Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    WC Premium farhansyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gombak
    Posts
    227
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 24 Posts

    Thumbs up ** PRODUK MESTI MILIK ** Template Surat Jualan di Forum WangCyber, Harga Bermula RM3

    Last edited by farhansyah; 05-23-2012 at 02:23 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium farhansyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gombak
    Posts
    227
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 24 Posts

    Default

    Frequently Asked Question

    1. Macam mana nak order?

    Boleh guna order button di atas atau klik link ini

    2. Macam mana nak jadi affiliate?
    Anda boleh register di sini. Anda perlukan akaun JVZoo untuk menjadi affliate. Sekirany belum lagi mempunyai akaun, anda boleh daftar di sini

    3. Bagaimana saya menerima produk?
    Di dalam akaun JVZoo anda, anda boleh access ke bahagian purchased, dan pilih produk Template Surat Jualan, dan file untuk download akan tersedia.

    4. Adakah saya layak menerima update kepada pakej ini?
    Ya. Sekiranya ada minor update seperti tambahan modul atau video tutorial, anda akan dimaklumkan serta merta.

    5. Bagaimana saya boleh menerima komisen?
    Anda akan menerima komisen serta merta ke akaun Paypal anda apablia orang yang anda refer membeli melalui link anda. Tiada minimum payment, dan tidak perlu risau akan kes "vendor x bayar affiliate"
    Last edited by farhansyah; 05-23-2012 at 03:07 AM.

  4. #3
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,442
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    wah cepat,dh boleh register ke untuk affiliate?

  5. #4
    WC Premium farhansyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gombak
    Posts
    227
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 24 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Mohamad Alkarim View Post
    wah cepat,dh boleh register ke untuk affiliate?
    Sabar2... tengah finalize sistem..

  6. #5
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,442
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    dah grab satu awal2 pagi ni.hehe

  7. #6
    New Member Wan Firdaus's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    VPS
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tumpang lalu

  8. #7
    Normal Member miecyber's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Taman Negara
    Posts
    376
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Default

    Bagus nie....

  9. #8
    WC Premium farhansyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gombak
    Posts
    227
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 24 Posts

    Default

    Salam.. x sempat nak announce.. ada blackout kat UIA...

    OK.. bismillahirrahmanirrahim.. dgn ini sy launch produk ni

    Harga Dimesale, bermula dengan 1USD (ada orang dah grab awl2 lg sebelum launch ), sehingga 19.90 USD. Siapa cepat, dia dapat less price

    Affiliate.. dah boleh register

  10. #9
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,442
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by farhansyah View Post
    Salam.. x sempat nak announce.. ada blackout kat UIA...

    OK.. bismillahirrahmanirrahim.. dgn ini sy launch produk ni

    Harga Dimesale, bermula dengan 1USD (ada orang dah grab awl2 lg sebelum launch ), sehingga 19.90 USD. Siapa cepat, dia dapat less price

    Affiliate.. dah boleh register
    hehe..cepat2! memg xrugi woo grab awal2..senang kerja lepas ni nk post thread..nmpk pun lg pro,just edit2 jer..xreti photoshop? xd mslh..bro farhan dah awal2 lg siapkan video tutorial mcm mne nk edit.. Produk kali ni memg terbaik habis..pasti buka mata ramai WC's lps ni. Time to change!

  11. #10
    WC Premium bluedianthus's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bluedianthus Dot Com
    Posts
    1,698
    Thanks
    46
    Thanked 115 Times in 80 Posts

    Default

    Baru nak beli tadi..tapi :"The product you are trying to purchase currently cannot be sold."
    Dah sold out kot..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 34
    Last Post: 05-12-2012, 08:47 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 12-06-2011, 12:55 AM
  3. Replies: 20
    Last Post: 06-19-2011, 11:30 AM
  4. Replies: 62
    Last Post: 03-07-2011, 11:07 AM
  5. Bengkel Surat Jualan Untuk 40 Orang Sahaja ! - buat duit tulis surat jualan
    By RajaKamil in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2010, 04:56 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •