Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 79
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208
    Thanks
    10
    Thanked 42 Times in 17 Posts

    Default Pembekal Perfume Dari Dubai Gred AAA Bagi Semua Brand Dengan Harga Paling Murah.



    Assalamualaikum / Salam Sejahtera,

    Kami merupakan pembekal perfume branded gred AAA Sephora Dubai dan perfume original. Hampir semua brand kami ada. Antaranya Paco Rabanne, Polo, Ck dan Nina Ricci , Coach, Hugo Boss dan banyak lagi

    Saiz dari 45ml hingga 125 ml bagi sesiapa yang ingin membuat bisnes.

    Bagi Sephora Dubai, jualan mengikut botol tidak mengikut ml... (kerana kami akan bagi ml paling banyak). Bagi original, harga mengikut brand. Untuk Sephora Dubai, harga seperti berikut:

    RM50 bagi sebotol
    RM40 bagi 10 botol
    RM30 bagi 100 botol

    Kenapa kami menjual dengan harga yang SANGAT murah dengan kuantiti yang kecil?

    1. Supaya anda menanggung risiko paling kecil dan mengaut KEUNTUNGAN PALING BESAR.
    2. Supaya anda dapat menandingi saingan anda dan menjadi pembekal/penjual perfume TERBESAR di kawasan anda.
    3. Supaya anda dapat berniaga dengan senang hati.
    4. Jika anda membeli 100 botol ke atas, anda boleh menukar perfume anda kepada jenama lain jika jenama yang anda pilih kurang mendapat sambutan. Dengan syarat, keadaan perfume mestilah dalam keadaan sempurna seperti semasa pembelian. Ini akan mengurangkan risiko kerugian anda. Satu-satunya kerugian anda ialah perfume yang anda buat sampel.
    5. Selepas anda membeli 100 botol ke atas, anda akan mendapat RM30 sebotol walaupun anda hanya beli satu sahaja. Bermaksud harga bergantung kepada harga pembelian terakhir pembeli.

    Di sini kami sertakan katalog serta harga yang agen/peniaga/client kami jual kepada customer mereka.

    Link katalog: http://www.mediafire.com/?emuo7udu7r6d11n

    Jika terdapat perfume yang anda mahu tetapi tidak terdapat dalam katalog, anda boleh nyatakan sekali dalam order anda. Ini kerana range produk kami sentiasa bertambah setiap bulan.

    Jika ada, kami akan dapatkan untuk anda.

    Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 011-27085128 atau http://durratunnisa.blogspot.com

    Lain-lain produk yang kami bekalkan:
    • Office Stationeries
    • Premium Items and Corporate Gifts, Tee Shirts, Caps, Mugs, Button Badges, Key Chains, Pewter’s, Leather Items, ETC.
    • Office Equipments: General equipments required in an office.
    • Fire Fighting Equipments: Fire Extinguishers, Hose, Breathing Apparatus, Fire Retardant Coveralls, ETC.
    • Safety Equipments: Safety Helmets, Safety Goggles, Safety Glasses, Hand Glove, ETC.
    • Sports Trophies & Equipment
    • All Type of Lab Equipment
    • Medical Equipment and Supplies
    • Oil and Gas Equipment
    • Photostatting Services / Digital Printing for Assignments, Projects / Universities and Colleges Assignments.
    • Tee Shirt, Cap, Jackets, Blazers Non Woven Bags, Office F1 Shirts - All Tee Shirts and shirt can be made to your design
    • Travelling Bags, Laptop Bag brand such as Pierre Cardin, Camel, Beverly Hills, Polo Club, Nike and others.
    • Interior Renovation
    Attached Images Attached Images      
    Last edited by swordion; 08-09-2014 at 11:04 PM. Reason: tukar harga

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Assalamualaikum,

    boleh saya dapatkan maklumat lanjut mengenai menjadi pengedar?

    Terima kasih.

  4. #3
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208
    Thanks
    10
    Thanked 42 Times in 17 Posts

    Default

    Anda boleh menjual mengikut harga yang anda rasakan sesuai dengan market anda. Berikut adalah potensi keuntungan mengikut harga yang direcommendkan.

    Potensi keuntungan bagi penjualan perfume berharga RM75-80 sebotol. (student)

    RM27 sebotol sekiranya order 1000 botol ke atas - RM50,000++
    RM28 sebotol sekiranya order 500 botol ke atas - RM24,500++
    RM29 sebotol sekiranya order 300 botol ke atas - RM14400++
    RM30 sebotol sekiranya order 100 botol ke atas - RM4700++
    RM40 sebotol sekiranya order 10 botol ke atas - RM350++
    RM60 sebotol sekiranya order 1 botol - RM15 sebotol

    Potensi keuntungan bagi penjualan perfume berharga RM100-RM110 sebotol.(average)

    RM27 sebotol sekiranya order 1000 botol ke atas - RM75,000++
    RM28 sebotol sekiranya order 500 botol ke atas - RM37,000++
    RM29 sebotol sekiranya order 300 botol ke atas - RM21900++
    RM30 sebotol sekiranya order 100 botol ke atas - RM7200++
    RM40 sebotol sekiranya order 10 botol ke atas - RM600++
    RM60 sebotol sekiranya order 1 botol - RM40 sebotol

    Potensi keuntungan bagi penjualan perfume berharga RM125-RM155 sebotol.(office or commercial)

    RM27 sebotol sekiranya order 1000 botol ke atas - RM100,000++
    RM28 sebotol sekiranya order 500 botol ke atas - RM49,500++
    RM29 sebotol sekiranya order 300 botol ke atas - RM29400++
    RM30 sebotol sekiranya order 100 botol ke atas - RM9700++
    RM40 sebotol sekiranya order 10 botol ke atas - RM850++
    RM60 sebotol sekiranya order 1 botol - RM65 sebotol
    Last edited by swordion; 12-25-2012 at 04:52 PM.

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208
    Thanks
    10
    Thanked 42 Times in 17 Posts

    Default

    Macam mana nak tahu perfume yang kita pakai sesuai dengan kita atau tidak?


    Ramai orang bertanya kepada saya bagaimana untuk tahu bagaimana untuk tahu perfume yang kita pakai sesuai dengan diri kita atau tidak. Ada beberapa faktor yang perlu diambil kira dalam pemilihan perfume.

    Jenis kulit

    Anda perlu tahu jenis kulit yang anda miliki sebelum anda tahu jenis perfume apa yang patut anda pakai. Jika kulit anda kering, lazimnya perfume yang anda pakai sama ada tidak berbau langsung atau cepat hilang baunya.

    Jika kulit anda berminyak, sama ada bau terlalu kuat atau bertukar bau atau baunya juga menghilang.

    Bagi jenis kulit yang kering, digalakkan anda memakai losyen sebelum anda memakai perfume. Ini kerana anda tidak mempunyai minyak dalam kulit anda untuk menahan bau minyak wangi daripada hilang. Kerana itulah bau perfume anda cepat hilang dan kurang menyerlah.

    Kedua, anda digalakkan menggunakan perfume jenis EDP yang lebih kuat kerana oleh kerana kulit anda kering dan tidak mampu menahan bau perfume, EDP akan melekat lebih lama dengan anda dan baunya akan lebih "mild" dengan anda.

    Bagi jenis kulit berminyak, digalakkan memilih jenis perfume EDT dalam pemakaian biasa dan hanya memakai EDP ketika ke majlis rasmi seperti prom, keluar dating, dan sebagainya. Ini disebabkan oleh kulit anda yang berminyak, ia akan menyerlahkan lagi bau perfume yang anda pakai.

    Ini bermakna jika anda memakai EDT, barangkali baunya seperti EDP. Dan jika anda memakai EDP, boleh jadi baunya akan terlalu kuat untuk anda.

    Sama seperti kulit kering, anda juga boleh memakai losyen dengan tujuan untuk meringankan bau perfume EDP yang anda pakai dan pada masa yang sama mengekalkan bau perfume anda dengan lebih lama.

    Tempat kerja anda

    Jika anda bekerja di tempat yang panas dan terik, anda digalakkan tidak memakainya kerana dikuatiri akan menyebabkan bau perfume berubah disebabkan perpeluhan anda.

    Anda boleh menggunakan losyen sebagai backup jika anda tetap mahu memakainya dan anda juga boleh menyemburnya di baju anda walaupun ianya mungkin akan mengotorkan baju anda terutamanya jika ia berwarna.

    Tetapi apabila kita bekerja di tempat begitu, kita terpaksa menyembur di baju kita kerana lebih baik baju kotor daripada badan berbau busuk. Baju kotor kita boleh basuh tapi bau badan busuk, semua orang mengata kita. Kadang-kadang sampai setahun pun orang masih mengata.

    Jika anda bekerja di tempat yang berpenghawa dingin, digalakkan anda memakai perfume yang lembut seperti EDT kerana bau perfume lazimnya lebih menyerlah di tempat-tempat sejuk khususnya di pejabat atau bilik berpenghawa dingin.

    Oleh itu, bagi sesiapa yang nak cari jodoh khususnya perempuan, pakailah perfume berbau bunga. Sangat digalakkan. Dan bagi isteri yang mahu menambat hati suami, buka air cond kuat-kuat dan pakai perfume anda. Sure menambahkan lagi keintiman dan kasih sayang antara suami dan isteri.

    Suhu badan

    Setiap orang mempunyai suhu kulit yang agak berbeza walaupun suhu dalam badan agak sama. Ini berlaku disebabkan oleh pelbagai faktor seperti jenis kulit dan sebagainya.

    Kerana itulah anda boleh memegang tangan kawan anda yang berada di tempat yang sama dan suhu persekitaran yang sama, tetapi apabila kita memegang tangan mereka, satu rasa sejuk dan seorang lagi rasa panas.

    Jika ini berlaku, bagi anda yang mempunyai suhu badan yang panas, digalakkan anda memakai perfume EDT kerana suhu badan yang panas akan menyerlahkan lagi baunya. Malangnya bau juga akan cepat hilang.

    Bagi yang bersuhu sejuk, anda digalakkan memakai perfume EDP kerana bau perfume yang anda pakai mungkin kurang menyerlah pada diri anda.

    Terdapat pelbagai lagi faktor yang mempengaruhi bau perfume seseorang tapi lazimnya 3 inilah yang boleh anda jadikan sebagai panduan anda dalam mencari perfume anda. Semoga anda sentiasa hidup dengan penuh keindahan.
    Last edited by swordion; 04-03-2012 at 09:17 AM.

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208
    Thanks
    10
    Thanked 42 Times in 17 Posts

    Default Lain-lain perfume

    Name:  GUCCI ENVY ME.jpg
Views: 873
Size:  96.9 KB

    Name:  GUCCI FLORA EDP.jpg
Views: 860
Size:  62.3 KB

    Name:  GUCCI GUILTY INTENSE.jpg
Views: 846
Size:  51.8 KB

    Name:  HIDDEN FANTASY.jpg
Views: 849
Size:  60.2 KB

    Name:  KATY PERRY.jpg
Views: 863
Size:  33.4 KB

  7. #6
    Normal Member -amirulikmal-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 4 Posts

    Default

    gred AAA tu maksudnya apa? bukan ori la ni macam tu?

  8. #7
    Normal Member jebon's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    719
    Thanks
    3
    Thanked 30 Times in 28 Posts

    Default

    terbaik ini..huhuhu
    RAHSIA FOREX TRADER MENJANA 5 ANGKA SEMINGGU!!! KLIK --- >
    http://bit.ly/U2eKI6

    Rahsia menjana pendapatan lumayan 4 5 Angka hanya melalui facebook??? klik --- >
    http://bit.ly/WPFyBT

  9. #8
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208
    Thanks
    10
    Thanked 42 Times in 17 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by -amirulikmal- View Post
    gred AAA tu maksudnya apa? bukan ori la ni macam tu?
    Berikut adalah info tentang Sephora Perfume:

    1) Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sediikit.

    2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di DUBAI tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan pati dan alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama.

    3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

    4) Not long lasting as original. Lebih kurang 4-12 jam di aircond dan suhu bilik. Adakalanya sehingga 24jam bergantung kepada pemakai.

    5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adalah
    berbeza ( ORI Reject atau triple AAA)

    6) Jika sesiapa yang bekerja di site@luar kurang digalakkan memakai triple grade AAA,
    kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yang ada.

    7) Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar menggunakan GRADE AAA sebagai reject perfume & original. Dan kualiti Triple Grade AAA tidak sama dengan yang dijual dipasar malam RM10-RM40.

    8) RECOMMENDATIONS :
    * Kurang budget untuk beli original.
    * Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
    * Sentiasa sembur perfume dan suka membawa perfume kemana2 (Perfume Pocket)
    * Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang (gaurantee mereka happy )
    * Pengumpul botol dan koleksi perfume.

  10. #9
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    208
    Thanks
    10
    Thanked 42 Times in 17 Posts

    Default

    Adakah kulit anda sesuai dengan perfume?

    Adakah kulit anda sesuai dengan perfume yang anda pakai? Tahukah anda bahawa tidak semua kulit mampu menahan bau perfume yang anda pakai.

    Ini kerana perfume memerlukan medium untuk membolehkan mereka kekal pada kulit anda dan membolehkan anda menghidunya dan orang sekeliling anda menghidunya.

    Oleh itu, ada orang yang tidak berbau walaupun telah menyembur begitu banyak perfume dan ada setengah orang hanya sembur sikit sahaja dah boleh bau satu kampung.

    Soalan yang harus kita tanya pada diri kita ialah kulit yang bagaimana membolehkan kita kekal harum walaupun telah lama memakainya dan bagaimana pula untuk mengatasi masalah jika kulit kita tidak sesuai atau tidak mampu menahan bau perfume.

    Jawapannya ialah terdapat secara amnya, kulit kita terbahagi kepada dua jenis iaitu jenis kulit kering dan kulit berminyak.

    Kulit berminyak bermaksud kulit itu menghasilkan lebih banyak rembesan minyak yang terhasil akibat lemak yang berada di bawah kulit mereka. Oleh itu, kulit kelihatan berminyak, manakala kulit kering bermaksud sebaliknya.

    Lazimnya kulit berminyak yang paling sesuai dengan perfume. Ini kerana kulit berminyak mampu menahan bau perfume daripada hilang ke udara begitu sahaja. Bukan itu sahaja, kulit berminyak juga mampu membebaskan lebih banyak bau perfume berbanding jenis kulit yang lain.

    Tetapi minyak yang terlau banyak akan menyebabkan bau perfume cepat hilang dan kadang-kala ianya akan bertukar bau akibat pemakanan dan keadaan sekeliling.

    Yang paling ideal ialah pertengahan diantara keduanya. Ianya akan membebaskan lebih banyak bau perfume dan pada masa yang sama mengekalkannya.

    Jenis kulit kedua iaitu kulit kering pula berbeza ceritanya. Kulit kering oleh kerana tidak mempunyai minyak atau minyak yang sedikit menyebabkan kulit mereka tidak mampu menahan perfume yang mereka pakai.

    Ini menyebabkan mereka selalu mengadu kepada kawan-kawan atau kedai yang mereka beli perfume kenapa mereka apabila memakai perfume, bau dia hilang begitu sahaja.

    Jawapannya ialah anda mempunyai kulit kering. Tapi jangan risau, ada penyelesaiannya. Penyelesaiannya ialah anda harus memakai losyen sebelum anda memakai perfume yang anda sukai. Dan sebaik-baik losyen ialah losyen yang mempunyai bau yang sama dengan perfume yang anda pakai.

    Perasan tak ada sesetengah perfume didatangkan dengan set gel mandi, minyak mandi dan losyen. Ada sesetengah daripada mereka juga didatangkan dengan pek perjalanan atau travel. Kenapa? Ini kerana mereka menyedari bahawa ada pelanggan menghadapi masalah ini.

    Maka mereka menghadirkan set ini khas untuk anda. Nasihat saya ialah anda pakai set ini untuk perfume anda supaya anda boleh menikmati perfume anda sama seperti orang lain.

    Saya berharap dengan artikel saya pada kali ini, anda lebih mengenali kulit anda dan anda lebih mengenali jenis perfume yang sesuai dengan kulit anda.

  11. #10
    Normal Member dkitos's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    612
    Thanks
    8
    Thanked 42 Times in 21 Posts

    Default

    bape lama masa diambil untuk shipping ke lembah klang?

Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 25
    Last Post: 03-20-2012, 02:56 AM
  2. Replies: 42
    Last Post: 11-27-2010, 10:16 AM
  3. Twitter Mania (MRR) - Dapatkan background imej bagi Twitter anda dengan harga MURAH
    By mazlie nadzri in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 9
    Last Post: 03-13-2009, 12:56 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •