Mewarna Kartun Anime?



    Assalamualaikum & salam sejahtera,

    Sebenarnya dah lama jugak saya jumpa video nie, dari tahun lepas lagi cuma lepas tue dah lupa dan tak dapat nak cari lagi. memang rasa rugi sekejap pasal tak sempat nak download.

    Tapi baru2 nie dapat dipertemukan semula (huhu..), jadi saya ingin berkongsikan kepada anda semua yang meminati anime dan ingin tahu macam mana diorang melukis dan mewarna anime, inilah antara video yang mesti ditonton!!!

    Apa yang boleh saya katakan, proses penghasilannya memang gempak dan mantap tapi sayangnya, takder penerangan tentang cara2 nak mewarna tona pada lukisan tue

    Apapun, jom kita layan tengok video nie dan ianya mengandungi 2 bahagian. Pasti anda akan teruja. Selamat menonton dan berhibur

    1. Bahagian Pertama

    2. Bahagian kedua

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Nice post. Keep posting such needed information. Thank's!

Similar Threads

  1. Minta idea, blog yang macam mana mendapat sambutan
    By fauzikx in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 42
    Last Post: 05-18-2011, 08:38 PM
  2. Macam mana nak jual produk kesihatan secara online ?
    By RajaKamil in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 11
    Last Post: 07-04-2009, 06:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •