Results 1 to 8 of 8

Thread: Free Website

  1. #1
    Normal Member maz07's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Thumbs up Free Website



    Hi, saya nak tawarkan free weblog untuk beberapa orang kat sini. Kalau nak content / articles yang unik kenalah anda sendiri yang rewrite articles tu. Weblog ni berdasarkan Wordpress dan saya akan install beberapa plugin Wrdpress yang saya beli. Kalau nak tengok contoh weblog tu, p lah kat: hosting-promotion-code.com. Syaratnya kena beli Website Hosting dan domain name dengan saya daripada Bluehost dan Namecheap. Sesiapa nak info, just PM saya.
    Last edited by maz07; 03-08-2012 at 10:39 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2

  4. #3
    Normal Member maz07's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Apa halnya?

  5. #4
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,584
    Thanks
    11
    Thanked 421 Times in 239 Posts

    Default

    nak tgk blog contoh yg bro ckp tu, tp dah xboleh..
    dah kena suspend dgn hosting..

  6. #5
    Normal Member maz07's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    nak tgk blog contoh yg bro ckp tu, tp dah xboleh..
    dah kena suspend dgn hosting..
    Haha! sorry lah..silap bg website. Yg tu bukan website saya. Ni website yg saya mksdkan: howskinclear.com.

  7. #6

  8. #7
    Normal Member maz07's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post

    ape da..
    Hehe..

  9. #8
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    39
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    macam best je tapi sayangnya saya baru je regester semua itu

Similar Threads

  1. Free agen prepaid+free website + member get member(mgm)+loan+barangan2lelong+dll
    By ZMLprepaidmurah in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 13
    Last Post: 06-16-2011, 06:07 AM
  2. Free SEO Tools @ 1 Website
    By painhacker in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 14
    Last Post: 05-16-2010, 02:17 PM
  3. Free eBook website
    By ZaRul in forum Sembang Umum
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2009, 04:59 AM
  4. Free Domain Website (Gi dot La)
    By wussadotcom in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2009, 11:02 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •