 |
Navigation
|  |
|
| WC Navigation |
|
|
|
 |
Welcome, Unregistered.
|
 |
|
| Member Panel |
|
|
|

01-31-2008, 11:33 AM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Oct 2007
Posts: 223
|
|
boleh dedahkan sape admin...
|

02-01-2008, 10:00 AM
|
|
Junior Member
|
|
Join Date: Nov 2007
Location: sabah
Posts: 60
|
|
tak tahu ini alamat betul atau palsu
Schemata Multimedia (1445686-D)
No3,Tingkat 2,Kompleks Yayasan Belia,Lorong Syed Putra Kiri,Bangsar,
50460,Kuala Lumpur,Malaysia.Copyright ©2007 WangLebih.com
aku tengok nama dan akaun atas nama ini pun kenal pakai utk menipu
pembayaran ke atas
Nama : Suryana binti Shuib
No I/C : 800521-12-5446
CIMB : 1444-0062600-52-7
email selalu tak dilayan...maybe just for display only..
support@WangLebih.com
WangLebih_live@yahoo.com
WangLebih_Live@hotmail.com
harap semua orang berhati-hati dgn program ini...demi menjadi mangsa yg seterusnya...
|

02-01-2008, 02:06 PM
|
 |
Junior Member
|
|
Join Date: Dec 2007
Posts: 119
|
|
sekarang dorang dah senyap la 2...hehehe...dah takut...leh wat report polis ke??  sy ade gmbr die..tp leh ke publish kat sini? mintak pndangan sket... kalau no phone die 016-2173179...
ari 2 penah ym ngn die...time 2 la die ad bg gmbr...time muda2...percaya la dgn sume kata2 die....ekot je pe yg di suruh....
....LEARN FROM YOUR MISTAKES, BUT NEVER REGRET....
|

02-01-2008, 02:22 PM
|
|
WC300
|
|
Join Date: Jun 2007
Posts: 63
|
|
Quote:
Originally Posted by nadieyaa05
sekarang dorang dah senyap la 2...hehehe...dah takut...leh wat report polis ke??  sy ade gmbr die..tp leh ke publish kat sini? mintak pndangan sket... kalau no phone die 016-2173179...
ari 2 penah ym ngn die...time 2 la die ad bg gmbr...time muda2...percaya la dgn sume kata2 die....ekot je pe yg di suruh....
....LEARN FROM YOUR MISTAKES, BUT NEVER REGRET....
|
Tepek je... 
|

02-01-2008, 02:54 PM
|
|
WC300
|
|
Join Date: May 2007
Posts: 672
|
|
yer cara mudah nak dapatkan duit dengan begitu senang... sikit2 lama diaorang yang senang...
|

02-01-2008, 05:14 PM
|
 |
Pioneer Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 750
|
|
macam kenal aje admin wang lebih ni..hmmm...nama kat cimb account tu cam familiar la pulak
|

02-01-2008, 06:01 PM
|
 |
Junior Member
|
|
Join Date: Dec 2007
Posts: 119
|
|
meh pakat tengok gmbr die...huhuhu
boleh tepek ke cni?? ni dio...huhuh...best r gni gok...hehehe..:-D :-D
die ckp die baru kawin ptghn tahun lepas...tp x tau la btul x...heheh..bese la mulut penipu mana leh caya sgt...hehehe
tp yg pasti mmg ni la gmbr die...kalau sape2 ade tgk dlm website 2 (yg dah jadi ahli la) ada gmbr admin 5 org kot,die yg pakai kopiah kat dlm gmbr 2...so no komen la pasal ni...hehehe
:evil: 
|

02-01-2008, 10:29 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Nov 2007
Location: Petaling Jaya
Posts: 459
|
|
Quote:
Originally Posted by pyasset
tak tahu ini alamat betul atau palsu
Schemata Multimedia (1445686-D)
No3,Tingkat 2,Kompleks Yayasan Belia,Lorong Syed Putra Kiri,Bangsar,
50460,Kuala Lumpur,Malaysia.Copyright ©2007 WangLebih.com
.....
|
Alamat tu mungkin betul sebab company tu register kat KL... But, ada 2 pemilik yang guna nama syarikat tu. 1 lagi ada kat Sungai Petani, Kedah. Tak tahu lah pemiliknya sama ker atau tidak...
Memang awal2 saya dah bagitahu, benda ni tak betul. Bila baca isi kandungan web tu, banyak sangat benda yang diorang cerita sampai muatkan unsur2 agama kita dalam tu.
Masa reply thread ni, saya baru jer masuk balik web tu and web tu dah tak berfungsi... Apa citer ni beb ??? Ni maklumat pasal domain dia tu...
Registrant:
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
Registered through: GoDaddy.com, Inc. ( Internet Domain Name Registration, Domain Transfers. Your domain name search starts here.)
Domain Name: WANGLEBIH.COM
Created on: 09-Jun-07
Expires on: 09-Jun-08
Last Updated on: 09-Jun-07
Administrative Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
Technical Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
__________________
AWAS !!! Pengguna ini sering diberi Amaran Tatatertib kerana tidak dapat mengawal Psikologi dan Ideologi-nya yang sering membuak-buak serta ingin meletus seperti pop-corn yang sedang dimasak... 
Perkhidmatan MEMBINA LAMAN WEB Berasaskan PHP... Fresh Script... Semua Jenis Laman Web...
|

02-02-2008, 07:59 AM
|
|
Junior Member
|
|
Join Date: Nov 2007
Location: sabah
Posts: 60
|
|
membuat laporan polis..
Quote:
Originally Posted by Saijuhan
Alamat tu mungkin betul sebab company tu register kat KL... But, ada 2 pemilik yang guna nama syarikat tu. 1 lagi ada kat Sungai Petani, Kedah. Tak tahu lah pemiliknya sama ker atau tidak...
Memang awal2 saya dah bagitahu, benda ni tak betul. Bila baca isi kandungan web tu, banyak sangat benda yang diorang cerita sampai muatkan unsur2 agama kita dalam tu.
Masa reply thread ni, saya baru jer masuk balik web tu and web tu dah tak berfungsi... Apa citer ni beb ??? Ni maklumat pasal domain dia tu...
Registrant:
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
Registered through: GoDaddy.com, Inc. ( Internet Domain Name Registration, Domain Transfers. Your domain name search starts here.)
Domain Name: WANGLEBIH.COM
Created on: 09-Jun-07
Expires on: 09-Jun-08
Last Updated on: 09-Jun-07
Administrative Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
Technical Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
|
dengan maklumat ini bolehka saya membuat laporan polis ke atas kegiatan haram mereka ini??
saya rasa kalau boleh.... lebih baik kita membuat laporan polis...
kalau tidak ...tak tahu siapa akan menjadi mangsa yg seterusnya......
sedih bila nampak ada org yg kenal tipu...tapi kami yg tahu ini, masih duduk diam-diam ,tak action,tak tolong...
cam kita tahu yg org itu pembunuh...kita masih duduk diam-diam, biarkan dia membunuh org yg lain...betul tak member???
|

04-11-2008, 03:48 PM
|
|
New Member
|
|
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
|
|
Quote:
Originally Posted by Saijuhan
Alamat tu mungkin betul sebab company tu register kat KL... But, ada 2 pemilik yang guna nama syarikat tu. 1 lagi ada kat Sungai Petani, Kedah. Tak tahu lah pemiliknya sama ker atau tidak...
Memang awal2 saya dah bagitahu, benda ni tak betul. Bila baca isi kandungan web tu, banyak sangat benda yang diorang cerita sampai muatkan unsur2 agama kita dalam tu.
Masa reply thread ni, saya baru jer masuk balik web tu and web tu dah tak berfungsi... Apa citer ni beb ??? Ni maklumat pasal domain dia tu...
Registrant:
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
Registered through: GoDaddy.com, Inc. ( Internet Domain Name Registration, Domain Transfers. Your domain name search starts here.)
Domain Name: WANGLEBIH.COM
Created on: 09-Jun-07
Expires on: 09-Jun-08
Last Updated on: 09-Jun-07
Administrative Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
Technical Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
|
saijuhan...aku nak tanya sket bleh?
ko confirm ke wanglebih ni menipu?
aku pun ahli wanglebih gak....
aku join wang lebih start januari dulu
mula 2 aku frust la gak
satu sen pun aku tak dpat start bln satu sampai bulan 3.
masa 28/3/08 de pay per click kt website wanglebih
masa awl blan 4 tue diorang bank kt aku duit..
kali ke 2 diorang bank in 3 ari lepas tu...
tapi skang ni xde la pulak diorang bank in...
ade la member aku join wanglebih ni...tapi dah 3ari belum dapat pasword lagi...
sbelum 2 aku de la ym ngan dia..dia cakap nak g umrah..
aku pn xkate pe la...mgkin diorang g umrah smua kot smpai
member aku pny akaun xapprove lg...
aku pun tgh confuse ni...
ade solution?
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT +8. The time now is 11:56 AM. - Forum style by ForumMonkeys
Powered by vBulletin® Version 3.7.0 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
|
 |