Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Member KULAT AIR's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow Tolong Ajar Camner Nak Buka Live Account Ibfx(forex)



    hai kawan2 semo saya masih newbie dalm forex,saya nak minta tolong pada sape-sape yang tau cara nak nak buka acount live ibfx wat masa nie saya dah daftar cuma borang 3helai tuje yang belum diisi dengan scan iclah apelah pastupastu cara nak deposit duit and withdraw(kalau ade untung)saya dah cuba account demo 3bulan alhamdullilah orait je pasal tak tamak,diharap kawan semua dapat tolong dari mula sampai akhir sebab sepatutnya orang tolong aku tu macam taknak tolong je takpelahkalau korang nak kenekan bayaran pun aku tak kisah tapi janganlah mahalsangat sedih woo adeje halangan,apepun sape yang sudi nak tolong pm aku kat POLYALOY@GMAIL.COM TQ.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    New Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Kuantan
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cuba you ym mobiyus, otai forex dari terengganu. website dia One Stop Forex Solution - Home
    sufian

  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Kuantan
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kat dia free je, customer service 100%
    sufian

  5. #4
    New Member KULAT AIR's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow Hmmmm Nice!!!!

    Tq You All Sayaa Akan Contact Dia!!!!

  6. #5
    WC Premium Kasimo Aloi's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Lahad Datu,Sabah
    Posts
    5,340
    Thanks
    109
    Thanked 85 Times in 72 Posts

    Default

    bro boleh tanya kat cg..... sana banyak otai
    Jadikan Landing Page Anda Tersebar Secara Viral Dengan Percuma
    Melalui Medium Facebook Yang Mempunyai Berjuta Pengguna

    Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    camane nak buka akaun ibfx skg ni? xpahamlah...sape2 yg baik ati tu tolongla terangkan katsini....

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool Buka account Interbank FX

    Hello Semua,

    Kalau nak buka account ngan Interbank FX agak leceh gak. Tapi memang sudah menjadi prosedur mereka demi kepentingan anda juga. Ada lebih baik anda cuba hubungi mereka dahulu melalui online chat dengan representative mereka dan tanyakan prosedur mereka.

    Pada halaman web mereka, just click Open Account. Kemudian anda download form. Isikan online form anda. Kemudian anda isikan form yang anda download tadi, dan scankan form berikut dan emailkan kepada mereka. Pastikan anda form berikut kepada format jpeg ataupun pdf.

    Step yang selanjutnya mereka akan menghubungi anda kembali melalui email yang anda berikan. Dan dalam kandungan email itu, mereka akan memberikan account number mereka. Jika anda memilih Telegrapahic Transfer (TT) So pergilah ke bank anda dan hantarkan wang anda ke butiran TT yang diberikan tadi. Insyallah jika anda melakukan penghantaran pada hari Isnin, wang anda sudah masuk ke dalam account mereka kira-kira hari Jumaat. Ini tertakluk jika bank anda mempunyai 24 hours swiftcode system, wang anda akan masuk dalam tempoh 24 jam. Semoga berjaya.

    Tingkatkan Keuntungan Pendapatan Forex Dengan Forex Auto Pilot System --> http://offto.net/ForexPilot

Similar Threads

  1. Minta Tolong Camner Nak Daftar Dalam Ibfx(forex)
    By KULAT AIR in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-2008, 03:12 PM
  2. Mintab tolong tunjuk ajar godady
    By bluzz in forum Pembangunan Web
    Replies: 7
    Last Post: 09-13-2008, 03:18 PM
  3. Camner Nak Letak BUTTON DONATE PayPal??? tolong...................
    By IM Dreamer in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 9
    Last Post: 04-24-2008, 01:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •