Page 1 of 56 123451151 ... LastLast
Results 1 to 10 of 559
  1. #1
    Moderator azlanhussain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KLCC, MY
    Posts
    1,848
    Thanks
    71
    Thanked 132 Times in 71 Posts

    Thumbs up ◗◗ SeductiveX V4 ◗◗




    Ali ada website memancing. Ramai pembacanya datang dari search engine. Malangnya income AdSense tak banyak. Tetapi sekarang bila pasang godaan SX di site, income beliau mula melonjak naik.

    Lee menjual SIM card murah-murah. Beliau ada buat sales page nya sendiri. Tapi dah berbulan-bulan sales ciput saja. Promote gila-gila, peluhnya banyak, incomenya tarak. Tetapi sekarang bila mula buat review gempak tentang produk beliau di blog, promote blog dan pasang godaan SX, ramai gila peminat FB nya, dan jualan SIM card beliau mula meletup-letup.

    Vicky sangat kreatif melukis. Beliau mula kongsikan kreativiti beliau di fanpage FB, tapi malangnya susah betul nak buat orang singgah dan minat akan hasil usaha beliau. Tetapi sekarang sejak beliau promote fanpage beliau melalui godaan SX yang beliau tumpangkan di blog kawan beliau yang sangat popular, mencanak-canak orang masuk, dan meminati beliau. Tak lama selepas itu, beliau sudah jadi begitu popular.

    Rahayu suka menulis. Beliau lontarkan semua idea tulisan beliau di blog. Minat penulisannya disukai teman-temannya terutama sekali tulisan-tulisan tentang fantasi seramnya. Walau pun ramai yang suka, dan banyak cara telah beliau gunakan untuk mempromosi blognya, tapi tak pernah beliau merasa kunjungan seramai lebih 1000 orang sehari. Tetapi sekarang sejak beliau letak godaan SX di blog nya, kehadiran pelawat telah datang dengan mendadak sekali melebihi apa yang beliau impikan terutama sekali dari pelawat-pelawat Stumbleupon.

    Siva seorang pilot, dan suka berblog berkenaan perjalanan hidupnya menggunakan blogspot. Di masa lapang, beliau suka menghabiskan masa merayau-rayau di Internet, membaca cerita-cerita di pelbagai blog. Beliau lebih gemar membaca cerita-cerita yang ada banyak FB Likesnya atau google+ nya atau Stumbleupon likesnya. So beliau mula terfikir, alangkah baiknya kalau penulisan-penulisan di blog beliau sendiri mempunyai peminat sedemikian rupa. Sure ramai orang yang lebih confiden nak baca. Tetapi sekarang beliau tak berangan-angan lagi. Hampir semua post-post blog beliau yang menarik, sudah ada ramai yang likesnya sendiri. Dari report Google Analytic pun menunjukkan jumlah pembaca yg stay lebih lama jugak sudah semakin meningkat.

    Wong buat website jual ikan peliharaan. So nak kasi ramai orang datang beliau cuba teknik promote website melalui FB. So beliau guna satu servis yang provide exchange/tukaran FB likes. Beliau beranggapan semua yang menyertai servis FB likes exchange seperti itu sudah tentu akan meningkatkan likes untuk website beliau. Dan dengan itu sudah tentu akan dapat mendatangkan lebih banyak pengunjung ke website beliau. Malangnya ia hanya indah khabar dari rupa. Jumlah likesnya memang la banyak, tapi yang datang ke site dari FB boleh kata langsung tak ada. Tetapi sekarang sejak beliau buat fanpage untuk website beliau dan selalu update dengan info berkenaan pelbagai tips, panduan, pantang-larang dan bermacam-macam lagi berkenaan ikan peliharaannya, dan kemudian beliau promote website beliau menggunakan godaan SX, pengunjung dari FB sudah semakin ramai.


    Itu merupakan sebahagian dari senario bagaimana SeductiveX boleh diapplikasikan.. sekarang cuba lihat apa pula kata sebahagian dari pengguna-pengguna SeductiveX sejak lebih 3 tahun yang lalu...





    Apa itu SeductiveX?

    SeductiveX ialah satu sistem yang dikendalikan oleh server kami yang mana pengguna hanya perlu setting mengikut apa yang dimahukan dan kemudiannya meletakkan satu script khas di website. Dengan script ini ia akan menggoda pengunjung website tersebut untuk click apa sahaja yang dimahukan seperti yang disetkan awal tadi. Setakat ini SeductiveX boleh digunakan untuk klik iklan (PPC/PTC/Affiliate/CPA dll), Facebook likes, Google+1, Stumbleupon stumble dan Twitter follow.




    Berikut adalah serba ringkas bagaimana SeductiveX digunapakai:









    Untuk semua ini, berapakah harganya?

    Anda boleh pilih untuk menggunakan SeductiveX dalam bentuk:




    Attached Images Attached Images  

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Moderator azlanhussain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KLCC, MY
    Posts
    1,848
    Thanks
    71
    Thanked 132 Times in 71 Posts

    Default

    -reserve for Q&A-

  4. #3
    Normal Member HarimauMalaya's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    197
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 18 Posts

    Default

    Bro Azlan,untuk Seductive X version 3 bila bo leh start running???xsabor nak menggoda..
    Berfikir Merancang Dan Bertindak

  5. #4
    Active Member bertong's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mukah
    Posts
    3,372
    Thanks
    41
    Thanked 111 Times in 86 Posts

    Default

    hohoho..ini suda baguss ini..mau juga torai ba
    Cabaran affialiate hadiah rm50k suda bermula sila register untuk membolehkan diri anda turut serta dalam pertandingan ini -----> CABARAN AFFIALIATE HADIAH 50K

  6. #5
    Moderator azlanhussain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KLCC, MY
    Posts
    1,848
    Thanks
    71
    Thanked 132 Times in 71 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by HarimauMalaya View Post
    Bro Azlan,untuk Seductive X version 3 bila bo leh start running???xsabor nak menggoda..
    Plannya sekali 1 april nanti. Tapi kalau I larat I kasi awal...

  7. #6
    WC Premium
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    221
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    bro azlan...
    maknanya kalau org beli yg version 2 tu, dia akan dpt upgrade ke version 3 ni secara automatik dan free of charge ke?
    thanks...

  8. #7
    Moderator azlanhussain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KLCC, MY
    Posts
    1,848
    Thanks
    71
    Thanked 132 Times in 71 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paragon View Post
    bro azlan...
    maknanya kalau org beli yg version 2 tu, dia akan dpt upgrade ke version 3 ni secara automatik dan free of charge ke?
    thanks...
    Yup pembeli2 sebelum2 ni dapat FREE upgrade sepanjang hayat. Malah pembeli baru v3 nanti pun akan dapat FREE upgrade sepanjang hayat jika dia beli yg lifetime tu ($200)

  9. #8

  10. #9
    Moderator azlanhussain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KLCC, MY
    Posts
    1,848
    Thanks
    71
    Thanked 132 Times in 71 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    yeah!! 1 April.. Jgn April FOOL bro..
    Boleh jadi gak

  11. #10
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,597
    Thanks
    11
    Thanked 426 Times in 243 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azlanhussain View Post
    Boleh jadi gak

    sure ramai mengamuk..

Page 1 of 56 123451151 ... LastLast

Similar Threads

  1. Stumbleupon Bot
    By zakri in forum Sembang Umum
    Replies: 6
    Last Post: 04-09-2012, 10:04 AM
  2. Replies: 55
    Last Post: 01-20-2012, 07:42 AM
  3. Tawaran Untuk Pengguna Digg dan StumbleUpon
    By kaiba910 in forum Sembang Umum
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2007, 06:22 PM
  4. Replies: 19
    Last Post: 10-17-2006, 03:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •