Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
  1. #11
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,496
    Thanks
    220
    Thanked 330 Times in 221 Posts

    Default



    terbaek nie.. nanti imabiz contact kat fb k..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #12
    WC Premium Booz's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    1,305
    Thanks
    50
    Thanked 75 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nimosy87 View Post
    pm saya bro.. nak mohon diskaun 50% nie... plx
    Check PM atau terus buat tembahan di sini : https://emelmatik.com/premium

  4. #13
    WC Premium Booz's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    1,305
    Thanks
    50
    Thanked 75 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Imabiz View Post
    terbaek nie.. nanti imabiz contact kat fb k..
    SIs Imabiz selalu jadi pelanggan tetap i thank you many many

  5. #14
    Normal Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    87
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi Bro,

    Sahaja nak tanya kalau tawaran 50% masih valid? Sebab akaun Maybank transaksi saya tidak dapat diaktifkan masa saya di overseas minggu lepas.

  6. #15
    WC Premium Booz's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    1,305
    Thanks
    50
    Thanked 75 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by chocobo244 View Post
    Hi Bro,

    Sahaja nak tanya kalau tawaran 50% masih valid? Sebab akaun Maybank transaksi saya tidak dapat diaktifkan masa saya di overseas minggu lepas.
    Maaf tuan, offer telahpun tamat, sila rujuk https://emelmatik.com/premium untuk pesanan akaun premium atau https://emelmatik.com/premium-percuma untuk claim akaun premium lite secara percuma

  7. #16
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    macam mana nak buat opt-in form dengan emelmatik? boleh jelaskan untuk newbie cam sy x?

  8. #17
    WC Premium Booz's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    1,305
    Thanks
    50
    Thanked 75 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alamiku View Post
    macam mana nak buat opt-in form dengan emelmatik? boleh jelaskan untuk newbie cam sy x?
    Selepas daftar akaun percuma, anda boleh download ebook atau video sebagai tutorial utk anda menggunakan sistem ini.

  9. #18
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    33
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    owh..dalam ebook tu ade bgtau x cara nak buat opt in form?

  10. #19
    WC Premium Booz's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    1,305
    Thanks
    50
    Thanked 75 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alamiku View Post
    owh..dalam ebook tu ade bgtau x cara nak buat opt in form?
    Ya, boleh download ebook dan video tutorial di ruangan ahli

  11. #20
    Normal Member Master Zuheir's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    511
    Thanks
    10
    Thanked 17 Times in 9 Posts

    Default

    apesal aku bru tgok thrend ni?ayoo.offer baik dah.melepas..!!
    xleh mohon eah utk first time dtg thrend ni?hahaha
    coming soon --> www.MasterViral.my

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 05-20-2012, 02:56 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: 04-24-2011, 12:55 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 12-14-2010, 01:35 AM
  4. Diskaun RM30 untuk Warga WC - Pre-Launch
    By azmitaufik in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2008, 05:01 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •