Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 41 to 50 of 75
  1. #41
    Normal Member redkops's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor
    Posts
    100
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default



    Cikmat, saya pon nk gak. Tlg pm.. T.kasih.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #42
    Active Member gabot's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,162
    Thanks
    7
    Thanked 25 Times in 19 Posts

    Default

    bagus kalau web anda banyak traffic kalau tak mcm tak de guna lah. sape nak try code dia jer rm10 pm saya

  4. #43
    Normal Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sungai Petani, Kedah
    Posts
    18
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    CIK MAT! bagi saye jugak! hehehe

  5. #44
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,443
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ceritamamat View Post
    hihi boleh bro.. nanti mamat pm..

    nk juga mamat..

  6. #45
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wahhh..... bagus review ni. thanks bro.

  7. #46
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,443
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    trafik power memg cepatla naik..sy guna plusviral jer..tp smua SN ade.

  8. #47
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    rasanya ramai orang guna benda nie..banyak yang free kat internet..

  9. #48
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    dulu saya ada guna kat blog..tak ingat dah cari kat mana..tapi free..syaratnya kene ade trafikk yang tinggi la..kalau x macam xde guna jugak

  10. #49
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    plusviral tu nak carik kat mane bro? free ke berbayar?

  11. #50
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,443
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alamiku View Post
    plusviral tu nak carik kat mane bro? free ke berbayar?
    plusviral tu dh xdpt cari dh kot sb dpt mse join forum IM luar sblm ni..Free jer..fungsi sme juga mcm yg lain tp byk ckt la pilihan..yg ni bukan untuk naikkan like tp ntk jdkan post lebih viral. Klw nak nt pm sy.

Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Minta Tolong Sangat Sangat Review Blog Saya
    By boy in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 21
    Last Post: 06-05-2012, 12:41 AM
  2. teringin sangat
    By ezrarhazali in forum Perniagaan Internet
    Replies: 14
    Last Post: 10-30-2011, 03:17 AM
  3. aku sangat bosan....
    By chibobski84 in forum Sembang Umum
    Replies: 16
    Last Post: 11-24-2009, 07:23 PM
  4. minta tolong sangat sangat
    By boy in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2007, 12:09 PM
  5. PDF TAKDE URL? nak tau sangat
    By edyanie in forum Pembangunan Web
    Replies: 16
    Last Post: 07-16-2007, 08:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •