Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 34
  1. #1
    WC Premium JaMaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5,536
    Thanks
    8
    Thanked 267 Times in 91 Posts

    Thumbs up Minyak Wangi 100% Ori Tapi Murah Untuk Raya Anda! Hanya Dari JaMaL



    TAWARAN DITUTUP SEKETIKA SEHINGGA DIBERITAHU SEMULA..

    ================================================== ==========
    Mahukah Anda Memiliki Minyak Wangi Original Dengan Yang Jauh Lebih Murah sempena khas Untuk Dipakai Semasa Hari Raya Yang Bakal Menjelma Tidak Lama Lagi?
    ================================================== ===========
    Saya malas cakap banyak. Kat sini saya jual beberapa jenama
    minyak wangi yang original tapi reject. Saya rasa anda pasti
    tahu mengenai minyak wangi ini. Ianya juga melibatkan minyak wangi tester
    yang baunya berkali-kali ganda hebatnya
    darii yang anda boleh dapati di pasaran.

    Apa yang saya berani kata, ianya adalah murah, berkualiti dan
    amat mengharumkan
    . Walaupun anda seorang yang jenis
    berbau, saya jamin wangian ori ini mampu mengatasi masalah
    anda.
    ===========================================
    Minyak Wangi Apa Yang Ada?
    ============================================





    dan pelbagai minyak wangi lain lagi yang boleh anda dapatkan
    dari saya. Anda boleh tanya kepada saya jika minyak wangi
    anda inginkan tiada dalam gmabar yang saya tunjukkan.
    Akan saya maklumkan.

    =============================================

    SOALAN-SOALAN LAZIM YANG DI TANYA OLEH PEMBELI

    ==============================================


    1. Ada ke Perfume íRejectí??Kenapa íRejectí??
    Ada 3 punca kenapa di kategorikan sebagai íRejectí

    i) Kecacatan (defect) Kecil dari Kilang
    - defect yang biasa berlaku pada Botol iaitu tulisan yang kurang jelas,tiada penutup dan penyembur (spray head) yang tidak berfungsi dengan baik

    ii) Fault (Ketidaksempurnaan) dari penghantaran melalui Cargo/Shipment
    - Perfume-perfume yang dihantar semuanya diimport (oversea) dari negara-negara Eropah dan U.S.A
    - Tidak semua bungkusan (packaging) yang diterima sempurna,kadang kala mengalami kecacatan serta tidak sesuai dijual/pamerkan di kaunter.
    - 100% perfume-perfume dijual/pamerkan di kaunter adalah sempurna.

    iii) Tester Product
    - Kebanyakkannya Tester Product ini dipromosikan di kaunter-kaunter di seluruh negara di dunia.
    - Dilabelkan sebagai TESTER dan NOT FOR SALE
    - Oleh itu, ada juga lebihan stok promosi dimana stok ini tidak dibenarkan dijual di kaunter dan terpaksa menggunakan saluran lain seperti jaulan kami ini.

    2. Macam mana nak tau perfume itu ORI/Tulen atau tidak??

    Ada 2 cara/langkah yang paling efektif untuk membuktikan ORI/Tulen nya perfume yang dibeli.


    i) Goncangkan botol perfume 180 darjah ke kiri dan ke kanan. Buih-buih HALUS yang mengewap ke bahagian atas permukaan cecair perfume dapat dilihat dengan jelas. Buih-buih tersebut bukanlah buih-buih udara tetapi lebih kepada molekul-molekul halus aroma perfume tersebut.

    ii) Semburan di kertas juga dapat membantu pembeli untuk membezakan ORI/Tulen atau tidak. Jika semburan perfume di kertas tersebut ada meninggalkan kesan atau kelihatan seperti basah,ia adalah yang ORI/Tulen dan sebaliknya jika kering.

    3. Kenapa tidak ada kotak??

    Ini disebabkan oleh produk ini dinamakan sebagai loose perfume (tanpa kotak) dan yang paling penting dapat mengurangkan duti import. Jika disertakan dengan kotak pembeli tidak akan mendapat harga seperti ini.


    4. Kebanyakkan perfume ada alkohol,boleh ke digunakan untuk sembahyang??


    Boleh, rujuk kepada Fatwa Kebangsaan 1985 berkenaan alkohol.

    =================================================

    Kepada sesiapa yang berniat nak wangi masa Hari raya nanti,
    bolehlah mendapatkan minyak wangi ini dari saya
    sekarang...

    ==================================================

    caranya:

    1. Bank in duit mengikut harga minyak wangi ke akaun

    MAYBANK
    No Akaun: 514150064764
    Nama: Jamaluddin Bin Bahari
    3rd Party Email: jamal230381@gmail.com


    CIMB BANK
    No Akaun: 06100071528528
    Nama: Jamaluddin Bin Bahari

    2. Emailkan kepada saya di jamal230381@gmail.com

    - nama anda
    - alamat anda
    - h/p anda
    - bukti pembayaran anda
    - minyak wangi yang ingin dibeli

    3. Saya akan semak pembayaran anda.

    4. Saya akan pos laju kan minyak wangi ke alamat anda. paling lewat 4 hari

    Ada masalah? Pertanyaan? Sila SMS ke no berikut:
    h/p: 014-2976846 - Jamal (urusan pembelian)

    ================================================== =======================
    DIJAMIN 100% ORI - ATAU JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN!!
    ================================================== ========================
    Last edited by JaMaL; 07-12-2010 at 06:54 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium JaMaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5,536
    Thanks
    8
    Thanked 267 Times in 91 Posts

    Default

    Nampaknya ada 3 orang telah membuat pesanan

    Tunggu 4 hari barang akan sampai ke alamat anda

  4. #3
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,612
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default

    Wah... buat duit dengan minyak wangi aaaa....
    Blog aku yang tak berapa popular...
    Panduan Temuduga
    Download 7 Teknik Viral FB : 7 Teknik Viral FB
    Sistem Sms + Email Marketing = $$$$ : Wira Sms Marketing
    Exam Ptd 2014 : Contoh Soalan Exam Ptd 2014

  5. #4
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,194
    Thanks
    537
    Thanked 209 Times in 123 Posts

    Default

    tu dia ..bisnes baru bro jamal..

  6. #5
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,612
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default

    harum mewangi di hari rayaaaa
    Blog aku yang tak berapa popular...
    Panduan Temuduga
    Download 7 Teknik Viral FB : 7 Teknik Viral FB
    Sistem Sms + Email Marketing = $$$$ : Wira Sms Marketing
    Exam Ptd 2014 : Contoh Soalan Exam Ptd 2014

  7. #6
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Emas2 yang wangi

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya dah pernah beli..memang ori

  9. #8
    WC Premium JaMaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5,536
    Thanks
    8
    Thanked 267 Times in 91 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aida View Post
    saya dah pernah beli..memang ori
    ya memang betul ori..lagi-lagi jika dapat / beli yang tester...

    ianya adalah didatangkan dari kilang sebenar di eropah...


    siapa lagi nak beli? dipersilakan..

    Adakah anda sanggup membeli minyak wangi yang serupa di kedai2 atau kiosk minyak wangi dengan harga yang lebih tinggi?

    Oleh itu saya menawarkan harga murah kepada anda untuk
    memiliki minyak wangi yang serupa..

  10. #9
    Normal Member markaragnos's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    746
    Thanks
    13
    Thanked 71 Times in 32 Posts

    Default

    hmm....aku pakai Phero-X jer......takder alkohol langsung....boleh dibawak sembahyang.....

  11. #10
    WC Premium mijie's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    cyberjaya>shah alam
    Posts
    2,107
    Thanks
    1
    Thanked 24 Times in 12 Posts

    Default

    mcm nak beli, nanti la....kalalu ada mont blanc nak gak sambar

    off topic :
    jamal banyak betul bisnes dia...

    bila nama dah well know ramai org akan yakin

    suatu hari nanti, sy akan follow sedara

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 117
    Last Post: 12-28-2013, 04:07 AM
  2. isi mnyak dpt duit
    By reezwan in forum Perniagaan Internet
    Replies: 196
    Last Post: 05-28-2011, 09:26 AM
  3. Peniagaan gaya pos di JobsMalaysia?
    By amirudi3n in forum Sembang Umum
    Replies: 20
    Last Post: 11-21-2009, 02:49 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •