Page 1 of 14 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 136
  1. #1
    WC Premium reezluv's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    ee-poh
    Posts
    3,993
    Thanks
    73
    Thanked 154 Times in 68 Posts

    Default Isu Kelab Jutawan, Perlu Ada Penyiasatan?



    rasanya thread yang ada promote tentang Kelab Jutawan ni dah heboh dan agak hangat gak dibincangkan bukan?

    ada yang marah sampai nak gaduh, dan memacam lagi la..

    so pada pendapat korang, apa kata kalau sama-sama kita diamkan diri dahulu dan lihat apa langkah kita untuk atasi masalah ini..

    rasanya perlu ada ejen siasatan perlu menyiasat program ini sedalam-dalamnya bukan?So open case to reveal this real JUTAWAN business..?

  2. The Following User Says Thank You to reezluv For This Useful Post:

    syoking3 (07-06-2011)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2

  5. #3
    WC Premium Blackmedal's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    352
    Thanks
    85
    Thanked 32 Times in 26 Posts

    Default

    Thread macam tu sentiasa bertambah,bagi saya elok juga kita tegur mereka tntang skim2 cepat kaya ni jika mampu...ahli wangcyber tak main skim cepat kaya
    Last edited by Blackmedal; 06-07-2011 at 06:28 PM.

  6. #4
    Normal Member Hafizi MediaSerius.com's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    kuala terengganu
    Posts
    609
    Thanks
    45
    Thanked 78 Times in 38 Posts

    Default

    baru je lepas baca thread yg promote KJ...ase lawak pun ade..
    asal diaorg xsewa je banner kat tepi ni..kan senang...
    tp bila tanye bukti pembyaran xde plak nak reply,....

  7. #5
    VaX
    VaX is offline
    Normal Member VaX's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    -_-
    Posts
    743
    Thanks
    10
    Thanked 83 Times in 47 Posts

    Default

    Nie memang kena siasat nie

    Edisi Siasat Bahagian Satu

    Meh tgk sini tpi versi Bahasa Ingeris... Temuramah
    Aku dah geram ngan thread KJ tu.
    Bnyak beno SPAM

    p.s : Maybe BI nyer merapu...Yang boleh fhm korang fahamkan jelar

  8. #6
    Active Member redfar's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    1,481
    Thanks
    128
    Thanked 40 Times in 39 Posts

    Default

    taknak suruh masuk dalam ustaz zaharuddin.net ker? hehe..

    kena selidik benda mcm ni..

  9. #7
    Active Member redfar's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    1,481
    Thanks
    128
    Thanked 40 Times in 39 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ToyZ View Post
    Nie memang kena siasat nie

    Edisi Siasat Bahagian Satu

    Meh tgk sini tpi versi Bahasa Ingeris... Temuramah
    Aku dah geram ngan thread KJ tu.
    Bnyak beno SPAM

    p.s : Maybe BI nyer merapu...Yang boleh fhm korang fahamkan jelar
    aku dgr stupid2 jer.. hahaha..

  10. #8
    Active Member RomeoRavent (RR)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Depan Laptop.
    Posts
    1,197
    Thanks
    24
    Thanked 116 Times in 87 Posts

    Default

    Patut gak...
    sbab makin menjadi2 dorg nih...dan sejak kebelakangan ni ada beberapa perkara yg aku prasan...
    1- Reg trus promote tanpa memperkenalkan diri di ruang salam perkenalan...
    2- Reg then perkenalkan diri....pas tu trus senyap...
    adakah dorg ni org yg sama?

  11. #9
    WC Premium Kasimo Aloi's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Lahad Datu,Sabah
    Posts
    5,340
    Thanks
    109
    Thanked 98 Times in 75 Posts

    Default

    buat penyiasatan dan sebarkan melalui post2 blog atau FB
    Jadikan Landing Page Anda Tersebar Secara Viral Dengan Percuma
    Melalui Medium Facebook Yang Mempunyai Berjuta Pengguna

    Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut

  12. #10
    WC Premium reezluv's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    ee-poh
    Posts
    3,993
    Thanks
    73
    Thanked 154 Times in 68 Posts

    Default

    tu la yang aku nak tengok kot ada sesape leh tolong siasat..tentang depa ni...supaya tak bercambah banyak lagi thread depa ni....

    ada yang kutuk pasal dak WC ni taktau pasal MLM atau Affiliate..aku dah mintak suh terangkan sebab dia lagi tau..takde plak terangkan kat aku..aku nak tunggu die terangkan je....

Page 1 of 14 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 04-18-2014, 04:14 AM
  2. Mohon review Kelab Jutawan.org
    By cyberk in forum Produk Review & Rating
    Replies: 34
    Last Post: 08-25-2012, 01:21 AM
  3. Replies: 144
    Last Post: 01-03-2012, 05:35 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 12-10-2009, 07:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •