Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default survey berbayar dari malaysia.. pendaftaran percuma..



    Salam sejahtera..

    Anda dah pernah buat survey ? Mungkin anda
    pernah buat survey atau mungkin juga tidak. Tapi persoalan
    utamanya adalah, adakah survey yang anda buat
    sebelum ni merupakan survey berbayar ?

    Maksud saya survey berbayar ialah jika anda
    mengisi borang survey yang diberikan, anda akan
    dibayar. Ya, adakah program sebegitu di Malaysia ?

    Jawapannya, Ada ! Ianya ada disini

    http://youthsays.com/go/38F

    Youthsay merupakan satu laman web survey online yang
    membuat survey terhadap remaja dan orang muda di Malaysia.
    Laman web ini pada saya baik untuk semua, kerana isinya
    yang informatif dan menjadi tempat berkumpulnya remaja
    dari serata Malaysia.

    Jika anda membuat survey di sana, akaun
    anda akan dikreditkan dengan amaun yang
    lumayan dan jika dah cukup syaratnya, wang tersebut
    boleh dikeluarkan dari akaun tersebut.

    Jadi, jangan berlengah-lengah lagi anda, daftar
    sekarang dan buat duit dengan survey. Jika anda
    mempunyai sebarang persoalan, mungkin jawapan kepada
    soalan tersebut ada di sini
    YouthSays | Malaysia's Largest Youth Opinion Community

    Jangan terkejut kalau saya beritahu ada peserta survey
    mendapat RM 72,305 melalui survey yang dijalankan. Jadi
    tunggu apa lagi, kalau anda nak buat duit
    melalui survey, daftar sekarang di

    http://youthsays.com/go/38F

    Selepas daftar, khabarkan pula kewujudan survey ini
    kepada rakan-rakan anda. Nanti anda
    dan rakan-rakan anda juga yang mendapat
    manfaatnya.


    Terima kasih..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    153
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    aku x terkejut pn diorg dapat RM 72,305.. tapi bukan la camni caranya

  4. #3
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,833
    Thanks
    247
    Thanked 113 Times in 81 Posts

    Default

    "aku x terkejut pn diorg dapat RM 72,305.. tapi bukan la camni caranya"

    maksudnya aper?


  5. #4
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    bukan dgn cara buat spam la maksudnya...haha...

  6. #5
    Active Member titaniumhijau's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Damak
    Posts
    2,469
    Thanks
    21
    Thanked 24 Times in 12 Posts

    Default

    Jangan terkejut kalau saya beritahu ada peserta survey
    mendapat RM 72,305 melalui survey yang dijalankan. Jadi
    tunggu apa lagi, kalau anda nak buat duit
    melalui survey, daftar sekarang di
    Buktikan dulu. Siapa yang dapat 70k tu?? Aku tak percaya..jika ianya HANYA dengan jawab survey.

    Even cari referrals pun. Rm0.40 seorang sekarang. Peserta itu memerlukan sekurang-kurangnya 180000 referrals untuk mencapai RM70k ke atas.

    dan satu lagi. Hang salah parking.

    dan satu lagi. jawab soalan ni. jangan lari.

  7. #6
    WC Premium reezluv's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    ee-poh
    Posts
    3,977
    Thanks
    70
    Thanked 78 Times in 48 Posts

    Default

    ha..tu la..masa aku masuk tu..tgk banyak la gak malaysian yang excited sangat ngan survey neh..baik aku wat keje lain..katanya payout guarantee..ko penah join ke titanium?

  8. #7
    Active Member titaniumhijau's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Damak
    Posts
    2,469
    Thanks
    21
    Thanked 24 Times in 12 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by reezluv View Post
    ha..tu la..masa aku masuk tu..tgk banyak la gak malaysian yang excited sangat ngan survey neh..baik aku wat keje lain..katanya payout guarantee..ko penah join ke titanium?
    payout memang gerenti. Janji lepas RM50. Kalau tak lepas, tak dapatlah..

    aku memang dah join. Benda ni ok. Takde masalah. Cuma tak perlulah promote sampai camni..

  9. #8
    Normal Member newz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kelantan
    Posts
    673
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Kan join ker titaniumhijau????bleh caye ke benda nih??

  10. #9
    Normal Member gothmetal89's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    betol ke buat survey boleh duit?
    ramai yg penah buat tapi xdpt pon

  11. #10
    Normal Member |rShah|r's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bandar Baru Bangi
    Posts
    339
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Haha..xda guna buat macam nie kat sini..semua warga wangcyber bijaksana semua...setakat hal tu semua dah tahu..Hehhe..pi la promote kat sekolah2 kedai2....Aaaaaa

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 213
    Last Post: 09-30-2010, 01:34 PM
  2. Clickbank dah terima pendaftaran dari Malaysia?
    By nuaeman in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 79
    Last Post: 05-07-2008, 03:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •