PDA

View Full Version : VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi



miecs
05-21-2012, 06:59 AM
Now Everyone Can Use VPN


http://www.e-pahngi.com/images/header_16.png


UPDATE TERBARU 2013:
Kami support
ALL C3LCOM PREPAID PLAN -PORTAWIFI PREPAID - ALL YE3 4G (Doggle-Huddle-Zoom) - BYPASS Bistari - BYPASS Firewall Office - BYPASS Fix Line

Apa kelebihan server kami

- Murah dari vpn lain
- Server Fresh / masih baru - Server Dara lagi :D
- Kami mempunyai 5 server lain2 lokasi (fresh dan xramai org)
- Support torrent
- Bypass Quota Bandwidth Broadband anda
- Support Iphone, Android, Ipad, Linux
- Server kami direct dari kami (kami bukan reseller mana2)
- Server Unmetered 100Mbps / Coming soon 1Gbps
- Bypass all network, school or ISP restrictions
- Browse 100% stealth and annonymous!



Sy dh register bro...tp bila nk buat payment guna pakai Maybank xdapat...naper yer?

"unauthorised account" ni yg keluar...cmner yer?

Maaf berkenaan Hal ini
Maybank telah block sementara account admin e-pahngi ( sbb ramai sangat masukkan rm5 kot...hehe)

Boleh guna account backup
Bank : Maybank
Account : 560184050957
Nama : Bibi Fauziah


Layari Web Kami Untuk Maklumat Lanjut

http://i1006.photobucket.com/albums/af186/shyuhaimi/ehn.jpg (http://tinyurl.com/d7q7zpm)

- Unlimited Quota Bandwidth MASIS (Broadband Profil) dan C3lCoM
- Can I use VPN with UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring, DiGi, etc? (http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=4)
- F.A.Q(Soalan Lazim) (http://tinyurl.com/d7q7zpm)


Buat masa kini, kami mempunyai 6 server.
#Arizona - Online
#Lithuania - Online
#France - Online
#Germany - Online
#California - Online
#UK - Online
#Malaysia - Online

#Switzerland - Offline
#UK 2 - Offline (coming soon)
#Lithuania 2 - Offline (coming soon)



More Server Coming Soon...:D





Harga Hanya RM5.00 Sahaja / Free SETUP (http://tinyurl.com/d7q7zpm)


Layari Web Kami Untuk Maklumat Lanjut (http://tinyurl.com/d7q7zpm)

http://i1006.photobucket.com/albums/af186/shyuhaimi/ehn.jpg (http://tinyurl.com/d7q7zpm)

Speed Yang kami dapat untuk masis skmm menggunakan VPN Kami

http://www.e-pahngi.com/images/epahngi-vpn.png

8160

http://www.speedtest.net/result/1957984513.png
[/CENTER]


Testimonial Warga Wangcyber - Coming soon :D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +



Ok cun, dah guna.

Saya cuba dengan Maxis Prepaid Broadband. Hehe. Masa cuba tu memang dah lebih quota. Nak buka google pun 5-10 saat. Lepas login VPN, tada! Terus laju balik. Memang cun. Recommended. Teruskan servis ni. :)

Cuma komen saya, tutorial installation tu agak tersembunyi dalam email & FAQ. Mungkin kalau pengguna yang kurang arif berkenaan IT ni susah nak jumpa atau cuba cuba godek. Yang lain lain, semua ok. :)

http://www.speedtest.net/result/1983040614.png

Speed Test pakai VPN server ARIZONA. :)

miecs
05-21-2012, 07:38 AM
bagi yang sudah capped limit simcard skmm tu elok sangatlah cuba VPN ni...laju berdesupp.... recommended

solehpolysas
05-21-2012, 07:45 AM
Salam,
Bro salah parking ni. Sebarang aktiviti jualan produk / service, sila masukkan di section WTS (berbayar.)

Boleh refer melalui link dibawah :
• Maklumat Pengiklanan Topik di WC (http://www.wangcyber.com/forum/berita-and-pengumuman/35145-pengiklanan-topik-di-wc.html)

Thread ini akan dimasukkan kedalam MODERATED.
Jika bro mahu menggunakan Thread ini untuk menjual produk / service, sila buat pembayaran kepada pihak admin.
Admin akan alihkan ke section WTS selepas pembayaran disahkan.

Atau buat sahaja thread baru di section WTS & buat pembayaran kepada pihak admin.

Thanks.

miecs
05-25-2012, 12:49 AM
Salam,
Bro salah parking ni. Sebarang aktiviti jualan produk / service, sila masukkan di section WTS (berbayar.)

Boleh refer melalui link dibawah :
• Maklumat Pengiklanan Topik di WC (http://www.wangcyber.com/forum/berita-and-pengumuman/35145-pengiklanan-topik-di-wc.html)

Thread ini akan dimasukkan kedalam MODERATED.
Jika bro mahu menggunakan Thread ini untuk menjual produk / service, sila buat pembayaran kepada pihak admin.
Admin akan alihkan ke section WTS selepas pembayaran disahkan.

Atau buat sahaja thread baru di section WTS & buat pembayaran kepada pihak admin.

Thanks.

ok bro noted. admin dah approve iklan disini selepas fee bayaran dibuat. tqvm

RadiAlias
05-25-2012, 01:22 AM
Menarik & Murah nie...

Broadband Celcom SKMM boleh ker bro?

Mysterio Agogo
05-25-2012, 01:49 AM
menarik ni...bookmark dulu

blitz5755
05-25-2012, 01:59 AM
bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.

Afiqasyraf
05-25-2012, 02:01 AM
menarik....

blankoguy85
05-25-2012, 02:07 AM
bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.

itulahh pasall..
dh lamerr guna bnda ni..

tp dgr kata..
nk jadik reseller..

kena email owner dier..

zakeri
05-25-2012, 03:57 AM
salah parking.... kasik SLASH sama dia

miecs
05-25-2012, 11:19 AM
Menarik & Murah nie...

Broadband Celcom SKMM boleh ker bro?

Memang menarik... ramai pengguna Selkom SKMM dan Naxis SKMM prepaid dah try mende ni... walaupun limit speed dah capped atau habis quota GB , guna VPN ni boleh kembalikan kelajuan berkali ganda, but make sure tempoh SKMM anda belum habis tarikh luput lagi ye...


menarik ni...bookmark dulu

welcome bro...sila hubungi saya selepas daftar...saya akan bantu sedaya mungkin segala tutorial satu persatu.


bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.

baru je buka dalam seminggu ni bro...thanks to admin e-pahngi.


menarik....

memang menarik tertarik ko memang debommm....:D


itulahh pasall..
dh lamerr guna bnda ni..

tp dgr kata..
nk jadik reseller..

kena email owner dier..

ye...hanya pengguna VPN boleh menjadi reseller... join bro xrugi rm5 je sebulan... berpuas hati dgn speed sila sambung setahun ye..:P


salah parking.... kasik SLASH sama dia

dun worry....admin shuth dah approve section ni... so no problem....

YoyoYHS
05-25-2012, 12:19 PM
Jadi untuk P1Wimax, hanya dapat bypass web sahaja, tak dapat bypass quota?

miecs
05-25-2012, 12:26 PM
Jadi untuk P1Wimax, hanya dapat bypass web sahaja, tak dapat bypass quota?

Ya, setakat ini UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring dan DiGi hanya dapat bypass laman web yang disekat sahaja...

surfing sebagai anynomous user...

hanya disarankan untuk pengguna Selkom dan Naxis. prepaid dan postpaid.tqvm

remaja masa kini
05-25-2012, 05:34 PM
p1 4g boleh tak??

maxis home wireless PULAK BAGAIMANA??boleh juga ke??

IM Noob
05-26-2012, 03:14 AM
VPN nie utk apa yer? Unlimited bandwidth kew? Celcom broadband kew?

laki_internet
05-26-2012, 03:37 AM
wow hebatnya saya minat

miecs
05-26-2012, 12:59 PM
p1 4g boleh tak??

maxis home wireless PULAK BAGAIMANA??boleh juga ke??

P1 Wimax hanya boleh bypass web block sahaja....tak boleh menambahkan kelajuan.

Maxis Home Wireless mempunyai limit kuota kan? sudah tentu boleh sbb VPN ni amat cemerlang jika digunakan bersama maxis dan celcom.


VPN nie utk apa yer? Unlimited bandwidth kew? Celcom broadband kew?

VPN adalah satu service yang boleh meningkatkan kelajuan internet menggunakan server dari luar negara, secara ringkas mcm ni, kita sambung internet ke port internet local service provider server, kemudian dgn menggunakan VPN connection internet akan mengalih arah ke server luar negara yg menawarkan internet percuma dengan kelajuan yang tinggi.


wow hebatnya saya minat

jom register boss....hehe

miecs
05-27-2012, 11:22 AM
bump mlm2 ni...

IM Noob
05-27-2012, 04:43 PM
P1 Wimax hanya boleh bypass web block sahaja....tak boleh menambahkan kelajuan.

Maxis Home Wireless mempunyai limit kuota kan? sudah tentu boleh sbb VPN ni amat cemerlang jika digunakan bersama maxis dan celcom.



VPN adalah satu service yang boleh meningkatkan kelajuan internet menggunakan server dari luar negara, secara ringkas mcm ni, kita sambung internet ke port internet local service provider server, kemudian dgn menggunakan VPN connection internet akan mengalih arah ke server luar negara yg menawarkan internet percuma dengan kelajuan yang tinggi.



jom register boss....hehe

Best gak tue. Setakat RM 5, ape la sgt.

Tapi kalau mcm broadband yg da habis bandwidth, ade ape2 tak?
Plus, sy pakai Celcom broadband yang RM 98. Bandwidth sehingga 6GB jek.


Kalau TT boleh bgi lebih clear ttg vpn nie ok gak. Thanks

RadiAlias
05-28-2012, 07:09 AM
Sy dh register bro...tp bila nk buat payment guna pakai Maybank xdapat...naper yer?

"unauthorised account" ni yg keluar...cmner yer?

blankoguy85
05-28-2012, 07:14 AM
ye...hanya pengguna VPN boleh menjadi reseller... join bro xrugi rm5 je sebulan... berpuas hati dgn speed sila sambung setahun ye..


iyer lerr..sbb tu saya tanyer..
saya mmg dh guna pun VPN ni..

he he he..

so far okayy larr...
not bad..safe skett bandwidth..

guna SKMM jer punn..
tp pegi berdesuppp

miecs
05-28-2012, 11:15 AM
Sy dh register bro...tp bila nk buat payment guna pakai Maybank xdapat...naper yer?

"unauthorised account" ni yg keluar...cmner yer?

Maaf berkenaan Hal ini
Maybank telah block sementara account admin e-pahngi ( sbb ramai sangat masukkan rm5 kot...hehe)

Boleh guna account backup
Bank : Maybank
Account : 560184050957
Nama : Bibi Fauziah

GoMonsta
05-28-2012, 12:08 PM
Saya guna celcom BB.
Bila saya guna means saya akan surf as anonymous and akan boleh guna uncapped data?

Rm 5 first month? kalau puas hati kena sambung setahun terus?
or
boleh prefer monthly juga?

Please clarify this.

miecs
05-28-2012, 02:00 PM
Saya guna celcom BB.
Bila saya guna means saya akan surf as anonymous and akan boleh guna uncapped data?

Rm 5 first month? kalau puas hati kena sambung setahun terus?
or
boleh prefer monthly juga?

Please clarify this.

ok bro, bila surf guna vpn automatik bro punya i.p akan berubah manjadi menjadi i.p negara server tu, dan memnag boleh nikmati uncapped data.

rm5 monthly ,jika tak suka boleh stop xyah bayar sbb mmg xda contarct. saya cuma sarankan bila berpuas hati amik terus plan sampai setahun, hehe

RadiAlias
05-28-2012, 02:15 PM
ok bro, bila surf guna vpn automatik bro punya i.p akan berubah manjadi menjadi i.p negara server tu, dan memnag boleh nikmati uncapped data.

rm5 monthly ,jika tak suka boleh stop xyah bayar sbb mmg xda contarct. saya cuma sarankan bila berpuas hati amik terus plan sampai setahun, hehe

Bro...kalau dah install VPN tue...pastue kena buat cmner lak?

Kt mana nk dapat manual penggunaan?

miecs
05-28-2012, 02:41 PM
Bro...kalau dah install VPN tue...pastue kena buat cmner lak?

Kt mana nk dapat manual penggunaan?

ok kalau bro guna vpn pada laptop atau komputer... boleh guna tutorial bwh ni utk buatkan talian internet automatik sambung pada vpn

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=22

untuk iphone jb atau android yg dah root...sila tengok tutorial dibawah ni (pastikan bro dah login dalam epahngi website)

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=3

GoMonsta
05-30-2012, 03:53 AM
Cek ur PM bro.

miecs
05-30-2012, 11:26 AM
Cek ur PM bro.

ok bro pmed...

GoMonsta
05-30-2012, 11:32 AM
saya dah Pm'ed kembali pada bro.
Miscommunication rupanya

abelljefrry
05-30-2012, 05:12 PM
Check PM bro, saya baru buat pembayaran untuk order #1433

miecs
05-30-2012, 05:52 PM
Check PM bro, saya baru buat pembayaran untuk order #1433

okay, udah pmed...welcome bro

abelljefrry
05-30-2012, 05:58 PM
okay, udah pmed...welcome bro

Bro, belum terima apa apa email pun. Status di customer panel pun masih unpaid.

knurula
05-30-2012, 10:29 PM
rm5 je 1 bln?
woo

hanif75
05-31-2012, 11:10 AM
dah bayo TT..pls check email..kotak email...peti email..hehehe...
Reference Number: 1938

abelljefrry
06-01-2012, 01:23 AM
Ok cun, dah guna.

Saya cuba dengan Maxis Prepaid Broadband. Hehe. Masa cuba tu memang dah lebih quota. Nak buka google pun 5-10 saat. Lepas login VPN, tada! Terus laju balik. Memang cun. Recommended. Teruskan servis ni. :)

Cuma komen saya, tutorial installation tu agak tersembunyi dalam email & FAQ. Mungkin kalau pengguna yang kurang arif berkenaan IT ni susah nak jumpa atau cuba cuba godek. Yang lain lain, semua ok. :)

http://www.speedtest.net/result/1983040614.png

Speed Test pakai VPN server ARIZONA. :)

feroz
06-01-2012, 02:42 AM
idm leh jln x kalu guna vpn?

shirly
06-03-2012, 12:25 AM
check kat site down for maintenance.. servis ni ada lagi x.. saya berminat

Ultra Taro
06-03-2012, 02:39 AM
Bookmark dulu thread ni.. Lepas bz boleh dapatkan servos VPN ni.

Mysterio Agogo
06-03-2012, 03:21 AM
Boleh pakai lagi ker VPN ni ??

IM Noob
06-03-2012, 12:54 PM
Baru nak bayar. Ape dah jadie ngan site nie?

miecs
06-08-2012, 11:31 AM
dah bayo TT..pls check email..kotak email...peti email..hehehe...
Reference Number: 1938

ok, please check your email.


idm leh jln x kalu guna vpn?

idm boleh jalan guna vpn ni... lagi laju adalah hehe....


check kat site down for maintenance.. servis ni ada lagi x.. saya berminat


Boleh pakai lagi ker VPN ni ??


Baru nak bayar. Ape dah jadie ngan site nie?

ohh aritu website crowded dgn org ramai daftar baru sampai admin busy sgt.... then sekarang sudah balik kpd normal... boleh klik butang order now tu utk mendaftar serta memperbaharui langganan.

miecs
06-09-2012, 01:53 PM
ada sesiapa lagi yang berminat? sila pm sy.

miecs
06-09-2012, 10:25 PM
pada yang pm sy sila check reply message anda....

ed7am
06-10-2012, 01:42 AM
tnya sket bro,kalau guna brdband skmm di tablet smsung n use it as portable hotspot,kena setup VPN kat komputer shaja ke kalaw nak connect or set up kat tablet android?

miecs
06-10-2012, 12:15 PM
tnya sket bro,kalau guna brdband skmm di tablet smsung n use it as portable hotspot,kena setup VPN kat komputer shaja ke kalaw nak connect or set up kat tablet android?

vpn ni kena pasang pada tablet android, sbb connection ke internet adalah dari sim card tablet android itu sendiri.... then guna apps android lain utk pancarkan wifi dan jadikan tablet tu wifi hotspot....

tapi jika awak guna broadband skmm guna modem external biasa tu dan pasang pada komputer, kena pasang vpn tu dikomputer... dan jika komputer itu ada wifi , boleh cari software utk pancarkan wifi tu jadi wifi hotspot....

bergantung pada keadaan awak nk guna.... ada tutorial di internet ttg cara2 jadikan tablet atau komputer sbg wifi hotspot...

ed7am
06-10-2012, 01:44 PM
vpn ni kena pasang pada tablet android, sbb connection ke internet adalah dari sim card tablet android itu sendiri.... then guna apps android lain utk pancarkan wifi dan jadikan tablet tu wifi hotspot....

tapi jika awak guna broadband skmm guna modem external biasa tu dan pasang pada komputer, kena pasang vpn tu dikomputer... dan jika komputer itu ada wifi , boleh cari software utk pancarkan wifi tu jadi wifi hotspot....

bergantung pada keadaan awak nk guna.... ada tutorial di internet ttg cara2 jadikan tablet atau komputer sbg wifi hotspot...


ow..kena guna apps android lain ea untuk pncr wifi?..x silap saya mmg dah ade option dlm tblet untk jadikan wifi hotspot...

so,lepas dah psng vpn di tablet then bukak wifi hotspot,klajuan intrnet bile guna komputer connect dngan wifi hotspot tablet(yg dah vpn) tu still laju eh?

sori bnyak tnya..

interfada
06-10-2012, 01:51 PM
kalo ipad guna selkom skmm boleh masuk tak?

miecs
06-10-2012, 02:56 PM
ow..kena guna apps android lain ea untuk pncr wifi?..x silap saya mmg dah ade option dlm tblet untk jadikan wifi hotspot...

so,lepas dah psng vpn di tablet then bukak wifi hotspot,klajuan intrnet bile guna komputer connect dngan wifi hotspot tablet(yg dah vpn) tu still laju eh?

sori bnyak tnya..

oh tentang kelajuan depend pada gred hardware tu sendiri.... but still acceptable la...

miecs
06-10-2012, 03:01 PM
kalo ipad guna selkom skmm boleh masuk tak?

boleh masuk tuan, janji dah jailbreak je... ada apps dalam cydia yg perlu diinstall dlm ipad... nnt admin bagi key n register.

GoMonsta
06-11-2012, 01:32 AM
saya tiap2 hari pakai with no problem! kadang site tak boleh guna under mantainance etc..
Tapi VPN still boleh guna.

PS: sekarang pun tengah surf guna VPN nie.

miecs
06-11-2012, 11:26 AM
saya tiap2 hari pakai with no problem! kadang site tak boleh guna under mantainance etc..
Tapi VPN still boleh guna.

PS: sekarang pun tengah surf guna VPN nie.

thanks bro, sy pun tgh pakai vpn, lebih banyak guna torrent download movie2 HD, kdg2 terputus jugak but overall satisfactory . hehehe

ed7am
06-12-2012, 04:17 AM
saya dah order dah..

miecs
06-12-2012, 11:01 AM
saya dah order dah..

ok tqvm bro, harap dapat gunakan vpn dgn jayanya....

sanji
06-12-2012, 12:23 PM
trial ada x bro ?

aku nak test leh download x dri alldebrid ni.

miecs
06-12-2012, 12:31 PM
trial ada x bro ?

aku nak test leh download x dri alldebrid ni.

bro sanji, trial utk epahngi vpn sudah habis kuota. kalau bro nk try cuba test sebulan dulu rm5 je takde kontrak, kalau suka dan menjadi boleh sambung bulanan.

miecs
06-13-2012, 11:41 AM
sila pm sy siapa2 yg berkenan dgn vpn ni lg...hehe

mankidal
06-13-2012, 03:38 PM
sy berminat gak..sy pm bro syp je

Kudat Kudin
06-14-2012, 06:34 AM
saya pernah try n jmpe someone yg buat servis nih...untuk ip4 saya..tp x lepas..katenyer sim prepaid x boleh..so saudara punyer servis nih cmner plak yer?pm saya plz

feroz
06-14-2012, 10:54 AM
Dh order tuan,

Order Number: 3162882252 (tel:3162882252)

miecs
06-14-2012, 05:10 PM
ok tqvm21.... nantikan email reply dari epahngi dan balas email tersebut dgn transaksi bank yg tuan dah lakukan. selamat menorent guna vpn. :)

feroz
06-15-2012, 09:59 AM
ok tqvm21.... nantikan email reply dari epahngi dan balas email tersebut dgn transaksi bank yg tuan dah lakukan. selamat menorent guna vpn. :)

mkn je kuota celcong brukben gune vpn ni.. :-/

zakwanzain
06-16-2012, 03:00 PM
siapa guna VPN ni untuk Android? Berjaya tak?

miecs
06-17-2012, 11:02 AM
mkn je kuota celcong brukben gune vpn ni.. :-/


siapa guna VPN ni untuk Android? Berjaya tak?

sila ikut tutorial yg disediakan didalam website epahngi dgn betul...double check setting anda.

miecs
06-20-2012, 07:47 AM
perhatian: server vpn down seketika 24jam atas sbb2 mentainance . wokey.

miecs
06-21-2012, 01:39 AM
ok...perkembangan terkini: server vpn status kembali beroperasi....terbaekk!!!!

Syafiq Che Nor
06-21-2012, 02:29 AM
kalau gune maxis skmm ok x? ade quota leak x?

Orenz
06-21-2012, 03:20 AM
ok...perkembangan terkini: server vpn status kembali beroperasi....terbaekk!!!!

knp nak connect still tak boleh lagi? dari smalam jemm...

miecs
06-21-2012, 07:58 AM
kalau gune maxis skmm ok x? ade quota leak x?

so far sy sendiri pakai maxis skmm quota x terjejas, tapi ada cust komplen maxis skmm dia pun habis kena makan quota, sebaiknya setting betul2 ikut tutorial dalam website epahngi, ikut update yg latest

miecs
06-21-2012, 08:15 AM
Salam dan selamat sejahtera,

This is emergency Announcement for all client vpn

We off back all server to check lates problem

Maybe tonight i so mengantuk......

We check back this problem and wait second email to use this service

So sorry for this problem

Epahngi Team

Syafiq Che Nor
06-22-2012, 11:05 AM
Dah ok ka? nak test gune jgk.. ade test ke?

zakeri
06-22-2012, 03:35 PM
problem sokmo boss???

miecs
06-22-2012, 08:49 PM
problem sokmo boss???

bereh dah boh... biasalah maintainence system kasi power...tentu amik masa 48jam... hehe.

demi kepuasan pelanggan

miecs
06-22-2012, 08:55 PM
Dah ok ka? nak test gune jgk.. ade test ke?

maaf mr.syafiq...test vpn sudah abis quota...sila register sebulan vpn utk anda rasa kecanggihan vpn.tqvm

empasis
06-23-2012, 02:54 AM
Makin murah dah VPN skrg dan rasa2nya ini antara yg paling murah.

Cumanya macam kebanyakkan servis VPN yang org Malaysia handle client kene bg terlalu banyak detail. (eg. alamat, no telefon dan sbgainye). Mungkin ada sesetengah orang tak selesa nak bg maklumat terperinci. Kalau boleh jadikan optional.

Ini sekadar pandangan saya je :)

miecs
06-23-2012, 11:11 AM
Makin murah dah VPN skrg dan rasa2nya ini antara yg paling murah.

Cumanya macam kebanyakkan servis VPN yang org Malaysia handle client kene bg terlalu banyak detail. (eg. alamat, no telefon dan sbgainye). Mungkin ada sesetengah orang tak selesa nak bg maklumat terperinci. Kalau boleh jadikan optional.

Ini sekadar pandangan saya je :)

hmm sy pun setuju. btw pilihan ditangan kita, kalau sy sendiri segala alamat dll sy letakkan yg palsu. xperlu kita beri kalau kita xnk.

miecs
06-23-2012, 06:42 PM
terima kasih pada 2org yg register hari ini, pada sesiapa lg yg berminat sila pm sy ok

zakwanzain
06-23-2012, 07:03 PM
rasa nak try lah... huhu

miecs
06-23-2012, 07:55 PM
rasa nak try lah... huhu

try lah bro...hehe. skali cube nak lagi... :)

remaja masa kini
06-24-2012, 06:20 AM
tuan..kompem ke yg maxis (home wireless internet boleh guna vpn ni ?)

kalau boleh nak test jgk la.. :)

miecs
06-24-2012, 12:23 PM
tuan..kompem ke yg maxis (home wireless internet boleh guna vpn ni ?)

kalau boleh nak test jgk la.. :)

boleh bro, dah ada org tanya psl ni, admin ckp boleh. tqvm

miecs
06-24-2012, 02:10 PM
sesiapa yg berminat boleh register terus, atau pm sy utk pertanyaan. tqvm

miecs
06-25-2012, 11:34 AM
selamat malam semua. sila daftar jika berminat dgn epahngi vpn ye. tqvm

remaja masa kini
06-25-2012, 03:12 PM
tuan..semak skrg bukti pembayaran ye..

Order Number: 8398625090

miecs
06-25-2012, 05:02 PM
tuan..semak skrg bukti pembayaran ye..

Order Number: 8398625090

ok bro you got pm

miecs
06-26-2012, 01:33 AM
selamat pagi utk warga wangcyber

miecs
06-26-2012, 12:42 PM
pm sy jika sebarang pertanyaan atau berminat sila daftar ikut link.

feroz
06-27-2012, 10:20 AM
camne x nk bg xmkn kuota brukben celcm?

miecs
06-27-2012, 07:31 PM
camne x nk bg xmkn kuota brukben celcm?

alert dgn latest update dari epahngi website utk latest updated setting for vpn

sadiq sigaraga
06-28-2012, 07:35 AM
TT..check saya punya akaun..baru je buat bayaran
Order Number: 8482410898

miecs
06-28-2012, 11:02 AM
TT..check saya punya akaun..baru je buat bayaran
Order Number: 8482410898

ok bro, dah dapat email pertama dari admin epahngi?? sila balas email tersebut dgn meletakkan bukti bayaran transaksi bank dan tggu email pengesahan bayaran dari admin beserta info keahlian epahngi vpn. tqvm bro!

miecs
06-28-2012, 01:13 PM
sesiapa yg berminat utk register boleh pm sy atau klik pada butang order now terus. tqvm

sadiq sigaraga
06-28-2012, 01:54 PM
ok bro, dah dapat email pertama dari admin epahngi?? sila balas email tersebut dgn meletakkan bukti bayaran transaksi bank dan tggu email pengesahan bayaran dari admin beserta info keahlian epahngi vpn. tqvm bro!

dah dapat dah..jap saya emailkan..

sadiq sigaraga
06-28-2012, 02:08 PM
sesiapa yg berminat utk register boleh pm sy atau klik pada butang order now terus. tqvm

tuan..saya ada hntr PM kpd tuan

miecs
06-28-2012, 03:29 PM
tuan..saya ada hntr PM kpd tuan

ok check ur reply pm.

interfada
07-09-2012, 10:45 AM
bro PM sy details

miecs
07-14-2012, 01:41 AM
bro PM sy details

ok bro sila rujuk di first post...pm sy slalu penuh... hehe

miecs
07-14-2012, 06:12 AM
bump utk hari ini

miecs
07-15-2012, 02:04 AM
dua org dari wangcyber telah mendaftar semalam...terima kasih

mahadirz
07-15-2012, 04:18 AM
Boleh bypass baracuda web filter tak? Sebab moonlight vpn tak boleh bypass. Kalau boleh saya prefer untuk beli vpn ni la. Ping pulak camne lama ke sekejap?

Gesendet von meinem GT-I9100G mit Tapatalk 2

miecs
07-15-2012, 09:38 AM
Boleh bypass baracuda web filter tak? Sebab moonlight vpn tak boleh bypass. Kalau boleh saya prefer untuk beli vpn ni la. Ping pulak camne lama ke sekejap?

Gesendet von meinem GT-I9100G mit Tapatalk 2

OK

Boleh tapi kena tunggu kami buka server pptp, mungkin minggu hadapan
kami akan lancarkan server2 baru dan gui baru
pptp server akan juga di up

terima kasih

the zul
07-15-2012, 08:26 PM
xder trial ker bro.
sbb skrg pakai moonlight vpn tp byk server yg slow sana :(

miecs
07-16-2012, 03:30 AM
xder trial ker bro.
sbb skrg pakai moonlight vpn tp byk server yg slow sana :(

cahayabulan dah sesak bro, baik try yg ni rm5 je...

trial punya dah habis kena rembat...hehe

the zul
07-16-2012, 08:54 AM
server kat ko camne? x congest lagi? limited user tak?
sebab kat cahayabulan byk server dah full and dia pakat rembat je sumer ahli kasi sesak.

vyner
07-16-2012, 08:58 AM
sya guna epahngi vpn skg nie . mula2 tu laju .. skg makin slow la .. server pun skit :(

miecs
07-16-2012, 11:42 PM
selamat pagi warga wangcyber

uncle dee
07-16-2012, 11:57 PM
Salam.Saya dh reg n buat payment d website.Tp saya xfaham mcm mana nak run benda ni. Blh cerita sikit process dia.Tq

miecs
07-17-2012, 12:23 AM
server kat ko camne? x congest lagi? limited user tak?
sebab kat cahayabulan byk server dah full and dia pakat rembat je sumer ahli kasi sesak.

honestly sini xbrape sesak mcm moonlight lagi, but soon will be.

grab it while you can.

miecs
07-17-2012, 12:34 AM
Salam.Saya dh reg n buat payment d website.Tp saya xfaham mcm mana nak run benda ni. Blh cerita sikit process dia.Tq

wslm. jika sudah daftar dan buat payment sila reply first email dari admin ttg bukti pembayaran tersebut. kemudian admin akan reply maklumat keahlian.

tentang tutorial vpn boleh semak disini, segalanya terjawab. http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=1

miecs
07-17-2012, 12:41 AM
sya guna epahngi vpn skg nie . mula2 tu laju .. skg makin slow la .. server pun skit :(

utk makluman admin skrg tgh berusaha keras menambah beberapa buah server baru lagi, dan mengubah antaramuka website. harap bersabar, semua ahli akan dapat makluman melalui email tentang sebarang perubahan.

saya sendiri senang berhubung sendiri dgn admin melalui email tentang apa2 kemushkilan yang terjadi. pantas dan jitu.

vyner
07-17-2012, 02:12 AM
utk makluman admin skrg tgh berusaha keras menambah beberapa buah server baru lagi, dan mengubah antaramuka website. harap bersabar, semua ahli akan dapat makluman melalui email tentang sebarang perubahan.

saya sendiri senang berhubung sendiri dgn admin melalui email tentang apa2 kemushkilan yang terjadi. pantas dan jitu.

ow ye ke ? Good news . saya guna free vpn owkey jek .. tpi harga nak download $18-$20 . sebab kena survey dulu ..

miecs
07-17-2012, 03:05 AM
ow ye ke ? Good news . saya guna free vpn owkey jek .. tpi harga nak download $18-$20 . sebab kena survey dulu ..

oh ye ke...free vpn...boleh share ilmu disini... berbaloi x software usd20 yg dicaj tu?

ramfir
07-17-2012, 05:02 AM
Ada effect tak kalau tak pakai server yg disediakan dalam software?

Sebab semalam baru daftar, jadi masih ada blur skit ikut steps2

Jadi, saya lupa pulak nak masukkan senarai server ke dalam confiq.
jadi saya hanya buat flush dan net bios tapi tak connect to server
pakai sofware yg disediakan. Tak kuar pun icon warna hijau. masih
merah.

Bila saya surf, speed 1mbps average. tapi quota masis
dah habis. selalunya bila quota dah habis, memang drop terus.
Ini speed maintain... mcm tak perlu pakai server je...hahaha.. kebetulan.

(Pagi ni baru faham betul2 mcm mana nak guna... Speed maintain, quota masis prepaid maxed out.)

emmnazady
07-17-2012, 06:52 AM
salam bro,klu guna streamyx wirelress boleh tak..

vyner
07-17-2012, 07:00 AM
oh ye ke...free vpn...boleh share ilmu disini... berbaloi x software usd20 yg dicaj tu?

berbaloi jugak bro . sbb boleh tengok laman web yg kena sekat. speed lebih kurang sma jek . takde daftar2 pun . Connect terus

miecs
07-17-2012, 09:56 AM
Ada effect tak kalau tak pakai server yg disediakan dalam software?

Sebab semalam baru daftar, jadi masih ada blur skit ikut steps2

Jadi, saya lupa pulak nak masukkan senarai server ke dalam confiq.
jadi saya hanya buat flush dan net bios tapi tak connect to server
pakai sofware yg disediakan. Tak kuar pun icon warna hijau. masih
merah.

Bila saya surf, speed 1mbps average. tapi quota masis
dah habis. selalunya bila quota dah habis, memang drop terus.
Ini speed maintain... mcm tak perlu pakai server je...hahaha.. kebetulan.

(Pagi ni baru faham betul2 mcm mana nak guna... Speed maintain, quota masis prepaid maxed out.)

ye bro, sy pun dulu wat mistake camni gak, pas tambah list server tu lg berdesup perginya. try dulu ok


salam bro,klu guna streamyx wirelress boleh tak..

streamyx mmg xboleh bro. xberbaloi guna vpn.



berbaloi jugak bro . sbb boleh tengok laman web yg kena sekat. speed lebih kurang sma jek . takde daftar2 pun . Connect terus

diharap bro sudi bagi link. sharing is caring hehehehe.

Ustatrock
07-17-2012, 08:03 PM
salam.. tuan miecs. saya dah buat bayaran order number 6282947171. sila check :)

miecs
07-18-2012, 03:30 AM
selamat tghari warga wangcyber

ramfir
07-18-2012, 06:46 AM
selamat tghari warga wangcyber

Selamat petang :)

Nak tanya, reseller dah ada belum? kalau ada berminat. Tak pun buat Affiliate.

vyner
07-18-2012, 07:07 AM
Selamat petang :)

Nak tanya, reseller dah ada belum? kalau ada berminat. Tak pun buat Affiliate.

berminat jugak nie :)

vyner
07-18-2012, 07:19 AM
diharap bro sudi bagi link. sharing is caring hehehehe.
http://sharecash.org/download.php?file=2960506

nimosy87
07-18-2012, 12:51 PM
bro dah bayar.. minta tgk Order Number: 8250828707

miecs
07-19-2012, 12:25 AM
Selamat petang :)

Nak tanya, reseller dah ada belum? kalau ada berminat. Tak pun buat Affiliate.


berminat jugak nie :)

salam. sebenarnya affiliate/reseller utk vpn ni telah lama dibuka, tapi hanya utk 50org terawal register dgn epahngi vpn ni, mujurlah sy org kelapan yg sempat daftar affiliate, kemudian admin vpn telah menutup peluang tersebut.

but jgn putus asa, bagi mmbr2 vpn epahngi, boleh cuba menanyakan admin kalau2 ada ahli affiliate yg x aktif dan langsung tak buat jualan, maka keahlian affiliate tersebut automatik dibatalkan, so masih ada peluang utk semua org mencuba lagi. good luck everyone.

miecs
07-19-2012, 11:17 PM
bro dah bayar.. minta tgk Order Number: 8250828707

slm.... sila reply maklumat transaksi pada first email dari epahngi ok.

miecs
07-20-2012, 04:27 PM
bump tgh malam

miecs
07-21-2012, 12:25 PM
bump tgh malam

miecs
07-22-2012, 12:33 PM
salam...sesiapa yg berminat sila pm ambo....

vyner
07-22-2012, 12:38 PM
ephangi ada problem ke skg ?? onnect vpn slow. tak connect laju pulak..

miecs
07-24-2012, 12:23 PM
ephangi ada problem ke skg ?? onnect vpn slow. tak connect laju pulak..

skrg dah ok. penambah baikan telah dilakukan oleh admin vpn. try skali lagi

miecs
07-26-2012, 11:46 AM
bump lepas berbuka puasa

vyner
07-26-2012, 11:48 AM
tt , vpn leh bypass celcom prepaid tak ?

jebon
07-26-2012, 01:17 PM
maxis postpaid dh blh digunakan ker bro?

miecs
07-26-2012, 01:49 PM
tt , vpn leh bypass celcom prepaid tak ?

boleh sgt...maxis je yg ada problem skrg ni...maxis block port.

vyner
07-26-2012, 02:58 PM
boleh sgt...maxis je yg ada problem skrg ni...maxis block port.

kat group ephangi d fb kta takleh pun ..:(

Mohd Rasidi
08-03-2012, 01:04 PM
kalau guna nset biasa yg ada 3G boleh ke ?

popo
08-03-2012, 02:30 PM
ada lagi tak ni bro?

GoMonsta
08-10-2012, 12:05 AM
dah dua hari xboleh connect VPN ni.
Saya guna celcom postpaid.

config dengan GUI openVPN dah update pun xboleh.

Mohd Rasidi
08-10-2012, 07:04 AM
sebelum nii saya ada guna free vpn ..ada hole kt maxis broadband ..tp skrang maxis dh block ,,kalau tak boleh download movie berGIGA2 -.-

kerwineo
08-10-2012, 08:27 AM
ape bende ni boleh tlg pmkan tak

azaz
08-10-2012, 02:04 PM
TT, check pm

miecs
08-16-2012, 04:50 AM
Salam dan selamat sejahtera,
(sorry for malay language, use google translate if u not understand)

Software Epahngi VPN Release and support Maxis

Akhirnya, kami sudah bersedia release new GUI epahngi VPN



Anda boleh download software baru kami di http://www.e-pahngi.com/dl.php?type=d&id=33 (Sila baca tutorial.txt didalam file)

Sila ikuti tutorial disini setup software baru kami

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=28

Dan cara setting telco use new software ini

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=29



Config new server iphone/ipad/android akan dikeluarkan dalam masa 2@3 hari lagi tetapi still tidak support Maxis



Kelemahan Ver 1.0 baru ini

- masalah slow pada mode special ( akan diatasi next ver nanti)
- android/ ipad/ iphone/ linux dan mac masih di dapat digunakan utk maxis

Kelebihan

- Server2 baru bertambah
- 15 server akan semuanya aktif
- Pelbagai fungsi tambahan
- server2 ada section sendiri seperti browsing, download, torrent dan gaming
- bila pilih browsing , automatic tidak dapay guna IDM dan utorrent ( bagus utk server menjadi laju)
- Support Maxis and more telco

miecs
08-19-2012, 08:42 PM
sila ikuti & update software dari newsletter epahngi vpn website.

miecs
08-20-2012, 12:07 PM
bump raya kedua

FallingAngel2
08-20-2012, 05:46 PM
xda testimoni lg kew?

the zul
08-20-2012, 09:48 PM
vpn Moonlight sudah bankrap sebab bos besar sudah lari. celakak!

harap2 yang ni tak ikut jejak moonlight vpn lolol

vyner
08-21-2012, 02:05 AM
sya dah guna ephangi VPN sejak 2 bulan lalu .. support mmg terbaik . cuma utk maxis user tu sllu ada msalah . kekadang dpat connect tpi slow . tak connect laju pula .. ephangi mmg vpn yg terbaik , dah harga pun murah .. siap ada facebook group yg sngat aktif lagi .. :D

blankoguy85
08-21-2012, 02:12 AM
sya dah guna ephangi VPN sejak 2 bulan lalu .. support mmg terbaik . cuma utk maxis user tu sllu ada msalah . kekadang dpat connect tpi slow . tak connect laju pula .. ephangi mmg vpn yg terbaik , dah harga pun murah .. siap ada facebook group yg sngat aktif lagi .. :D


bistu..better connect ker...tak connect..?? :D

vyner
08-21-2012, 05:54 AM
bistu..better connect ker...tak connect..?? :D

bergantung pada server .

CrackerJack
08-21-2012, 08:31 AM
Eh, saya tak faham sedikitlah tentang kegunaan VPN ni.
Ada rakan-rakan WC yang sudi menerangkan tak tentang kelebihan menggunakan VPN ini? :-/

CrackerJack
08-21-2012, 08:45 AM
Check PM Bro, saya ada sedikit pertanyaan sebelum saya ingin beli VPN itu :)

miecs
08-21-2012, 12:53 PM
elok guna celcom prepaid atau postpaid utk vpn ni... reliable

vyner
08-21-2012, 12:57 PM
juga celcom skmm .. :D

Serrano896
08-21-2012, 02:00 PM
recommended..........http://www.bdoh.info/2.jpghttp://www.bdoh.info/3.jpghttp://www.bdoh.info/wanhuan1-2.jpghttp://www.bdoh.info/wanhuan4.jpg

FallingAngel2
08-21-2012, 07:25 PM
moolight dulu gempak jgk kn mcm pernah dgr jer..skrg sudah bankrup ka..ehhehe

xytras
08-23-2012, 08:54 AM
Hi,

Saya dah bayar..

Order Number: 3268182023

Product/Service: Secure VPN - VPN EpahNgi Unlimited
First Payment Amount: RM5.00MYR
Recurring Amount: RM5.00MYR
Billing Cycle: Monthly

KMZack
08-23-2012, 09:17 AM
hey,

This Vpn is allowed user to browsing , downloading, torrenting, etc for high speed right?

Then, i need some answer or guide because after using this vpn and CONNECTED my net is down speed to lower than actual browsing speed without vpn.

So what should i do...
any tutorial or something that you can guide me......:D

Note:
i am your vpn service with maxis SKMM

vyner
08-23-2012, 10:18 AM
hey,

This Vpn is allowed user to browsing , downloading, torrenting, etc for high speed right?

Then, i need some answer or guide because after using this vpn and CONNECTED my net is down speed to lower than actual browsing speed without vpn.

So what should i do...
any tutorial or something that you can guide me......:D

Note:
i am your vpn service with maxis SKMM


sya pun sma gak mcm abang Zack ..
guna clcom skmm ,
bila connect vpn tmbah slow pulak ..
yg hairannya clcom skmm ni capped speed lepas 700mb kan ?
ni dah guna lebih 5GB
speed tak guna VPN lebih laju dari guna VPN

Mohd Rasidi
08-23-2012, 01:56 PM
dulu kecoh jugakkk moonlight lajuu ..tp skrang dh senyapp

FallingAngel2
08-24-2012, 06:51 PM
pakai vpn server freak ok kot..xpun gigabytes

miecs
08-25-2012, 12:53 PM
pakai vpn server freak ok kot..xpun gigabytes

bagi link vpn video script

miecs
08-26-2012, 02:06 PM
sya pun sma gak mcm abang Zack ..
guna clcom skmm ,
bila connect vpn tmbah slow pulak ..
yg hairannya clcom skmm ni capped speed lepas 700mb kan ?
ni dah guna lebih 5GB
speed tak guna VPN lebih laju dari guna VPN

heran..sy sendiri guna celcom prepaid...ok je... yg masalah sy punya maxis skmm...slalu xdpt connect vpn...last2 sy give up

miecs
08-28-2012, 03:33 PM
tuan thread,

orang rumah sy hobi main torrent sedut fail2 movie. impaknya, streamyx 1mbps jadi lembap.
penggunaan vpn ni dapat menstabilkan kelajuan?

streamyx xboleh guna vpn ni....harap maklum...

khas utk modem broadband sahaja

achoy76
08-29-2012, 04:09 AM
bro kalau dah buat bayaran berapa lama pulak saya kena tunggu baru dapat guna vpn?

miecs
08-31-2012, 07:56 AM
bro kalau dah buat bayaran berapa lama pulak saya kena tunggu baru dapat guna vpn?

dah reply first email dgn maklumat transaksi bank? jika dah,tggu maklumat keahlian dari admin ya. tqvm

Mohd Rasidi
08-31-2012, 07:58 AM
tak tahu guna vpn ni .. kalau jadikan hp sebagai modem boleh tak guna vpn ni sekali ?

miecs
09-01-2012, 03:54 AM
tak tahu guna vpn ni .. kalau jadikan hp sebagai modem boleh tak guna vpn ni sekali ?

boleh. tapi yg guna iOS dan android yang dah jailbreak sahaja.

miecs
09-01-2012, 11:09 AM
bump utk hari ni

Mohd Rasidi
09-01-2012, 01:38 PM
pulakk .. kalau hp biasa je ? tp ada 3G, boleh tak ?

miecs
09-02-2012, 05:04 PM
pulakk .. kalau hp biasa je ? tp ada 3G, boleh tak ?

tarak boleh wooo. hehe

Mohd Rasidi
09-03-2012, 03:49 AM
pulak dh .. baru nk langgan ..huhu

KMZack
09-03-2012, 04:14 AM
Masalah den tu camno...ada penyelesaian idok....
den cakap omputeh kan :P :D
lol

miecs
09-04-2012, 03:26 PM
Masalah den tu camno...ada penyelesaian idok....
den cakap omputeh kan :P :D
lol

maxis skrg dah xleh guna....celcom shj yg enjoy huhu

farhuntkcg
09-05-2012, 12:55 PM
salam..nk tanya satu sokalan mudah..sgt berminat nk bli ni..

VPN ni bleh guna kat Celcom YES x?

klu broadband Celcom biasa comfirm boleh kn..

klu Broadband YES by celcom?
-quota leh mcm unlimited x?
-ke websurf je yg bleh mcm biasa.

tq

miecs
09-08-2012, 09:00 AM
Salam dan selamat sejahtera,

Kami akan menaiktaraf server dan system kami pada 9 September 2012 12.00AM
Proses ini memakan masa 3jam@lebih.

Selepas proses ini anda kemungkinan besar tidak dapat menggunakan vpn dengan Config lama dan Gui ver lama
Anda akan menerima email seterusnya selepas selesai proses upgrade ini.

Harap maklum

miecs
09-09-2012, 02:38 AM
Software Epahngi VPN Release and support Maxis

We Ready release new GUI epahngi VPN Version 1.0.1



Anda boleh download software 1.0.1 baru kami di http://www.e-pahngi.com/dl.php?type=d&id=38

Sila ikuti tutorial setup software baru kami (sorry tutorial still old ver....tapi lebih kurang sama... fix soon - untuk upgrade, remove old and install yang baru ini)

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?...ayarticle&id=28

Dan cara setting telco use new software ini (sorry tutorial still old ver....tapi lebih kurang sama... fix soon)

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?...ayarticle&id=29

Problem dalam menggunakan Gui baru ini

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?...ayarticle&id=30



Config new server iphone/ipad/android akan dikeluarkan dalam masa 2@3 hari lagi tetapi still tidak support Maxis

http://www.e-pahngi.com/downloads/iphone-ipad.txt



Config for openvpn gui, android, mac dan linux boleh download di sini

http://www.e-pahngi.com/dl.php?type=d&id=37



Apa yang Baru di Versi 2.5.5 (See full changelog http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?...yarticle&id=31)

Add New Server
Save Configuration
Tun Tap addon
Show internal IP
Color Notification

Faiz Shafie
09-09-2012, 03:20 AM
boleh guna kat broadband YES 4G x? Hehe..

Mohd Rasidi
09-09-2012, 07:57 AM
murahnya ...

miecs
09-11-2012, 12:03 AM
murahnya ...

yup murah2...siap xde kontrak lg...boleh cuba dulu tgok kesesuaian....

farhuntkcg
09-11-2012, 11:08 AM
boleh guna kat broadband YES 4G x? Hehe..

i also need this answer pls......klu leh..nk tau skali quota pon bleh bypass x..

miecs
09-12-2012, 12:38 AM
i also need this answer pls......klu leh..nk tau skali quota pon bleh bypass x..

boleh check di laman web utama epahngi....sy rasa YES broadband mcm xsesuai...hanya celcom je setakat ni...

vyner
09-12-2012, 12:47 AM
ephangi skg dah v1.0.1 . ada user kata dah bleh bypass maxis ..
utk celcom . terbaek :D

KMZack
09-12-2012, 01:06 AM
ephangi skg dah v1.0.1 . ada user kata dah bleh bypass maxis ..
utk celcom . terbaek :D

ko dah test ke bro gune maxis..
aku rasa lagi laju guna maxis tanpa VPN
lol...

vyner
09-12-2012, 01:14 AM
ko dah test ke bro gune maxis..
aku rasa lagi laju guna maxis tanpa VPN
lol...

dekat fb group ada yg kata dpat bypass .. ada jumpa VPN lain .. masih baru lagi . semua user rata2 puas hati dengan servis yg ni utk maxis ..
tpi lebih mahal dari ephangi vpn

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/393474_525576624126542_1800528938_n.jpg

# BUkan nak promote VPN ni ye tt . cuma nak kongsi :D

KMZack
09-12-2012, 01:21 AM
dekat fb group ada yg kata dpat bypass .. ada jumpa VPN lain .. masih baru lagi . semua user rata2 puas hati dengan servis yg ni utk maxis ..
tpi lebih mahal dari ephangi vpn

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/393474_525576624126542_1800528938_n.jpg

# BUkan nak promote VPN ni ye tt . cuma nak kongsi :D

lol boleh layan youtube siotttttttttttttt..
boleh jual youtube views ni :D

miecs
09-13-2012, 02:40 PM
bump di kala malam ini

jebon
09-16-2012, 02:39 AM
maxis postpaid x dpt kn?

tirazai
09-17-2012, 07:52 AM
hmm dah bayar. Ambik masa 24 jam utk setup?

miecs
09-17-2012, 02:19 PM
hmm dah bayar. Ambik masa 24 jam utk setup?

bukan 24jam utk setup, 24jam utk reply maklumat keahlian...yelah admin pun sibuk gak nak tukar lampin anak baru berak tadi....hehehe

miecs
09-17-2012, 02:25 PM
maxis postpaid x dpt kn?

maxis postpaid xdpt boh...kalu sanggup tggu hingga diberitahu kelak...skrg admin vpn tgh usaha upgrade...tgok latest info dibawah

miecs
09-17-2012, 02:26 PM
Salam dan selamat sejahtera,

This is Announcement for all client especially maxis client


Untuk pengatahuan semua, VPN kami support Maxis tetapi speed hanya 0.5 - 1.0Mbps sahaja
Kami masih lagi mencari solution untuk bypass speed ini.

Speed ini tiada masalah untuk surfing tetapi bad pada streaming dan download
Dan no data leak.

Sejak 3@4 hari ini, server kami menerima ambush dari ramai client maxis yg tidak dapat menggunakan
"Click2 / trick" terdahulu. Oleh sebab ini, server kami mempunyai beban lebih.

Kami hanya mempunyai 4 server maxis (channel) dan 1 channel support 100 client sahaja dlm satu masa.
Mungkin ramai yg tidak dapat connect di sebabkan channel telah penuh.

Kami akan atasi masalah ini selepas berjaya atasi masalah speed ini.
Kami sudah mengupah develop utk masalah ini..... just wait

Pada client yang mengalami masalah selain masalah speed, boleh email kami detail

1. u problem : cant connect.. / cant surf.. dll
2. what windows/os u use: 32bit or 64bit / windows / mac /linux dll
3. what telco : skmm / prepaid / postpaid ......
4. detail log vpn new gui or old openvpn Or take screen shot
5. Setting gui
6. modem : wifi / router 3g / direct usb dll

We can check what the problem after see this detail

Kami akan cuba yang terbaik untuk anda semua

Epahngi Team

miecs
09-22-2012, 02:56 PM
bump bump bump

ipcmaster
09-23-2012, 01:56 PM
Salam dan selamat sejahtera,

This is Announcement for all client especially maxis client


Untuk pengatahuan semua, VPN kami support Maxis tetapi speed hanya 0.5 - 1.0Mbps sahaja
Kami masih lagi mencari solution untuk bypass speed ini.


Epahngi Team

masa skrg ini, maxis skmm broadband boleh bagai x ?

ipcmaster
09-24-2012, 05:25 AM
mana bos ????

Mohd Rasidi
09-26-2012, 07:56 AM
dengar cerita maxis dh block icmp ?

miecs
09-27-2012, 10:48 AM
dengar cerita maxis dh block icmp ?

yup....maxis scuk.... aku pun pakai celcom je ni....sorry for harsh word

KuMusafir
09-30-2012, 10:29 PM
epahngi ni kan? kalau epahngi saya dah guna..
memang tip top servis ni..

miecs
10-01-2012, 05:50 PM
epahngi ni kan? kalau epahngi saya dah guna..
memang tip top servis ni..

ok thanks...bro guna celcom ke maxis?

M.Y.A
10-01-2012, 06:43 PM
nak tnya, maxis skmm lepas ke x ?? huhuhhu

ipcmaster
10-02-2012, 01:14 AM
yup....maxis scuk.... aku pun pakai celcom je ni....sorry for harsh word
celcom ada lain sama maxis ke?
why skrg ini bos pakai celcom?
boleh terang sikit?

ipcmaster
10-02-2012, 01:15 AM
apa beza celcom and maxis skrg?

frubo
10-02-2012, 12:27 PM
streamyx blh guna?

nel
10-03-2012, 03:39 AM
salam...
ada lagi x bro?
sy guna broadband celcom skmm....
EpahNGi x guna software ke?

miecs
10-04-2012, 12:14 PM
salam...
ada lagi x bro?
sy guna broadband celcom skmm....
EpahNGi x guna software ke?

masih ada lg bro...boleh daftar dgn klik subscribe now di first page.... ephangi guna software jika guna di pc, henset guna apps....

vyner
10-04-2012, 12:16 PM
GUna celcom 1 Malaysia + ephangi = terbaik !!

Shaifuddin
10-06-2012, 06:01 AM
GUna celcom 1 Malaysia + ephangi = terbaik !!

Mana nk cari benda ni en. vyner

miecs
10-07-2012, 12:14 AM
Salam dan selamat sejahtera,

This is emergency Announcement to all Client VPN only

Sejak dari semlm hingga hari ini, beberapa server kena serangan DDOS attack

Info dari provider2 Server Kami
"Hi, it seems that your IP is under attack by DDos, I will let you know what we can do on our side. "

"Suspension Reason: Huge connections
Your vps has been disabled for traffic resembling a DDOS. From your vps there was a huge connections which causes the huge traffic to the hardware node. Find the detailed log below for your reference:"

"We have found that your VPS is establishing aroung 60K connections due to this our Main hardware node got affected and other clients on this node facing serious network issue."

"That server was attackes with a huge ddos aatack on it. So the ip address is blackholed for at least 48 hours"

So sad .... sesiapa yg otai2 berkenaan recover ddos attack harap dapat bantu....

Senarai server Problem
LA - Florida - UK - Malaysia1 - Lithuania - NL - AZ4 - CA3 - Switzh

Semua server hardcore guna, kena serang...
pening kami memikirkan masalah ini... siapa lah yg baik hati buat ddos ini.....
semoga tuhan sahaja dapat balas jasanya.....
Epahngi Team

miecs
10-10-2012, 02:56 AM
Salam dan selamat sejahtera,

This is Announcement to all Client VPN only

Semua server browsing, download, xgame dan torrent telah kami online semula . Mungkin ada sesetengah server, anda mengalami masalah slow/long connection. Hal ini kerana, ada beberapa server terpaksa kami re install OS nya kembali atas kejadian yg lepas....

Server yang masih belum pulih adalah server MY2 dan FL yg berkemunkinan besar tidak dapat digunakan langsung kerana datacenter problem...

Terima kasih atas sokongan anda semua....

Kemungkinan besar jugak didalam bulan ini, kami akan keluarkan server-server baru untuk anda semua.
Epahngi Team

Judin
10-31-2012, 10:33 AM
ada lagi ke VPN ni? :)

hanif75
10-31-2012, 01:40 PM
ada lg.....masih aktif selepas kena serangan selsema burung ddos.....siap tambah server skrg ni...

amirulaslam
10-31-2012, 01:48 PM
Boleg guna untuk YES x?

Judin
10-31-2012, 02:01 PM
ada lg.....masih aktif selepas kena serangan selsema burung ddos.....siap tambah server skrg ni...

Camna nk start subscribe ni?? TT?

Judin
10-31-2012, 02:15 PM
tapi yg ini celcom je kn dia support? sbb tgk kt wesbite dia tulis mcm ni :


ONLY CELCOM SUPPORT THIS VPN

NO MAXIS / UMOBILE / YES 4G CLIENT....FULLLLLLLL TOTALLY BLOCK ALL VPN

NO MAXIS / UMOBILE / YES 4G CLIENT....FULLLLLLLL TOTALLY BLOCK ALL VPN

NO MAXIS / UMOBILE / YES 4G CLIENT....FULLLLLLLL TOTALLY BLOCK ALL VPN

NO MAXIS / UMOBILE / YES 4G CLIENT....FULLLLLLLL TOTALLY BLOCK ALL VPN

hanif75
10-31-2012, 02:19 PM
gi kat sini:- http://www.e-pahngi.com/

p/s - mana gi pengedar e-pahngi ni...aku dah tolong promote ni....ada komisen x ni.....:D

hanif75
10-31-2012, 02:20 PM
makna tinggal celcom jer ler....cepat abis sebab murah ....

update: memang tinggal celcom..yg lain dah di block oleh JPJ..X(

amirulaslam
10-31-2012, 02:40 PM
makna tinggal celcom jer ler....cepat abis sebab murah ....

update: memang tinggal celcom..yg lain dah di block oleh JPJ..X(

Adoi.......HAHAHHA

atehmfbi
11-10-2012, 02:15 PM
mcm mane nk try nie??? berminat..

aswadmanap
11-13-2012, 09:15 AM
salam...ada lg x servis nie utk broadband maxis prepaid..

akmal93
12-21-2012, 12:23 PM
vpn nie masih support maxis skmm & celcom skmm/1malaysia x?

akmal93
12-21-2012, 12:25 PM
maxis x bole dah... adoi! so, celcom skmm/1 malaysia bole support vpn la nie?

tuan
12-31-2012, 09:00 AM
dah x boleh dah ni semua dah kena block jpj

KMZack
12-31-2012, 11:53 AM
baru nak try kat UMOBILE...takleh lah pulak..ades....

aswadmanap
01-03-2013, 07:10 AM
dah x boleh dah ni semua dah kena block jpj

yg ikln kt bwah tu utk lepas quota bandwith valid lg ke x.........

tuan
01-03-2013, 08:01 AM
valid boleh pm lau nk test

alan
01-03-2013, 11:32 AM
celcom boleh lepas?

tuan
01-03-2013, 03:59 PM
celcom boleh lepas?

...boleh jawab dia

William548
01-04-2013, 01:40 AM
bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.http://www.jkbeauty.com/09ht.jpghttp://www.jkbeauty.com/20.jpghttp://www.jkbeauty.com/21.jpghttp://www.jkbeauty.com/22.jpghttp://www.jkbeauty.com/23.jpg

alan
01-04-2013, 06:32 AM
Ada jual lagi ke TT?

miecs
04-14-2013, 03:28 PM
masih ada jual

shafiqcal
04-19-2013, 08:34 AM
bro, maxis skmm boleh lagi ka? then kalau pakai maxis sim card biasa prepaid punya, kat telefon tapi nak guna dalam android pun boleh juga ka?. :)

mizan77
04-22-2013, 08:24 AM
kalo boardband dah limit quota boleh guna ke

miecs
05-22-2013, 02:36 AM
bump for May 2013

miecs
05-28-2013, 02:04 AM
bump for today

miecs
06-05-2013, 12:25 PM
bump for this thread utk yg terlepas pandang

syahputra306
06-18-2013, 08:36 AM
miecs : bro, aku baru je beli vpn epahngi ...setup sume ok..tp pas download torrent file dlm 3GB, celcom porta wifi trus jd slow cam sipot...user len pon langsung xbole buka internet....ada setting special ke? sbb vpn connected successfully..aku gn windows XP + celcom postpaid...minta pencerahan skitt..thx

miecs
06-28-2013, 01:43 AM
miecs : bro, aku baru je beli vpn epahngi ...setup sume ok..tp pas download torrent file dlm 3GB, celcom porta wifi trus jd slow cam sipot...user len pon langsung xbole buka internet....ada setting special ke? sbb vpn connected successfully..aku gn windows XP + celcom postpaid...minta pencerahan skitt..thx

selalunya user celcom yg paling ok...ko dah semak latest tip and trick kat laman web epahngi? ada update disitu.

miecs
08-20-2013, 09:31 AM
lama xbump thread ni... servis vpn ni masih ada...sila klik first post jika berminat

aswadmanap
08-20-2013, 05:27 PM
Boleh guna x utk samsung s3..

Rash
08-23-2013, 04:03 AM
Bagus ni, bookmark dulu.

Rash
08-26-2013, 06:14 AM
Ok dah beli. Ada masalah sikit nak connect dan dah emel bro. Tlg check.

metaliar
09-01-2013, 10:01 AM
p1 wimax boleh ke?

faridpenang
10-03-2013, 09:19 AM
salam. dah PM

aminx89
10-27-2013, 02:00 AM
as salam..

maxis dan tunetalk blh guna x?

yg ni guna software vpn ape ye?