Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    Normal Member !rF4N's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Forex Free $25 No Deposit.



    Nak share info..

    ada forex broker beri Free $25 tanpa perlu deposit sesen pun. nak buka account just submit document yg diperlukan. after verify account, $25 terus dideposit ke dalam account. dan you all dah bleh start trade.
    Limited time offer dan di atas jemputan sahaja.
    Register nama dan email kat url dibawah. After 24HR you will received jemputan untuk dapat free $25 bonus tersebut.

    http://forexbonusfree25nodeposit.blogspot.com/

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member Putih121's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aiyakk.. broker pakai blogspot ke? hebat!

  4. #3
    Normal Member !rF4N's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Putih121 View Post
    aiyakk.. broker pakai blogspot ke? hebat!
    aiyakk... nak kata bodo nampak kasar plakk.... :confused:
    broker ngan agen IB tak reti beza ker?

    aiyakk... tarak cerdikk laaa..

    mau kasi free $25usd live account ngn TAK YAH DEPOSIT pun tarak mau ka?? aiyakk... lagi 2 x tarak cerdik laaa...

    Sori ler kalo dah terkasar bahasa...
    Bahasa budaya bangsa..

  5. #4
    Normal Member Lamanutama's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    www.facebook.com/aliffharris
    Posts
    678
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sofea View Post
    Nak share info..

    ada forex broker beri Free $25 tanpa perlu deposit sesen pun. nak buka account just submit document yg diperlukan. after verify account, $25 terus dideposit ke dalam account. dan you all dah bleh start trade.
    Limited time offer dan di atas jemputan sahaja.
    Register nama dan email kat url dibawah. After 24HR you will received jemputan untuk dapat free $25 bonus tersebut.

    http://forexbonusfree25nodeposit.blogspot.com/
    Bia Betol ni? Free?

  6. #5
    WC Premium Masrizal Mastor's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    A, A
    Posts
    1,767
    Thanks
    18
    Thanked 30 Times in 12 Posts

    Default

    free...trade free.... ada untung mau withdraw kene bayar dulu la...hahaha

  7. #6
    Normal Member !rF4N's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by RizalHardy View Post
    free...trade free.... ada untung mau withdraw kene bayar dulu la...hahaha
    aku dah dapat dah $25 free tu.. dan bleh trade dah pun menggunakan free $25.
    kita kasi bangkrap sama itu broker la bro... ini term bonus dia la bro...

    "*Open an account equals to a completed and submitted online application form, a signed paper application form, proof of identity and proof of address to be scanned or photographed and send to us. The Welcome Bonus is a one-time non-withdrawable credit for trading purposes only. The bonus becomes available for withdrawal as soon as you complete at least 50 trades with the total volume of 10 lots."

    up to you all laa.. nak free, register jer... tak mo, tak apa laaa... lagi pun aku JUST SHARE INFO saja...

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    allo bro/sis..dh reg n bila leh dpt $25?

  9. #8
    Normal Member malbiz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    www.ceritamelayu.info
    Posts
    638
    Thanks
    10
    Thanked 99 Times in 13 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sofea View Post
    aiyakk... nak kata bodo nampak kasar plakk.... :confused:
    broker ngan agen IB tak reti beza ker?

    aiyakk... tarak cerdikk laaa..

    mau kasi free $25usd live account ngn TAK YAH DEPOSIT pun tarak mau ka?? aiyakk... lagi 2 x tarak cerdik laaa...

    Sori ler kalo dah terkasar bahasa...
    Bahasa budaya bangsa..
    hehehe...
    Aikkkk malas cakap la..
    nie broker ***** nie huhuhuhu... sory to say hehehe

  10. #9
    Normal Member krekko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    7 petala langit, 7 petala bumi
    Posts
    43
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    camne nak try ni..xfaham sgt
    be yourself for any..

  11. #10
    Normal Member !rF4N's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wira_spesel View Post
    allo bro/sis..dh reg n bila leh dpt $25?
    hmm.. dah dapat invitation untuk free $25 dari broker tak?
    cube check kat spam box kot ada kat situ.

    lepas ko register dan SUBMIT semua document yg diperlukan dan jugak dapat VERIFY new account baru ko leh dapat $25 free tu.. bile dah dapat $25 ko terus je leh trade..

    Tak yah deposit dah.

    pastikan dulu ko submit semua document yg diperlukan dan verify account baru ko leh free $25.

    tak paham PM aku.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 217
    Last Post: 02-12-2013, 09:00 AM
  2. Betul ke ni? kalau betul mmg boleh kaya!!!
    By ERA_SIBER in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 62
    Last Post: 07-17-2011, 07:16 PM
  3. GDI.Nak tanya apa perlu buat??
    By hafiz_saad in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 294
    Last Post: 10-02-2009, 08:03 PM
  4. pokok jarak-mlm???
    By ibnuali in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 17
    Last Post: 09-11-2009, 09:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •