Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Kad Kredit Mbf - 0% Interest Selama 3 Tahun



    Kad Kredit Mbf - Nikmati 0% Interest Selama 3 Tahun

    Apakah Kelebihan Kad Kredit Mbf ???

    Kad kredit mbf menawarkan kemudahan kredit pusingan 3 tahun pada kadar 0% bermula dari tarikh kelulusan kad. Program ini menawarkan subsidi RM50 cukai perkhidmatan bagi tahun pertama keahlian.

    Contoh :

    Guna RM 2000, bayar RM 2000 juga dalam tempoh 3 tahun..tanpa perlu bayar sebarang interest, hanya sah untuk pembelian barang sahaja..cash advance tak boleh

    Kad Platinum : RM 3000 tanpa interest utk 36 bulan (hanya untuk gaji minima RM 5000 sahaja)

    Kad Gold : RM 2000 tanpa interest utk 36 bulan (hanya untuk gaji minima RM 2000 sahaja)




    Syarat Permohonan :

    Guna Kad Kredit
    -kredit kad mesti melebihi 12 bulan

    Guna Payslip
    -Gaji minima RM 2000

    Dokumen yang diperlukan

    Yang sudah ada kredit kad (dah pakai minima 12 bulan) Gaji tak sampai RM 2000 pun boleh memohon
    -salinan IC
    -salinan muka depan kredit kad

    Guna Payslip
    -salinan ic
    -salinan payslip 3 bulan terkini
    -penyata kwsp

    Berminat memohon?

    Call/sms 013-3214000 (bazli)

    mbfpowercredit at gmail dot com

    credit to En Azdy
    Last edited by Skycrewz; 09-30-2011 at 10:24 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium pokmuk's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Damansara Damai
    Posts
    1,413
    Thanks
    100
    Thanked 74 Times in 56 Posts

    Default

    berminat tapi tgk2 gaji minima tak lepas

  4. #3
    Normal Member Silver Spear's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kajang, Selangor
    Posts
    82
    Thanks
    1
    Thanked 9 Times in 8 Posts

    Default

    Menarik ni...rasa mcm nk tambah kredit kad la pulak...heheheheh

  5. #4
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pokmuk View Post
    berminat tapi tgk2 gaji minima tak lepas
    Ye ker..berapa gaji minima bro?

  6. #5
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Silver Spear View Post
    Menarik ni...rasa mcm nk tambah kredit kad la pulak...heheheheh
    Jom2 apply sebelum promosi ni tamat

  7. #6
    Active Member abutalib's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Melaka - KL- Perlis
    Posts
    4,060
    Thanks
    470
    Thanked 137 Times in 127 Posts

    Default

    mbf tu apa dalam bahasa full dia

  8. #7
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abutalib View Post
    mbf tu apa dalam bahasa full dia
    Bro search jer mbfcards dot com..dalam website tu ada cerita pasal sejarah mbf ni..sejak 1987 lagi

  9. #8
    Normal Member fiziebiz's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Somewhere On Kedah
    Posts
    826
    Thanks
    121
    Thanked 24 Times in 17 Posts

    Default

    aku dulu masa belajar... PTPTN tak cukup sangat, so aku selalu guna MBF ni.. Mak Bapak Finance. hehe...

  10. #9
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Boleh gunakan peluang ini utk gandakan loan ASB


    1.Ambil loan RM30K Maybank, sepatutnya bayaran bulanan RM157...tetapi sebab guna MBF Power Credit,bulanan RM100.00 sahaja


    Katakan dividen 7.5% dpd RM30k = RM2250, settlekan baki hutang MBF RM800, ada baki lagi RM1450

    2. Ambil loan kedua RM30k, buat cara yg sama...bulanan bayar RM100.00 sahaja..dapat dividen settlekan baki hutang MBF RM800 dan ada baki RM1450

    3. Ambil loan ketiga RM30K, buat cara yg sama...bulanan bayar RM100.00 sahaja..dapat dividen settlekan baki hutang MBF RM800 dan ada baki RM1450


    Selepas 36 bulan, loan ASB total ada RM90K dan tak perlu bayar apa2 sebab guna dividen utk settlekan bayaran bulanan..lepas 25 tahun dapat RM90K


    Bayar Kepada MBF RM100 x 36 = RM3600

    Pendapatan dari dividen RM2250 x 3 = RM6750

    Pendapatan bersih : RM6750 - RM3600 = RM3150

  11. #10
    Normal Member Skycrewz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kini anda bole membeli apa sahaja dengan kad kredit MBF tanpa dikenakan sebarang interest selama 36 bulan

    manfaatkan tawaran yg diberikan oleh MBF ini !!

    ingin memohon ? sila sms email anda ke 013-3214000

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 57
    Last Post: 04-24-2012, 04:52 PM
  2. Replies: 112
    Last Post: 05-25-2010, 03:27 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 03-10-2010, 02:33 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 07-09-2009, 02:29 PM
  5. $1 untuk iklan selama 3 tahun
    By kaiba910 in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 25
    Last Post: 01-18-2007, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •