Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
  1. #21
    Normal Member Jutawan Muda's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kuching Sarawak
    Posts
    103
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Default



    nice buat perkongsian..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #22
    Active Member aswani2012's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,206
    Thanks
    5
    Thanked 123 Times in 52 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PinguSpy View Post
    7E Malaysia mcm senang je.. ada gak usha beberapa makanan ringan.. ada produk yg pkaging mmg sux, makanan/keropok tu pun keras semacam je...
    tp lepas untuk dijual di 7E
    hah?pinguspy btul ke &E msia senang nak lepas?
    biar betul..skg ni kalau ada produk dan kita inovsikan skit
    then mtk org design bhgn pembungkusan insyaallag blh lepas.

    7E msia kat mana ya dia nyer admin pengrusan kalau nak anta
    sample..kalau keretas keje semua mesti kne wat dalam english kan..

    tapi tu la kalau ya pun lepas kene ada modal besar sebab comp cm gini kalau
    mrk berminat nak ambik dia ambik banyak..
    "ALLAH S.W.T SENTIASA DI SISI"

  4. #23
    Normal Member Jutawan Muda's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kuching Sarawak
    Posts
    103
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Default

    sama ni line slow

  5. #24
    Normal Member Master Zuheir's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    511
    Thanks
    10
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Noor Azreen Ben Abon View Post
    alamak dah kena remove .. tak sempat jugak
    boleh tgok kt channel aku..

    www.youtube.com/masterzuheir
    coming soon --> www.MasterViral.my

  6. #25
    Normal Member Jutawan Muda's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kuching Sarawak
    Posts
    103
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Default

    hehe Kasihan..Tq Letak Balik Haha

  7. #26
    Normal Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    movie ni memang bagus, sape yg menonton confirm motivasi up.

    patut ditonton oleh semua usahawan dan bakal usahawan.

    tak sabar nak tunggu dvd release..

  8. #27
    WC Premium InternetMillionaire's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    Kenapa kena remove eh? ada langgar peraturan ke?
    Hot Domains For Sale => Cereka (.)com -Best for buku cerita niche
    Jubah (.)net - Hi searches kywrd "jubah"
    Pelabur (.)com
    - Pelabur yg ada blog?
    Hinopsis (.)com - Hinopsis ebook?
    Bankrap (.)com

  9. #28
    UWC
    UWC is offline
    Normal Member UWC's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    350
    Thanks
    54
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    isu copyright kot..... biasalah.... youtube..... huhu

    tengokla.. kalau aku rajin2.... aku upload ke hosting aku........ tu pon... kalau ada yang nak... hehe

  10. #29
    Normal Member xtrm_cdr's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Kota Bharu
    Posts
    108
    Thanks
    17
    Thanked 12 Times in 7 Posts

    Default

    takde pun kat channel Master Zuheir.. UWC boleh la uploadkan ye

    ----------------------------------------------------------------------------------------------

  11. #30
    UWC
    UWC is offline
    Normal Member UWC's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    350
    Thanks
    54
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by xtrm_cdr View Post
    takde pun kat channel Master Zuheir.. UWC boleh la uploadkan ye
    yap... cek kat channel bro Zuheir.. takde gak....

    dulu.... dolot kat channel mamat lain.... mujo sempat.... hehe

    so..... dah ada request... inshaALLAH nanti saya upload... tapi upload kat youtube gak dulu kot (or tube2 lain)..... coz kot2 kena apa2 ngan company penerbit filem... even bro Top Ittipat skali... hihi

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. """""" ..""""""" iklan di surat khabar utusan sarawak """""" .."""""""
    By emmnazady in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 23
    Last Post: 08-10-2011, 05:41 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 08-03-2011, 02:57 PM
  3. Lelong..""""...Website Untuk Dijual...."""
    By emmnazady in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 11
    Last Post: 03-17-2010, 01:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •