Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    WC Premium
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    1,143
    Thanks
    26
    Thanked 45 Times in 32 Posts

    Default Memberi Tips Bagaimana Pakar Clickbank Mencari Duit Dengan Cara Yang Luar Biasa



    Ramai yang bertanya kepada saya bagaimana boleh mencari duit dengan Ziddu,Domain Percuma dan juga Hosting Percuma,memadangkan ada yang berminat mengetahui jawapan dari pakar clickbank ,jadi hari ini saya akan bongkarkan cara saya yang agak luar biasa dan mungkin diketawakan oleh ramai orang .( kerana ada antara yang saya beri tahu mereka ,diorang kata cara yang aku buat ni bukan teknik yang baik,malah ketawakan saya…apa aku boleh buat ?)

    Program affiliate yang terdapat di dunia internet bertambah hingga kadang-kala kita tidak dapat membuat sasaran yang betul,kerana mesti ada yang antara program affiliate yang menjalankan konsept tipu ( tipu dengan cara yang menyakitkan hati ,walaupun tidak menipu duit tetapi menipu masa kita ) Jadi kadang-kala juga kita tidak dapat sangakan.Kerana penipuan yang bertambah cekap dan juga orang yang merancang program affliate adalah berpakat tinggi .

    Jadi rahsia pertama saya adalah menceburi team yang menjalankan program affiliate yang memang mereka sepenuh masa mencari duit dengan program affiliate,kerana dengan cara yang begitu cepatnya kita boleh dapat info yang terkini,kalau ada apa masalah dengan program itu ,serta merta kita akan membuang program itu dan memberi tahu member-member lain.( mancari duit melalui program affiliate mesti ada join sekurang-kurangnya satu group yang memang 100% manjalankan program affiliate sahaja ,saya berpendapat kalau boleh join 2 dan cukup )

    Rahsia yang ke 2 ,mencari program yang ada ” bergabungan ” sebagai satu contoh yang saya buat Domain percuma +Hosting percuma+ Ziddu + Viralurl ( Ada domain mesti ada hosting ,sudah ada hosting boleh gabung dengan Ziddu dan juga Viralurl ) jadi jika anda boleh cari program yang boleh bergabungan ,anda akan menjimatkan masa dan menambahkan pendapatan dengan mudah sahaja)

    Rahsia ke 3 mencari sasaran dan mengajar mereka mencari duit,seperti begitu juga ,kalau nak berjaya dalam program affiliate kita kena memberi panduan kepada orang bagaimana boleh cari duit,tetapi sasaran saya kebanyakan perempuan dan juga yang berkerja di pejabat dan yang masih sekaloh, plan tindakan saya adalah tiap -tiap hari memberi tunjuk ajar kepada 2 orang bagaimana mencari duit dengan gabungan domain percuma +hosting percuma + ziddu + viralurl .Dengan memberi panduan kepada 2 orang dalam setiap hari ,bererti satu bulan 60 orang ,satu tahun 720 orang ,bahaya itu ….

    Dengan memberi tunjuk ajar setiap hari 2 orang sahaja,saya boleh menjalankan program affiliate yang serentak dalam satu masa yang sama ,apabila orang -orang yang saya telah mengajar mereka dah mula “NAMPAK DUTI ”mereka akan percaya dengan saya dan program affiliate yang berlainan tajuk ,diorang akan ikut kerana kepercayaan kepada pakar clickbank telah pun terbukti .

    Dengan adanya murid-murid yang sebegini,apabila mereka mula “nampak duit” huh..selalu akan tanya satu soalan yang berbunyi ” Pakar Clickbank ada program affiliate yang boleh tambah lagi ? Sebagaimana satu berita baik ,saya cuma menjual satu produk clickbank,iaitu Clickbank Profit Pack kepada murid-murid saya dan mengajar mereka bagaimana cari duit di clickbank)

    Jadi kesimpulan yang saya boleh buat adalah cari program affiliate yang ada “bergabungan ” + setiap hari jadi guru memberi tunjuk ajar kepada 2 orang bagaimana memcari duit+ mereka ” Nampak Duit ” akan percaya dengan kita + masih cari program lain dan berikan kepada mereka + rangkaian jadi besar bererti duit tambah ” besar “。

    Rahsia program affiliate jenis apa yang paling diminati ramai ? Kenapa sasaran saya tumpukan kepada budak sekaloh dan juga perempuan yang berkerja di pejabat ? Saya tak ada mailing list tetapi saya ada murid-murid yang selalu berada disisiku untuk membolehkan saya mencari duit,ada mailing list tidak semestinya akan berjaya dalam perniagaan internet ,inilah teknik saya yang gunakan,bagaimana ? harap dapat komen dari sekalian ….

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Izo
    Izo is offline
    WC Premium Izo's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,329
    Thanks
    72
    Thanked 69 Times in 39 Posts

    Default

    Teknik yang bagus Bro. +1 Rep
    PM ME...
    Servis setup WP-Robot Auto Blog with full modules and sub-license.

  4. #3
    WC Premium smartusaha's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    SmartUsaha.com
    Posts
    3,781
    Thanks
    1
    Thanked 108 Times in 51 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pakar clickbank View Post
    Jadi rahsia pertama saya adalah menceburi team yang menjalankan program affiliate yang memang mereka sepenuh masa mencari duit dengan program affiliate,kerana dengan cara yang begitu cepatnya kita boleh dapat info yang terkini,kalau ada apa masalah dengan program itu ,serta merta kita akan membuang program itu dan memberi tahu member-member lain.( mancari duit melalui program affiliate mesti ada join sekurang-kurangnya satu group yang memang 100% manjalankan program affiliate sahaja ,saya berpendapat kalau boleh join 2 dan cukup )
    Terima kasih. Saya sukakan rahsia yang pertama. Kalau dalam Islam tu, kita panggil Jemaah lah. Kuasa 'jemaah'
    (group) lebih powerful daripada kuasa individu. Maksudnya, dari segi skills.

  5. #4
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    terima kasih pakar clickbank...

  6. #5
    WC Premium
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    1,143
    Thanks
    26
    Thanked 45 Times in 32 Posts

    Default

    Sama-sama kita menuju puncak kejayaan ,mencari emas di clickbank...

  7. #6
    Normal Member zam-cerdikebiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Gombak, Selangor
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tips yang sangat berharga..terima kasih pada pakar clickbank

    Saya pernah nampak strategi ini sebelum ini di dalam forum yang lain walaubagaimanapun saya kurang jelas cara perlaksaannya yang sebenar. Berdasarkan pemerhatian saya, memang boleh buat untung besar kalau ada lebih ramai lagi murid ni.

    Mungkin pakar clickbank boleh terbitkan ebook dan menceritakan selanjutnya
    Blog Perniagaan Internet - Ketahui tips dan rahsia blogging dan buat duit
    Percuma Report Khas - Website Checkup (Melayu Version)

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    64
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Salam semua...

    So mcmana kami nak start ni...
    Tak sabor dah ni....hehhehehehhe

  9. #8
    Normal Member rizal72's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    65
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 2 Posts

    Default

    nak bertanya? selain dari ziddu, web apa yg tawarkan servis download mendownload dan boleh buat duit pada masa yg sama kiranya mcm ziddu gak tapi lain lain company? maaf kalu soklan tak selari ngan thread!

    anyway tip yg berguna diberi oleh pakar clickbank.

  10. #9
    WC Premium
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    1,143
    Thanks
    26
    Thanked 45 Times in 32 Posts

    Default

    He he kalau soal nak terbit ebook ,saya rasa paling cepat pun hujung tahun ini,sekarang dalam persediaan,memakan masa tu...

  11. #10
    WC Premium
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    1,143
    Thanks
    26
    Thanked 45 Times in 32 Posts

    Default

    Download boleh buat duit...em..rasanaya saya pun tak berapa tahu buat masa kini,kalau ada info begini saya akan kongsikan disini,

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Halusi hukum MLM sebelum ghairah melabur
    By saido in forum Sembang Umum
    Replies: 215
    Last Post: 05-27-2014, 09:39 PM
  2. Replies: 41
    Last Post: 07-30-2011, 06:55 AM
  3. E-Book Percuma - Panduan Cara Pantas Buat Duit Dengan Payloadz
    By titaniumhijau in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 145
    Last Post: 05-22-2008, 10:53 PM
  4. Analisis Pilihanraya 2008 daripada kacamata saya
    By abg_x in forum Sembang Umum
    Replies: 126
    Last Post: 03-13-2008, 07:24 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •