Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    95
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default jom buat duit dgn forex



    Salam semua,

    Saya telah buat satu EA berdasarkan system ini www.profitfxsystem.com dan terima kasih atas bantuan kawan2 yang bekerja keras membina EA ini.

    setelah backtest dan foward test hasilnya amatlah memberangsangkan walaupun agak perlahan.

    lihatlah hasilnya

    Bagi sesiapa yang berminat nak run kat live akaun dgn syarat

    - Sila buka akaun anda di broker ini sahaja minimum usd100 - dapat bonus usd30 hehehe

    - Sila hantarkan no akaun dan password anda ke clientfx@gmail.com

    - Sewa vps USD15 sebulan

    Perhatian: Ini bukan program manage akaun tetapi cuma run EA ini di akaun anda sahaja dalam VPS.Sebarang kerugian adalah tanggungan anda sendiri. Sebarang keuntungan adalah 100% hak anda. Saya haya ingin membantu menjana profit utk anda
    Attached Images Attached Images      

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sory bro aku tak reti main forex ni...pening2...:p

  4. #3
    WC Premium hmjebat's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    uawat, habas
    Posts
    675
    Thanks
    76
    Thanked 41 Times in 23 Posts

    Default

    kalau dah kaya jgn lupa kawan2 ye...

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya introduce broker dari syarikat premierfx hq di canada..
    anda hanya perlu sedia kn modal
    segal urusan forex broker akan jlan tok anda
    anda hanya perlu duduk dan tgu untung anda sahaja
    0129026366

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    95
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by xianrul View Post
    saya introduce broker dari syarikat premierfx hq di canada..
    anda hanya perlu sedia kn modal
    segal urusan forex broker akan jlan tok anda
    anda hanya perlu duduk dan tgu untung anda sahaja
    0129026366
    please open your own thread..:confused:

  7. #6
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    95
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by moneyhacker View Post
    sory bro aku tak reti main forex ni...pening2...:p
    tak yah pening2...buka akaun dan serahkan kat aku jer...

  8. #7
    Normal Member moneyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atas bumi bawah langit
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    camne??

    yang aku tau gandawang jer...hehe amik profit dr company forex pun ok gak...

  9. #8
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    95
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by moneyhacker View Post
    camne??

    yang aku tau gandawang jer...hehe amik profit dr company forex pun ok gak...
    masuk sini http://clientfxtrading.blogspot.com/

  10. #9
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,497
    Thanks
    220
    Thanked 331 Times in 221 Posts

    Default

    berape modal permulaan minima nie

  11. #10
    Normal Member fadzilk's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by imabiz View Post
    berape modal permulaan minima nie
    Modalnya $100 USD = RM370.00
    Lepas tu dapat bonus $30.00

    Jadi semuanya kita ada modal $130 USD

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Sapa tau pasal dapatwang.com
    By ironlady in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 142
    Last Post: 02-10-2010, 07:10 AM
  2. Replies: 154
    Last Post: 11-09-2009, 11:22 AM
  3. JUALAN MEGA 5 produk Buat Duit Online!
    By Nasran in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2009, 04:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •