Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Rakan Edar Flyer Mee Bandung Part Time Diperlukan - Komisen Lumayan Dan Berterusan



    Assalamualaikum

    JANA PENDAPATAN SAMPINGAN SECARA PASIF
    DENGAN HANYA MENGEDAR RISALAH PROMOSI PERNIAGAAN KAMI SAHAJA.
    ANDA BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN BERTERUSAN TANPA HAD DENGAN HANYA SEKALI USAHA PROMOSI
    TANPA MENJUAL BARANG ATAU MENYIMPAN STOK


    SERTAI PERCUMA -
    Tiada sebarang yuran keahlian atau beli barang
    Cuma emelkan Nama Penuh, Nombor Hp, Lokasi dan Akaun Bank Tempatan untuk rekod kami ke mi.bandung.bp@gmail.com[Subject - Edar Flyer]
    Kemudian anda Download flyer, print, tulis 5 angka terawal nombor handpon pada kotak 'kod kupon' dan sebarkan


    PENGENALAN:

    [+]Ini bukan program skim cepat kaya, skim piramid atau yang sewaktu dengannya. Ini adalah perniagaan sebenar

    [+]Rempah Warisan Enterprise ingin mengembangkan perniagaan dengan memasarkan rempah segera mee bandung kami khas ke kedai makan, restoran, warung, stall, kiosk, medan selera, kafe dan kopitiam di seluruh Semenanjung Malaysia

    [+]Jujurnya kami secara sendirian tidak mampu nak bergerak untuk membuat promosi . Nak beriklan di media pula kosnya tinggi dan belum tentu sampai kesasaran yang kami mahu.

    [+]Jadi jalan penyelesaian yang terbaik ialah mendapat bantuan orang tempatan yang mahir dengan selok-belok sesuatu area/daerah sebagai agen mengedar risalah kami.

    BAGAIMANA CARANYA?

    [+]Hanya berikan risalah perniagaan kami kepada pemilik kedai makan, warung, restoran, stall, kiosk, medan selera, kafe, kopitiam dan yang anda fikirkan berpotensi. Kami yang akan memberi penerangan dan cuba membuat jualan jika dihubungi

    [+]Komisen yang anda dapat ialah dari prospek yang anda kenalkan sahaja -
    Contohnya jika anda memperkenalkan ‘A’dan ‘A’ pula memperkenalkan ‘B’. Maka komisen anda ialah dari pembelian ‘A’sahaja. Manakala ‘A’ pula akan dapat komisen dari pembelian ‘B’

    BERAPA KADAR KOMISEN?

    [+]Pakej Tunai RM108. Komisen anda RM10

    [+]Pakej Kredit RM60. Komisen anda RM5

    [+]Pakej Sampel RM20. Komisen anda RM2


    BAGAIMANA KOMISEN DIJEJAK DAN DIBAYAR?

    [+]Komisen dijejak melalui KOD AGEN. Ianya merupakan 5 angka terawal nombor Hp anda. Contoh No.Hp 012-7474039 [Kod Agen – 74740]

    [+]Kod Agen diletakkan dalam kotak KOD KUPON di bahagian PROMOSI DISKAUN 10%

    [+]Secara logiknya prospek pasti akan membeli dengan harga diskaun. Jadi melalui kod kupon kami akan tahu siapa yang patut diberi komisen.

    [+]Jika sekali prospek tersebut membeli melalui anda. Maka selamanya komisen dari belian prospek itu akan jadi milik anda

    [+]Komisen akan dibayar ke mana-mana bank tempatan [Malaysia] pilihan anda

    [+]Jumlah minima pembayaran komisen adalah RM10. Jika kurang dari RM10 ianya akan dibawa ke bulan berikutnya.

    [+]Tarikh bayaran adalah pada 1hb hingga 7hb setiap bulan


    SOALAN LAZIM

    1.Saya tinggal di Kuala Lumpur. Boleh tak saya edarkan risalah tuan di Kedah/Melaka/Kelantan/Dan lain-lain?
    Jawapan - Boleh sahaja asalkan tempat itu ada perkhidmatan penghantaran oleh GD Expess.di Semenanjung Malaysia

    2.Kenapa nak kena ada perkhidmatan GD Express?
    Jawapan - Kerana kami hantar rempah menggunakan syarikat kurier tersebut. Lagipun GD Express caj kami harga murah banding dengan PosLaju dan sebagainya.

    3.Macam mana nak tahu tempat tu GD Express ada servis?
    Jawapan – Kalau kawasan bandar GD Express ada servis. Kalau kampong atau pekan kecil tiada. Tapi kalau nak kepastian boleh SMS saya di 012-7474039

    4.Prospek saya berniaga di kawasan yang tiada servis GDex. Tapi dia nak juga beli rempah tuan. Macam mana?
    Jawapan – Anda boleh gunakan alamat lain yang GDex ada servis seperti alamat tempat kerja/rumah anda sendiri. Kemudian anda boleh hantarkan sendiri pada prospek. Atau anda boleh ambil sendiri di pejabat GDex yang berhampiran.

    5.Boleh tak saya buat salinan photostat risalah perniagaan untuk diedarkan?
    Jawapan – Boleh sahaja nak photostat hitam putih atau berwarna asalkan setiap salinan ada Kod Agen anda sendiri

    6.Kalau nak edar risalah ke kedai runcit atau pasaraya ok tak?
    Jawapan - TIDAK BOLEH. Pakej kami ini direka khas untuk pengusaha restoran, kedai makan, warong, kafe dan yang seumpamanya.

    7.Macamana saya nak tahu jika dapat buat jualan?
    Jawapan – Kami akan sms/emel ataupun anda boleh kembali semula 2 ke 3 minggu kemudian ke kedai yang telah diberikan risalah dan lihat sama ada ‘banner’ kami ada atau tak.

    8.Boleh tak lihat penyata report usaha/progress saya secara online.
    Jawapan - Kami tiada sistem online untuk merekod penyata jualan macam sistem affiliate. Kami guna sistem manual dengan merekod di buku.

    9.Macamana nak sertai program edar risalah ini dan berapa modalnya?
    Modal anda hanya duit photostat flyer

    10.Boleh percaya ke program ini?
    Jawapan – Kami sudah beroperasi dengan menjual rempah secara terus kepada pengguna secara online sejak awal 2010 melalui program agen affiliate www.meebandungbp.com. Kami belum pernah tidak bayar komisen agen yang mempromosikan rempah kami secara online. Kami juga merupakan perniagaan yang berdaftar secara sah (JM0554163-W)
    Jadi kami harap kepada sesiapa yang nak sertai program kami ini sertai dengan yakin dan tanpa was-was.

    11.Berapa pendapatan yang saya boleh jana melalui program edar risalah perniagaan rempah mee bandung ini?
    Jawapan – Contoh pendapatan anda
    Katakan satu kedai membuat belian 3 kali Pakej Tunai dalam sebulan. Komisen anda RM10 x 3 = RM30
    Jika anda berjaya memperkenalkan 10 kedai maknanya komisen anda RM300 sebulan.
    Anda boleh memperkenalkan seberapa banyak kedai yang anda mahu. Semuanya bergantung kepada usaha dan kemahuan anda.


    SERTAI PERCUMA -
    Tiada sebarang yuran keahlian atau beli barang
    Cuma emelkan Nama Penuh, Nombor Hp, Lokasi dan Akaun Bank Tempatan untuk rekod kami ke mi.bandung.bp@gmail.com[Subject - Edar Flyer]
    Kemudian anda Download flyer, print, tulis 5 angka terawal nombor handpon pada kotak 'kod kupon' dan sebarkan.



    Link download flyer muka depan

    Link download flyer muka belakang



    Ada Soalan Lain?
    Sms / Call – 012 7474039 Elias atau komen di bawah



    Name:  rempah warisan enterprise1.jpg
Views: 83
Size:  103.2 KBName:  rempah warisan enterprise2.jpg
Views: 126
Size:  102.9 KB
    Inilah Flyer Perniagaan Kami Saiz A4. Depan dan Belakang
    Last edited by Meebandungbp; 01-05-2012 at 01:30 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Name:  rempah warisan enterprise2.jpg
Views: 42
Size:  102.9 KB

    Anda Isikan 5 Angka Terawal Handpon Dalam Kotak Kod Kupon. Contoh 012-7474039 Isikan 74740

  4. #3
    Normal Member Silver Spear's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kajang, Selangor
    Posts
    82
    Thanks
    1
    Thanked 9 Times in 8 Posts

    Default

    Rasanya kalau nk trace guna 5 angka terawal handphone nombor agak kurang sesuai. Kalau mcm sy dgn wife sy, 6 angka terawal dah tentu sama. Elok trace guna 5 angka terakhir atau pun unik ID yg lain.

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Silver Spear View Post
    Rasanya kalau nk trace guna 5 angka terawal handphone nombor agak kurang sesuai. Kalau mcm sy dgn wife sy, 6 angka terawal dah tentu sama. Elok trace guna 5 angka terakhir atau pun unik ID yg lain.
    Tq atas cadang tuan.

    Sebenarnya dengan sistem 5 angka terawal tu akan memudahkan kerja saya sebab saya akan simpan nombor penuh tuan punya hp di dalam komputer saya . bila saya taip je 5 nombor tu akan keluar nombor penuh dan maklumat lain seperti nama dan nombor akaun tuan.

    Lagipun orang lain tak akan tahu nombor penuh tuan, jadi ianya selamat.

    Untuk kes tuan jika berminat sila guna salah satu nombor hp sama ada hp tuan atau isteri tuan

  6. #5
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,609
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default wah... memang menarik

    nak try join laaaa
    Blog aku yang tak berapa popular...
    Panduan Temuduga
    Download 7 Teknik Viral FB : 7 Teknik Viral FB
    Sistem Sms + Email Marketing = $$$$ : Wira Sms Marketing
    Promosi 3 hari MB2000 : Diskaun MB2000

  7. #6
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    82
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abdfatah View Post
    nak try join laaaa
    mai le... FREE aje . Info yang diemel dah saya rekod

  8. #7
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,609
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default

    okay... sesambil gi kerja sambil singgah warung kopi dan restoran... bleh laa tambah pendapatan sikit2... lepas laa minyak motor... simpan untung sikit2... hehehee
    Blog aku yang tak berapa popular...
    Panduan Temuduga
    Download 7 Teknik Viral FB : 7 Teknik Viral FB
    Sistem Sms + Email Marketing = $$$$ : Wira Sms Marketing
    Promosi 3 hari MB2000 : Diskaun MB2000

Similar Threads

  1. Pendapat Anda Tentang Kerja Part Time/ Full Time
    By suhairi in forum Sembang Umum
    Replies: 32
    Last Post: 03-30-2012, 02:24 PM
  2. Ada sesiapa yang offer kerja full time or part time?
    By chibobski84 in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 7
    Last Post: 07-09-2011, 10:55 AM
  3. Replies: 28
    Last Post: 11-30-2010, 03:20 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 09-06-2010, 11:34 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-21-2010, 12:32 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •