PDA

View Full Version : FutureBarrel.com - Jana keuntungan setiap 15 hari



rajaotai
08-02-2013, 02:23 AM
Assalamualaikum semua. Ada sesiapa yang tahu mengenai futurebarrel.com? Ianya diwar-warkan seperti berikut:


program ; future contract (jual/beli minyak mentah)

(tempoh kontrak hanya 15hari waktu bekerja, pada hari ke 16 , modal dan keuntungan akan dibayar semula kepada anda)

jadi orang terawal utk mendaftar . untuk pasif invester , ini adalah 100% program terbaik utk anda.

- 100% pasif income
- joint(register) dan tunggu 15hari sahaja
- modal dan keuntungan/bonus akan dibayar pada hari ke 16 (waktu bekerja)
- terima bayaran, kontrak tamat.
- boleh topup semula jika mahu lagi.
- pembayaran modal/pakej boleh melalui paypal / liberty reserve / cash

modal minimum = usd400 @ rm1,200
modal maximum = usd4,000 @ rm12,000

pakej yang disediakan :

pakej : ron 5
modal anda ; usd400 @ rm1,200
modal dan untung yang akan dibayar kepada anda : usd460 @ rm1,380

pakej : ron 10
modal anda ; usd800 @ rm2,400
modal dan untung yang akan dibayar kepada anda ; usd920 @ rm2,760

pakej : ron 30
modal anda ; usd2,400 @ rm7,200
modal dan untung yang akan dibayar kepada anda ; usd3,000 @ rm9,000

pakej : ron 50
modal anda ; usd4,000 @ rm12,000
modal dan untung yang akan dibayar kepada anda ; usd5,200 @ rm15,600

anda akan menerima 'introducer bonus' dengan setiap seorang kemasukan downline. ( bagi pembayaran melalui paypal / liberty reserve (lr), bonus akan terus dimasukkan pada keesokkan harinya setelah amount cleared - slps 3 hari )

ron 5 ; bonus yg dibayar usd20 @ rm60
ron 10 ; bonus yg dibayar usd80 @ rm240
ron 30 ; bonus yg dibayar usd240 @ rm720
ron 50 ; bonus yg dibayar usd400 @ rm1,200

untuk info lanjut, sila layari www.futurebarrel.com

Info dari scamadviser pula begini


Alert ResultThe owner of the website is using a service to hide their identity
Alert ResultThis website is 222 Days old

Registered through: GoDaddy.com, LLC ([link removed] Domain Name: FUTUREBARREL.COM
Created on: 23-Dec-12
Expires on: 23-Dec-22
Last Updated on: 23-Jul-13

Boleh sesiapa bagi pencerahan lanjut? :)

Zam THEAutopilotSniper
08-02-2013, 07:44 PM
uiii.... nak tahu gak ni...........

akemnyr
08-12-2013, 04:47 PM
fuhhh kena ambil tahu ni hehehe

farhan5309
08-12-2013, 05:59 PM
wow. yg ni memang menarik :) ramai dah join? tp saya takut hehe

fid
09-12-2013, 12:32 AM
baru dapat kol dari member smlm....die baru dapat payment die bulan ni...die email proof payment...tp masih ragu2 dgn sistem die...kata kawan ramai orang2 besar join ni...ada yang dah join?

futurebarrel
09-12-2013, 09:14 AM
kadar keuntungan dari 25-30%..
saya dah join..
boleh google..baca kat sini pn blh futurebarrel.wordpress.com..
blh check dgn Suruhanjaya Security..

wzul
09-12-2013, 04:22 PM
kadar keuntungan dari 25-30%..
saya dah join..
boleh google..baca kat sini pn blh futurebarrel.wordpress.com..
blh check dgn Suruhanjaya Security..

dh dapat pulangan belum?

futurebarrel
09-12-2013, 05:48 PM
Baru jer activated acc..tggu payment 1oct(20hari)..
Join sebab die nye stokis kwn rapat ambo sndri..
kwn2 lain join awal mac lagi(ambo jer lmbat sbb bajet lari)..
dorg sume dh pulang modal dh..
dorg tu housemate ms study, so ape2 bisnes kami pakat share..
Register n tgk dulu sistem mcm mane..kalo ok blh mula trade..
Selepas dpt payment nanti sy bukak thread n attach printscreen..

enciksal
09-12-2013, 06:27 PM
yup, sy dah join dan dah dpt payment kedua.

PM sy untuk introducer.

Memang dorg jual beli minyak secara international, dorg pakai remiser utk jual beli minyak.

futurebarrel
09-12-2013, 07:02 PM
yup, sy dah join dan dah dpt payment kedua.

PM sy untuk introducer.

Memang dorg jual beli minyak secara international, dorg pakai remiser utk jual beli minyak.
Tahniah bro..bukak peluang sesama kita..
Benda berguna kene pakat2 share betol tak?:-)
PM jgn tak PM..PM laju2 bab kate otai FBC hehe

wpe
09-12-2013, 11:15 PM
Ada lagi benda2 mcm ni??

nicky81
09-19-2013, 01:58 AM
Ada lagi benda2 mcm ni??

jual beli minyak camtu jer...
kalah syarikat mnyak punya untung...

dawinz
09-19-2013, 06:33 AM
Ada kawan ajak ni.. Rasanya pelaburan jenis ini HYIP kot? berani labur berani tanggung