PDA

View Full Version : Software Percuma Buat Logo



pakar clickbank
10-24-2008, 04:00 AM
Hari ini cerita tak panjang cuma nak kongsikan dengan sekalian satu software yang saya sudah download untuk membuat logo ,bermacam-macam logo kita boleh buat melalui software ini ,saya sendiri kurang suka mainan ini tetapi semalam saya ada suruh kawan download dan mereka katakan software ini best jadi saya disini juga ingin kongsikan kepada sekalian yang minat dengan membuat logo

http://ecx.images-amazon.com/images/I/5194628YY5L._SS400_.jpg

Dapatkan disini (http://www.smartho.com/blog/2008/10/24/software-percuma-membuat-logo-dengan-senang-summitsoft-logo-design-studio-v35.html) dengan percuma sahaja .

hyipwatch
10-24-2008, 06:30 AM
terima kasih beb...

jedi79
10-24-2008, 06:34 AM
ko ni memang pakar la bro, memang smartho.Bulan ni je rasanya banyak benda free nak download kat blog bro.thanks a bunch

Zairi Zaidi
10-24-2008, 06:55 AM
Apa tukar nama abang percuma??? Hahaha

Terima kasih

Memang memerlukan software ni...

Zairi Zaidi
10-24-2008, 07:13 AM
ala... rapidshare limit dah boleh donwload... ada link lain???

exinco
10-24-2008, 07:17 AM
terima kasih la kepada pakar kita ni. jemput-jemput la bagi reputasi kat dia ni kalau berkenan(rela hati).

trg7ija
10-24-2008, 09:18 AM
Yo bro...ade licence nak kasik kat orang ke?? I know where you get this, tapi jangan la kasik benda yang kite x ade lesen untuk kasik kat orang...

hadzni
10-24-2008, 10:27 AM
x bleh download lh bro...

pakar clickbank
10-24-2008, 11:24 AM
em..buat masa ini saya cuma ada satu link download sahaja ye ..sabar kepada yang tak dapat download ,atau boleh YM saya so saya akan berikan link yang lain ye ...

pakar clickbank
10-24-2008, 02:43 PM
ala... rapidshare limit dah boleh donwload... ada link lain???

Jika link itu tak dapat boleh cuba link ini

RapidShare: Easy Filehosting (http://rapidshare.com/files/112444307/Logo.Design.Studio.v3.5.rar)

RajaKamil
10-30-2008, 05:22 AM
software ni ada resell right tak?
Kalau ada jual lah :)

Erm, ada give away right tak? Boleh ke bagi suka hati?
Just tanya jer......

pakar clickbank
10-30-2008, 05:52 AM
ni software adalah free trial so boleh berikan percuma ,dont worried ye bro

serilestari
11-02-2008, 10:54 AM
Hari ini cerita tak panjang cuma nak kongsikan dengan sekalian satu software yang saya sudah download untuk membuat logo ,bermacam-macam logo kita boleh buat melalui software ini ,saya sendiri kurang suka mainan ini tetapi semalam saya ada suruh kawan download dan mereka katakan software ini best jadi saya disini juga ingin kongsikan kepada sekalian yang minat dengan membuat logo

http://ecx.images-amazon.com/images/I/5194628YY5L._SS400_.jpg

Dapatkan disini (http://www.smartho.com/blog/2008/10/24/software-percuma-membuat-logo-dengan-senang-summitsoft-logo-design-studio-v35.html) dengan percuma sahaja .


terima kasih bro

mohdyusri
11-02-2008, 11:58 AM
hmm... macam penah guna software ni tapi dimana ya?... hehe

ada tak template logo photoshop punya(.PSD)?

suhairi
11-15-2008, 06:01 AM
thanks bro...dah dapat downloads

pakar clickbank
11-15-2008, 07:14 AM
orait bro ,jadi sudah mula gunakan?

rumpai
11-15-2008, 12:10 PM
Yo bro...ade licence nak kasik kat orang ke?? I know where you get this, tapi jangan la kasik benda yang kite x ade lesen untuk kasik kat orang...

Trial aje Bro...

krolbiz
12-14-2008, 10:10 AM
Cuba gak, tapi takleh download pun.. Hmm.... :(

syarani
12-16-2008, 06:26 AM
Bagus btl bro,memudahkan sesiapa shj nk download.Kdg2 nk cri kt pakcik google selalu bwk ke tempat merapu:)