Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    Normal Member khairul6355's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    68
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Boleh Percaya ke Software ROBOREX ni?



    Hi kekawan,

    Ada sesiapa yg dah guna ROBOREX ni, boleh tolong highlight skit pasal prestasinya ?
    CABARAN AFFILIATE KIOSK CHICKEN STICK, HADIAH RM4,000
    KIOSK CHICKEN STICK - PERTAMA DI MALAYSIA
    Email - wazahyarul@yahoo.com.my

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium pedagangIT's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    735
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    tidaqk faham ...apa yang dimaksudkan tu...
    relax kat umah je
    www.pedagangit.com

  4. #3
    Normal Member khairul6355's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    68
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by pedagangIT View Post
    tidaqk faham ...apa yang dimaksudkan tu...
    Software autoforex yg diberi nama ROBOREX, sya bg link dia ni http://www.roborex4u.premium****

    Boleh percaya ke ?
    CABARAN AFFILIATE KIOSK CHICKEN STICK, HADIAH RM4,000
    KIOSK CHICKEN STICK - PERTAMA DI MALAYSIA
    Email - wazahyarul@yahoo.com.my

  5. #4
    Normal Member kickingadwords's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    241
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    forexautopilot lebih hebat dari mana2 robot forex...

  6. #5
    WC Premium engshahrul's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    2,466
    Thanks
    152
    Thanked 48 Times in 41 Posts

    Default

    Sy ada, guna skjp tp rugi jugak. Dia x fully automatik. Kene buy secara manual, dan roborex closekn apabila dpt untung atau rugi yg kita set kn.
    <embed src="http://shahrulnizam.com/iklan/p.swf" width="488" height="60"></embed>

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    subang jaya
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    forexautopilot tu camne pulak...

  8. #7
    WC Premium engshahrul's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    2,466
    Thanks
    152
    Thanked 48 Times in 41 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Danz07 View Post
    forexautopilot tu camne pulak...
    yg ni aku x tau. Aku prnh guna roborex je, tu pun x puas hati.
    <embed src="http://shahrulnizam.com/iklan/p.swf" width="488" height="60"></embed>

  9. #8
    MQA
    MQA is offline
    Normal Member MQA's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Somewhere
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    jgn pcy kat autopilot nie..
    kalau betul diorg leh wat beriban2 dgn autopilot..kenapa kena jual benda tu?..
    kenapa x bg je..kira amal sedekah..
    ada akan ckp..'dude, diorg letak harga supaya org value benda tu, benda2 free mana ada org nak hargai'..
    yeah right..thts bull..
    nak aku cdgkan benda yg lagi baik dr autopilot?..
    1.paper trading at least 3 month
    2.latih nafsu and disiplin ko dlm masa 3 bulan tu
    3.then if ko leh wat constant profit dlm 3 bulan tu, baru ko leh main real money
    4.always keep in your mind..no instant/easy money

    happy trading
    Know Yourself / Dun Fakap2 / IM / Designer / Coder / 70% Melancholic 30% Phegmatic ~
    alique / wordpress / com

  10. #9
    Normal Member danish6363's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    99
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    maybe ko punya cadangan tu leh terima MQA..cuma kalau pakai robot nie....walaupun automatik buy or sell..kena tengok gak...silap-silap kena margin call...
    Quote Originally Posted by MQA View Post
    jgn pcy kat autopilot nie..
    kalau betul diorg leh wat beriban2 dgn autopilot..kenapa kena jual benda tu?..
    kenapa x bg je..kira amal sedekah..
    ada akan ckp..'dude, diorg letak harga supaya org value benda tu, benda2 free mana ada org nak hargai'..
    yeah right..thts bull..
    nak aku cdgkan benda yg lagi baik dr autopilot?..
    1.paper trading at least 3 month
    2.latih nafsu and disiplin ko dlm masa 3 bulan tu
    3.then if ko leh wat constant profit dlm 3 bulan tu, baru ko leh main real money
    4.always keep in your mind..no instant/easy money

    happy trading

  11. #10
    Normal Member wellfxsystem's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    174
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default ada yg boleh,ada yang tidak!

    bergantung pada website
    kalau website tu ada forum,em!!boleh percaya coz ada topik
    perbincangan!cth paling senang=
    http://www.jacksenweb.com/index.php?ref=wellter
    lagipun saya juga guna robot tu!dan website ni bukan sekadar jual robot malahan ada pakej tambahan!
    panduan
    ebook
    forexsignal
    dan byk lagi!(susah nak bagitau la)
    lawat saja lah!

    p/s:jgn risau coz pemorum sana suma faham melayu!

Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •