Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Normal Member auradinar's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Talking salam 1malaysia buat admin wangcyber dan rakan-rakan di wangcyber.



    di harap dapat memberikan sedikit ruang disini..!!..
    dapat mencari kawan di seluruh dunia...

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wsalam,
    salam 1 indonesia pun boleh juga...lam kenal saya yer, saya pun baru juga ni...selain cari kawan dapat apa lagi kat wangcyber ni...!!!

  4. #3
    WC Premium ir.ezwan's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    shah alam
    Posts
    117
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Salam perkenalan

  5. #4
    Active Member NasirBP's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bee Fee, Johor
    Posts
    1,186
    Thanks
    221
    Thanked 60 Times in 53 Posts

    Default

    Selamat datang ke wc & salam perkenalan dari ..nasirbiz

  6. #5
    Active Member abutalib's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Melaka - KL- Perlis
    Posts
    4,060
    Thanks
    470
    Thanked 137 Times in 127 Posts

    Default

    Welcome

    Selamat Berforum

  7. #6
    VaX
    VaX is offline
    Normal Member VaX's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    -_-
    Posts
    744
    Thanks
    10
    Thanked 75 Times in 46 Posts

    Default

    Welcome to WC

  8. #7
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,126
    Thanks
    161
    Thanked 92 Times in 76 Posts

    Default

    Selamat datang ke forum WC dan salam perkenalan dari saya

  9. #8
    Active Member Cikgu Loh's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Live at Kelantan But study at Kuala Terengganu
    Posts
    1,727
    Thanks
    102
    Thanked 131 Times in 80 Posts

    Default

    Selamat datang ke WC dan salam perkenalan.Cedok sebanyak mungkin ilmu dari WC ini ye!
    AKU BUDAK TIADA DUIT , JADI AKU AKAN TERUS BERUSAHA!!

  10. #9
    Normal Member EZ FanPage's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Setiap yang bermula akan ada penghujungnya. Selamat Tinggal Semua.... As'kum
    Posts
    864
    Thanks
    76
    Thanked 266 Times in 79 Posts

    Default

    W'salam Abang..
    Welcome to WangCyber, mudahan dapat memanfaatkan ilmu yang ada.
    Insya'allah bila dah kaya nanti jangan lupa dengan baby ye banggg....

  11. #10
    Normal Member auradinar's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    terimakasih kawan2 semuanya....

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. siapa saya,jom jadi rakan saya di wangcyber jom..
    By najmi ahmad in forum Salam Perkenalan
    Replies: 9
    Last Post: 10-03-2010, 02:03 PM
  2. Salam Buat Warga WangCyber
    By ajul in forum Sembang Umum
    Replies: 25
    Last Post: 06-10-2010, 01:05 PM
  3. nak mintak idea niche ebook kat rakan wangcyber.
    By syedakmal in forum Perniagaan Internet
    Replies: 19
    Last Post: 12-05-2009, 05:33 PM
  4. Salam Takziah buat ahli WangCyber
    By Badruzamani Bin Azmi in forum Sembang Umum
    Replies: 21
    Last Post: 01-31-2007, 04:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •