Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Normal Member leila22's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Wakaf Bharu, Kelantan
    Posts
    114
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question UBS Accounting System 9.0



    ada tak sesiapa yg nak jual atau tahu kat mana akak boleh beli yg 2ndhand punye? yg pirate rasanya takde sbb ubs accounting ni guna smartlock. kalau ada, ok gak...

    tqqqqqqqq
    Leila
    Live Life to the Fullest!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    fai
    fai is offline
    WC Premium fai's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Putra
    Posts
    355
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    CD yg pirate punya ada.. saya pnah jumpa..


    PS: Tak sengaja terbeli cd accounting pakej.. hu hu..
    Takde mende nak iklan..

  4. #3
    Normal Member leila22's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Wakaf Bharu, Kelantan
    Posts
    114
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cd pirate tu ada tulis for educational purpose tak? kalau for educational purpose, transactions yg boleh kita key-in hanyalah setakat 1000 je. kalau yg ori, dia ada smartlock dan boleh key-in >1000 transactions.
    Leila
    Live Life to the Fullest!

  5. #4
    aku
    aku is offline
    WC Premium aku's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,066
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Default

    akak, smartlock tu yang mahal tu.. akak dah ada smartlock tu ke? cuma hilang cd saja ke?

  6. #5
    Normal Member leila22's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Wakaf Bharu, Kelantan
    Posts
    114
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    akak cuma ada CD for education purpose je... so tak boleh guna utk business. ada tak sapa2 tahu kat mana nak beli yg 2ndhand atau pirate pun ok lah...eh..eh...kalau beli yg pirate, dpt smartlock jugak ke?
    Leila
    Live Life to the Fullest!

  7. #6
    WC Premium
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    www.Syed-Ikhwan.com
    Posts
    1,840
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Kalau yang lanun punya banyak saya jumpa kat lowyat. Tapi tak beli sebab takda sebab lagi nak guna.

    Tapi saya ada beberapa software free yang berkaitan ngan Business & Personal Finance. Antaranya

    AceMoney



    Code:
    http://www.aplusfreeware.com/categories/business/AceMoney.zip
    TurboCASH



    Code:
    http://www.dblonline.com.au/tcashsetup.exe

    Inventory Systems
    Library Manager Free


    Code:
    http://www.freeware-guide.com/dir/business/inventory.html

    Saya harap ada di kalangan softwareČ ni dpt membantu akak.

  8. #7
    Normal Member leila22's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Wakaf Bharu, Kelantan
    Posts
    114
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tq.akak try d/load turbocash dulu.tgk la boleh guna ke tak. tx again!
    Leila
    Live Life to the Fullest!

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ubs smartlock

    salam sejahtera...
    berkenaan ubs smartlock tiruan setakat ni xde kat pasaran......kalau yg 2hand tu plak selalunya xboleh pakai lama(sama ada ada pin yg tercabut/xtahan panas..mungkin dah lama sangat)

    saya ni dulu salah sorang dealer UBS kat KL...tapi bila pindah kat batu pahat ni kurang sikit...mungkin kalau ada sapa2 nak beli area batu pahat dan pontian boleh contact saya...

    satu info yg menarik nak dikongsi: sebenarnya harga RM999 tu hanya lah nilai smartlock je...manakala buku manual..cd tu percuma je....

    lagi satu UBS xheran sangat pasal cd tiruan...malah digalakkan sebab bila cukup 1000 transaksi xboleh key in dah...dan dah tentu cari yg original...

    kelebihan UBS ni..mmg memenuhi piawai semasa kewangan kat malaysia...jadi senang nak disesuaikan ngan segala business kat mlaysia ni
    tambahan pulak ramai yg belajar UBS...

    kalau akak masih berminat nak pakai UBS smartlock boleh la contact saya....atau masalah2 teknikal....insyallah saya akan bantu...

    kalau sapa yg nak training ubs saya boleh ajar ikut nature of business......jadi lepas saya ajar ikut je format yg saya ajar...insyallah senang je...

    dimafna@yahoo.com

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile UBS Smart Lock

    Who want to buy u email to me....liow_85@hotmail.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •