Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    WC Premium FaqimiFauzi's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bandar Baru Bangi
    Posts
    93
    Thanks
    25
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default BOMMM!! Fanpage Niche Islamik Untuk Diletgo [LIMITED]



    Assalamualaikum wbt..

    Saya nak letgo beberapa Facebook Fanpage Niche Islamik.. HOT NICHE!!

    UPDATE 29 Mac

    https://www.facebook.com/BismillahirahmanirahimYaAllah [67,937] RM1500
    https://www.facebook.com/UstazMukaBuku [14,252] RM700
    https://www.facebook.com/Allah.Muhammad.Islam.my [5,823] RM300 SOLD OUT
    https://www.facebook.com/Allah.Is.Always.With.Me [3,064] SOLD OUT

    Harga adalah TETAP dan berdasarkan 1st come, 1st serve..

    Tujuan saya nak letgo fanpage-fanpage diatas disebabkan kekangan masa..
    Saya xleh nak uruskan masa untuk handle fanpage-fanpage tersebut disebabkan sibuk dengan pelajaran


    Saya pernah menjadi Top Affiliates Quran Digital pada akhir tahun 2011 dengan bantuan fanpage diatas..
    Alhamdulillah, dengan mempromosikan aff dan sambil menyebarkan dakwah ianya amat membantu saya..

    Butiran pembayaran:-

    Maybank - Ahmad Faqimi Mohd Fauzi -164810092407
    CIMB - Ahmad Faqimi Mohd Fauzi -03030004404201
    Emelkan ke: mukabukunetwork@gmail.com

    FAKTA: Fanpage Niche Islamik Paling Tinggi Nilainya Berbanding Niche-Niche Lain

    P/S: Harga Fanpage sentiasa meningkat dan bakal terus meningkat disebabkan akan bertukar ke Timeline dan ianya akan membawa banyak keuntungan melalui perubahan terbaru ini.

    Syukran Jazilan
    Last edited by FaqimiFauzi; 03-31-2012 at 12:22 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium FaqimiFauzi's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bandar Baru Bangi
    Posts
    93
    Thanks
    25
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Wah da approve.. Terima Kasih Mod..

    Ade beberapa orang yang dah PM saya nak Booked.. tp sy cuma ambil 1st come, 1st serve..

  4. #3
    Active Member bertong's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mukah
    Posts
    3,372
    Thanks
    41
    Thanked 110 Times in 85 Posts

    Default

    ha cepat rembat..
    Cabaran affialiate hadiah rm50k suda bermula sila register untuk membolehkan diri anda turut serta dalam pertandingan ini -----> CABARAN AFFIALIATE HADIAH 50K

  5. The Following User Says Thank You to bertong For This Useful Post:

    FaqimiFauzi (03-27-2012)

  6. #4
    Normal Member putera izman's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Seremban
    Posts
    314
    Thanks
    0
    Thanked 14 Times in 13 Posts

    Default

    perh ni ada duit boleh rembat ni..
    ---->>Nak Software Backlink Tak?? Murah Jer PM me Harga Menarik<<---

  7. The Following User Says Thank You to putera izman For This Useful Post:

    FaqimiFauzi (03-27-2012)

  8. #5
    WC Premium FaqimiFauzi's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bandar Baru Bangi
    Posts
    93
    Thanks
    25
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by putera izman View Post
    perh ni ada duit boleh rembat ni..
    Hehehe.. rembat jgn x rembat bro..

  9. #6
    Normal Member Muhamad Rizuan's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Alor Setar, Kedah
    Posts
    634
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 21 Posts

    Default

    Cek PM..terima kasih..

  10. The Following User Says Thank You to Muhamad Rizuan For This Useful Post:

    FaqimiFauzi (03-27-2012)

  11. #7
    WC Premium
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    221
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    bro, yg like tu targetted ke atau mcm mana?
    sbb tgk org yg tulis kat wall tu mcm ada je yg luar dr malaysia...
    TQ

  12. #8
    Normal Member nonon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    571
    Thanks
    6
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    wah...kalau lah ada duit...

  13. #9
    WC Premium FaqimiFauzi's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bandar Baru Bangi
    Posts
    93
    Thanks
    25
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paragon View Post
    bro, yg like tu targetted ke atau mcm mana?
    sbb tgk org yg tulis kat wall tu mcm ada je yg luar dr malaysia...
    TQ
    Fanpage yang https://www.facebook.com/BismillahirahmanirahimYaAllah ni Internasional Like bro.. tp Fans Malaysia paling ramai..

    Quote Originally Posted by nonon View Post
    wah...kalau lah ada duit...
    Hehehe.. satu fanpage da di grab.. cepat jer..

  14. #10
    Normal Member Muhammad Halimi's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Kota Damansara
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    mantop neyh

  15. The Following User Says Thank You to Muhammad Halimi For This Useful Post:

    FaqimiFauzi (04-03-2012)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Iklan Produk Anda Di 45 Ribu Fanpage FB Islamik! TAT Memang POWER!!
    By Cikgu Loh in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 46
    Last Post: 03-04-2013, 11:38 PM
  2. sape-sape tau blog, forum, fanpage islamik?
    By 21UmaR in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2012, 01:01 AM
  3. [WTB] AR Niche Facebook Utk Diletgo
    By FaqimiFauzi in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2012, 04:28 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 09-12-2011, 03:31 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •