Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1
    Normal Member potgasace's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Minat forex tapi tidak tahu bagaimana nak mula?



    Saya akan ajarkan anda step by step dalam bahasa melayu
    bagaimana hendak memulakan urusniaga forex dan lihat bukti saya menjana RM100 dengan forex dalam masa kurang 30 minit.

    untuk maklumat lanjut layari
    Panduan Asas Urusniaga Forex

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member nasrun's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seremban
    Posts
    557
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Gune Platform ape?

    Separate pips berapa and ade commision ke tak?

  4. #3
    Normal Member potgasace's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    platform metatrader4. Spread 2-3 untuk major pair. Ada commision.
    E-book Panduan Asas Forex.
    Layari: www.panduan-asas-forex.com

    Awas! 18 Tahun ke atas sahaja.
    Layari: www.SelakKainKu.blogspot.com

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ouihhhh...... semakin banyak rujukan2 forex ni yer....... hmmmm.... nak tau gak pendapat Jebat nanti........

    p/s: tapilah kan...... kalau ikut rule wc lah kan............. patutnyer.. thread camgini kener ader kat wts....... alah... kalau btol pun kener bayar... baperlah sangat........ ngan untung setiap minit tu.........

  6. #5
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    A'ah....Betul, betul, betul....jom kita masuk kat WTS....

    Screenshot die...mmg best tgk....

  7. #6
    Normal Member potgasace's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nadieyaa05 View Post
    A'ah....Betul, betul, betul....jom kita masuk kat WTS....

    Screenshot die...mmg best tgk....

    kalau letak kat WTS rasanya susah pula orang nak cari sbb WTS terlalu umum. Lagipun dah ada thread khusus forex, tak salah rasanya. Well..klu admin rasa tak berapa sesuai disini. Harap delete jela.
    E-book Panduan Asas Forex.
    Layari: www.panduan-asas-forex.com

    Awas! 18 Tahun ke atas sahaja.
    Layari: www.SelakKainKu.blogspot.com

  8. #7
    Normal Member ahmadnaim's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Sweet Home KD
    Posts
    174
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    adakah tuan ajar pkai leveraging?kononnya leverage haram. kalo kt platform marketiva bleh apply teknik tuan?terima kasih sorila byk tanye have a nice day

  9. #8
    Normal Member budakbaek's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    775
    Thanks
    33
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Default

    Miliki "E-book Panduan Asas Forex dengan Platform MetaTrader4 dalam bahasa Melayu ."
    E-book yang WAJIB dimiliki oleh mereka yang ingin menceburi urusniaga forex.

    Jika soalan-soalan ini yang bermain di fikiran anda?

    Apa itu forex?
    Macam mana nak memulakan urusniaga forex ni?
    Macam mana boleh untung dengan forex?
    Apekebende pips, margin, stop loss, take profit tu?
    Halal ke urusniaga forex ni?
    Apa yang dimaksudkan dengan broker tu?
    Macam mana nak buka akaun uruniaga forex?
    ebook ni semata2 ajar ASAS forex je ke??xde ke ditunjukkan teknik2 khas yg saudara gunekan..kalo asas je mmg mhal..ttg bonus teknik2 yg diberikan secara percuma tu,tolak ketepi sbb tu bukan hasil tulisan saudara..

    lagi satu mcm slalu bro jebat mintak kt dalam thread forex2 yg lepas"..jika bole post intraday technical analysis hari hari di sini..baru la taw keberkesanan teknik yg bro gunekan selama ni.."

    mintak maaf,juz nk taw pnjelasan yg mndalam sbb sekarang bnyak buku2 forex yg dijual x berkualiti..hnya mnceritakan asas sahaja tp jual dngn harga yg mahal..
    saya budak baru belajar

  10. #9
    Normal Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by ahmadnaim View Post
    adakah tuan ajar pkai leveraging?kononnya leverage haram. kalo kt platform marketiva bleh apply teknik tuan?terima kasih sorila byk tanye have a nice day
    Pakai Marketiva le bro? Ok tak platform dia? Tgh nak pilih broker utk sign up utk dapat rebate 60% dari cashbackforex(dot)com. Marketiva adalah salah satu. Kalau betul bagus nak pakai Marketiva. Cam ramai je penyokong Marketiva especially kat Asia.

    -Trade what you see, not what you think-

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya pun berminat nak tahu pasal forex...tapi sekarang memang zero..harap2 ada yang sudi membantu
    sesapa berminat untuk dapatkan aksesori wanita yang terkini pada harga murah layari www.broochdesign.blogspot.com.
    sesapa yang nak try start berniaga pun boleh....

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. 8 Cara Buat Duit Di Internet
    By rajaads in forum Perniagaan Internet
    Replies: 26
    Last Post: 07-08-2013, 06:48 PM
  2. Replies: 125
    Last Post: 07-01-2013, 06:44 PM
  3. 5 Sebab Masih Tidak Kaya
    By morizna in forum Sembang Umum
    Replies: 36
    Last Post: 10-18-2008, 05:17 AM
  4. Bagaimana Cari Duit Jika Anda Tidak Yakin Diri Sendiri ?
    By pakar clickbank in forum Perniagaan Internet
    Replies: 16
    Last Post: 08-14-2008, 11:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •