Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1
    New Member arzul27's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Jom Main FIFA online 2



    Selalunye..masa bosan2 kita akan on Playstation dan main game bola macam winning eleven, pro evolution dll.
    Skang FIFA EAsport dah buatkan game tu bole main online.
    Plus, skang kat malaysia tengah hot sebab dah ade server open kat cni dan ade quest la, tournament la..ble buat duit gak tu..jual beli player tru dorang punya official website...memang menarik! hehe!!

    Kot2 ade sape2 bosan, ble ar join. Beli je CD FIFA online kat seven eleven terdekat. RM2 je. Pastu download dan register ID di Easport Official website.

    Sory la..sebab aku ni kaki game..Saje je nak promote..kadang2 runsing kepala dok menaip je..apasalahnye release cket tension tu kan?

    Untuk maklumat lanjut sila lawat ke Blog aku kat bawah ni..
    click link kat bawah .. (joyblogs27.blogspot.com)
    Last edited by arzul27; 03-19-2009 at 05:21 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,498
    Thanks
    220
    Thanked 330 Times in 221 Posts

    Default

    x tau main... hehehe... tekken leh gak.. main tekan2 jer.. huhu...

  4. #3
    Normal Member ikirdz's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bumi Tuhan
    Posts
    409
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    penah main ps2 punyer FIFA, x aci.. lwn aku tu main mengelat:p

  5. #4
    New Member arzul27's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    xpe..just for those yang nak release tension jerk..

  6. #5
    WC Premium JaMaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5,536
    Thanks
    8
    Thanked 267 Times in 91 Posts

    Default

    aku hantu fifa dulu..pastu tukar ke winning eleven..skang stop dah, bz bisnes

  7. #6
    Active Member olskool's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Leicester,UK
    Posts
    1,750
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    sy dh main bende nie
    sdap jgak
    bleh la nk buat hilang bosan tu

    p/S:itulah satunye game online yg sy main

  8. #7
    Han
    Han is offline
    WC Premium Han's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    794
    Thanks
    5
    Thanked 11 Times in 2 Posts

    Default

    main lah dead space...hehe
    seram tu...

  9. #8
    New Member arzul27's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    What a nice game right?
    leh carik kawan gak kat dalam game tu...

  10. #9
    WC Premium spatt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Underground Inc.
    Posts
    760
    Thanks
    1
    Thanked 10 Times in 4 Posts

    Default

    salah satu cara bersosial di alam maya, main game online...
    dulu aku main ragnarok ngan ran online..skang, dah xde masa...
    lagipun pc aku ni utk buat kerja je...
    aku plan nak angkat konsol sebijik, dedicated utk game je...

  11. #10
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,370
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    aku ni salah sorang fanatik game bola
    tapi kalau bab main kat pc, aku akan kantoi besar-besaran
    main kat ps2, aku dah boleh dianggap sbg "legend"
    keh..kehh

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •