Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,442
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Wink [HOT] Filem KL Hamster 3 - Di pawagam tidak berdekatan Anda Sekarang!



    hatiku dijangkiti kuman....
    arghhh... memang siyes, hati aku sakit giler tapi masih waras walaupun separuh mental.. hahaha!

    memang sampai ketahap ni dah heroen cite KL HAMSTER 3 tu

    eeeee.. memang tak patut langsung mamat tu marah si minah cute tu.. tak pasal2 kecumilan minah tu pada tahap yang kritikal, ibarat telur ditepi kuali, tunggu masa nak di buat kari. ayoooo asal jadi ini macam?????.

    situasi yang tak di duga tanpa disangka..

    kisah selanjutnya disini >> KL HAMSTER 3

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member manrocker86's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    86
    Thanks
    39
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Default

    Hahaha... mmg lawak la...
    Paid to Click :
    1 [ NeoBux ]

    Paid just to Surf :
    1 ◘ [ JoinTopLine ]

    Paid to Like FanPage :
    1 ○ [ FanSlave ]

  4. #3
    Normal Member kamalrul's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ini mcm pun ader.. pelik tp benar..

  5. #4
    WC Premium Mohamad Alkarim's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    karim.my
    Posts
    1,442
    Thanks
    39
    Thanked 109 Times in 75 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kamalrul View Post
    ini mcm pun ader.. pelik tp benar..
    hahaha..smbil berforum santai lyn filem xtyg kt pwgm

  6. #5
    Normal Member razmi's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    terbaek tokkkkkk

Similar Threads

  1. Replies: 58
    Last Post: 10-27-2011, 05:46 AM
  2. Adakah anda sedar kenapa anda tidak kaya??
    By Zex in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 24
    Last Post: 02-16-2011, 04:41 AM
  3. Replies: 17
    Last Post: 08-22-2010, 11:22 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-12-2009, 01:52 PM
  5. REPORT PERCUMA: Anda Adalah Apa Yang Anda Fikirkan! Download SEKARANG!
    By Labanon in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 17
    Last Post: 07-28-2008, 10:38 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •