Welcome to the forums
Community
Navigation
WC Navigation
Main Page
Article Directory
Affiliate Directory
IM Blog Directory
Download Directory
Forum Menu
Home
Register
FAQ
Members List
Calendar
Search
Today's Posts
Mark Forums Read
Mark Forums Read
View Forum Leaders


Sponsor
Klik Disini Untuk Menaja!.
Terima kasih diucapkan kepada pihak-pihak yang telah sudi menaja kewujudan website ini..



Iklan Berbayar
Klik Disini Untuk Mengiklan!.


Personal Finance
Personal Loans
Mortgage Calculator
Student Credit Cards
Car Credit

 


Welcome, Unregistered.
Member Panel
Go Back   WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia > Menjana Wang Secara Online > Perniagaan Internet

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-24-2006, 09:19 PM
myname's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 262
myname is an unknown quantity at this point
iTrader: (0)
Default SCAM??

Kawan2..cuba lihat yang ini..

http://www.easyparttime.com/

sebijik cam TsunamiWang...ayat 99% ciplak...
produk just tukar eBOOK ke VCD!

hampeh nihh..!!!
__________________
Sani Rahman Foto Blog :
http://sanirahman.fotopages.com


  #2 (permalink)  
Old 02-26-2006, 02:17 AM
smartusaha's Avatar
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Skudai, JB
Posts: 3,126
smartusaha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to smartusaha Send a message via Skype™ to smartusaha
iTrader: (17)
Default

Mudah jerk, TAK PAYAH BELI.. Sebab?

- Takder no telepon
- Identiti tidak dikenali
- website copycat
- Apa lagi ekk.. Tu je kot..

Mudah citer tak payah beli. maklumkan kat kawan2 & sedara mara.. Pelik dan sedih, kebanyakan yang menipu ni mempunyai laman web bukan main canggih.. Grafik pun hebat.. Naperlah pendek akal ekk.. Gunalah kepakaran tu untuk buat bisnes yang betul2..

Apapun, maybe Anuar tu tak tahu pasal ribu tsunamiwang baru2 ni.. Atau? Dahlah, tak payah layan. Tengok website pun dah tahu.. Smile Maybe ia SCAM.

Cuba baca petikan About kat page dia ni. Tak habis baca pon dah nak ketawa.. Baca sampai abis.

Mengenai Diri Saya

Anuar sudah mendapat habuan lumayan hampir RM 300,000.00 ribu ringgit dari Internet, kebanyakannya dari menjadi ahli barangan-barangan di Internet. Anda pasti sudah mendengar mengenainya dari pelbagai sumber di Internet. Anuar lebih suka identitinya disembunyikan kerana dia tidak suka diganggu oleh orang yang meminta-minta duit. Anuar juga tidak suka dikenali ramai kerana dia pentingkan "privacy" dia. Dia tidak suka di interview oleh pihak akhbar dan tidak akan menunjukkan mukanya di rancangan "Selamat Pagi Malaysia" atau "Malaysia Hari Ini". Anuar ada banyak lagi perkara penting yang perlu dilakukan seperti membantu orang lain menjadi kaya melalui Internet. Jadi jangan minta dia untuk adakan sebarang pelancaran produk atau menayangkan mukanya di mana-mana. Tetapi yang hampir pasti Anuar boleh membantu sesiapa yang ingin menjadi kaya melalui Internet dan dapat bekerja dari rumah sahaja. Jadi jangan banyak bertanya lagi tentang siapa Anuar!

Anda perasan tak, kat popup mula2 masuk page dia? Apa dia tawarkan?

Sertai Peraduan Melancong dan menangi peluang percutian yang menarik ke "Gold Coast, Australia” bersama Anuar, semuanya berjumlah RM30,000.00

Dia cakap dia taknak jumpa saper2, tapi bertentangan lak dengan offer peraduan tu.. Hehe..

Dulu Akmal, skang Anuar pulak.. Rosakkan market Malaysia betul. Sad


  #3 (permalink)  
Old 02-27-2006, 10:44 AM
myname's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 262
myname is an unknown quantity at this point
iTrader: (0)
Default

Sama-samalah kita membanteras cetak rompak Internet ini!

Anuar tiru Akmal.

Akmal tiru sape?? Mari kita cari...
__________________
Sani Rahman Foto Blog :
http://sanirahman.fotopages.com


  #4 (permalink)  
Old 02-28-2006, 07:57 PM
smartusaha's Avatar
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Skudai, JB
Posts: 3,126
smartusaha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to smartusaha Send a message via Skype™ to smartusaha
iTrader: (17)
Default

akmal tiru richjerk kot..

http://www.richjerk.com

cuba tengok site FAQ dia:

http://www.therichjerk.com/site/faq


  #5 (permalink)  
Old 03-07-2006, 04:05 PM
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: sabah
Posts: 5
mern
iTrader: (0)
Default

hm... akmal nie org yang buat tsunamiwang.com kan?? ehh.. betul ke apa yg dia offer tu?? ebook dia tu?? kalau ok.. aku nak try beli.. kalau tak.. cari lain.. hehehe minta pendapat korang.. trimas!!
__________________
i just wanna write somthing.


  #6 (permalink)  
Old 03-07-2006, 11:38 PM
smartusaha's Avatar
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Skudai, JB
Posts: 3,126
smartusaha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to smartusaha Send a message via Skype™ to smartusaha
iTrader: (17)
Default

mern, bagus sebab bertanya dahulu.. Hmm, tsunamiwang yer.. Ia 'pada satu masa dulu', panas dibincangkan. Masuk kat sini, nanti saudara akan tahu kenapa. Saya sengaja tak bagitahu ok ke tak, sebab anda perlu tahu kisah awal dan akhirnya..

Bacalah yer..

http://www.wangcyber.com/forum/viewtopic.php?t=43


  #7 (permalink)  
Old 02-26-2007, 11:55 PM
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sg. Besi
Posts: 16
ameerul is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ameerul
iTrader: (0)
Default Sapa pernah baca ebook richjerk tu?

Aku ada ebook tu...Sapa yang baca tu bagi komen?


  #8 (permalink)  
Old 02-27-2007, 11:30 AM
taiping_online's Avatar
WC300
 
Join Date: Dec 2006
Location: malaysia
Posts: 1,273
taiping_online is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to taiping_online
iTrader: (5)
Talking

ma'ai... punyelah lama thread ni... cam mane boleh terkluar balik ha?
__________________


  #9 (permalink)  
Old 02-27-2007, 09:27 PM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: BP
Posts: 255
yusli is an unknown quantity at this point
iTrader: (0)
Default

benda dah confirm scam tak payah bincang, nak bgtahu blhla


Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:50 AM. - Forum style by ForumMonkeys
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0