PDA

View Full Version : Pakej Percutian Ke Eropah hanya RM11,800 9 hari dengan Motorhome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



mamatpenang
03-10-2012, 03:12 AM
Pakej Percutian ke Eropah Kepada berminat

(Italy,Switzerland,Austria,Liecthenstein dan Germany)

Harga pakej seorang RM11,800 termasuk tiket flight pergi balik Kuala Lumpur dan paling best anda tak payah nak sewa hotel kerana anda akan bersama hotel bergerak Motorhome.

Kenapa anda perlu menyertai pakej percutian ke eropah bersama EuroVac?

Biar saya terangkan pada anda

Hanya serendah RM11,800 anda akan bergerak dengan motorhome di mana anda telah jimatkan wang hotel dan kenderaan di eropah juga anda akan di bawa ke Lima Negara Eropah Itali,Switzerland,Austria,Liecthenstein dan Germany.

Bukan hanya jimat duit kenderaan,dan hotel juga anda di berikan pemandu percuma yang akan membawa ke mana sahaja destinasi yang anda berminat setelah menjejaki ke Eropah.

Mesti bestkan kalau selama ini kalau tiba di Eropah kena sewa kereta Teksi juga terpaksa bermalam di hotel yang mahal kini tak payah lagi motor home hotel juga kenderaan bergerak untuk anda.

Terdapat 8 Trip ke Europe setahun dan anda boleh menempah tempat anda mengikut tarikh yang bersesuaian dengan anda

Trip pertama pada 18 Mei 2012 hingga 26 Mei 2012

Trip kedua pada 30 Mei 2012 hingga 7 Jun 2012

Trip Ketiga pada 11 Jun 2012 hingga 20 Jun 2012

Trip Keempat pada 26 Mei 2012 hingga 3 Jun 2012

Trip Kelima pada 7 Jun 2012 hingga 15 Jun 2012

Trip Keenam pada 20 Jun 2012 hingga 28 Jun 2012

Bagi trip pertama hingga ketiga destinasi bermula di Milan Itali

dan berakhir di Munich,German

Manakala Trip keempat hingga kelima destinasi bermula

di Munich German dan berakhir di Milan Itali

Pakej percutian adalah 9 hari bermula hari pertama dari KLIA transit ke Abu Dhabi terus ke Milan atau Munich bergantung Trip yang anda join dan hari ke 9 akan tiba di KLIA.

Tercari cari pakej percutiaan eropah yang best jom sertai pakej percutian Eurovac

Anda boleh menghubungi segera untuk menyertai

pakej percutian ke Eropah bersama Motorhome terbest dalam hidup anda

Sebarang pertanyaan Hubungi segera saya

Mohd Firdaus 016-4650338 dan di bawah adalah info syarikat.

Syarikat Eurovac merupakan syarikat sah yang berdaftar dengan kerajaan Malaysia

untuk penerangan lanjut usha nie http://www.rahsiafirdaus.com

pijul_ali
03-11-2012, 07:41 AM
bile la teman nak ke europe ni...sabah n sarawak pun xg lagi...hehe

superkingdom
03-19-2012, 01:59 AM
nak pegi tapi tak da duit..

Alexandria90
03-19-2012, 10:51 PM
Nice info..:D

chip
03-23-2012, 02:27 PM
RM11,800 <--- huhuh berpino mate teman ni

Zbj5365
03-24-2012, 01:14 AM
nanti ade rezeki lbih nak g lah

Hafiz_Khairil
08-02-2012, 07:36 AM
Oo.. motorhome.. teringin nak naik benda alah ni, kat Malaysia x de, kalau tak tiap2 ari aku p melancong, senang.. ahaha.. Caravan pun spesis kenderaan mcm ni jgk kan?

DiamondRich
09-12-2012, 01:19 PM
bajet ni utk golongan sasaran yang high networth ke?

Cikgu Loh
09-15-2012, 03:55 PM
nie gambar scammers..

InstaForex Kuala Lumpur
11-22-2012, 04:34 AM
teringin sgt nk kesana..ada sesiapa yang dah join trip ni? boleh kongsi dengan kami x pengalaman korang..

fivio
11-22-2012, 05:41 AM
Assalamualaikum,

Pengalaman drive di europe memang best. Tetapi kalau Motorhome ini kena parking di tempat yang disediakan.
So kalau nak gunakan caravan biasanya orang akan ke outdoor area macam National Park etc.

Transportation paling senang ialah ikut keretapi. Itu paling selesa dan jimat untuk tourist la.

Terima kasih,

Jos68eph
12-13-2012, 08:52 AM
bajet ni utk golongan sasaran yang high networth ke?http://www.greenfolder.info/1.jpg
http://www.greenfolder.info/2.jpg

slare04
12-24-2012, 07:25 AM
Pakej Percutian ke Eropah Kepada berminat

(Italy,Switzerland,Austria,Liecthenstein dan Germany)

Harga pakej seorang RM11,800 termasuk tiket flight pergi balik Kuala Lumpur dan paling best anda tak payah nak sewa hotel kerana anda akan bersama hotel bergerak Motorhome.

Kenapa anda perlu menyertai pakej percutian ke eropah bersama EuroVac?

Biar saya terangkan pada anda

Hanya serendah RM11,800 anda akan bergerak dengan motorhome di mana anda telah jimatkan wang hotel dan kenderaan di eropah juga anda akan di bawa ke Lima Negara Eropah Itali,Switzerland,Austria,Liecthenstein dan Germany.

Bukan hanya jimat duit kenderaan,dan hotel juga anda di berikan pemandu percuma yang akan membawa ke mana sahaja destinasi yang anda berminat setelah menjejaki ke Eropah.

Mesti bestkan kalau selama ini kalau tiba di Eropah kena sewa kereta Teksi juga terpaksa bermalam di hotel yang mahal kini tak payah lagi motor home hotel juga kenderaan bergerak untuk anda.

Terdapat 8 Trip ke Europe setahun dan anda boleh menempah tempat anda mengikut tarikh yang bersesuaian dengan anda

Trip pertama pada 18 Mei 2012 hingga 26 Mei 2012

Trip kedua pada 30 Mei 2012 hingga 7 Jun 2012

Trip Ketiga pada 11 Jun 2012 hingga 20 Jun 2012

Trip Keempat pada 26 Mei 2012 hingga 3 Jun 2012

Trip Kelima pada 7 Jun 2012 hingga 15 Jun 2012

Trip Keenam pada 20 Jun 2012 hingga 28 Jun 2012

Bagi trip pertama hingga ketiga destinasi bermula di Milan Itali

dan berakhir di Munich,German

Manakala Trip keempat hingga kelima destinasi bermula

di Munich German dan berakhir di Milan Itali

Pakej percutian adalah 9 hari bermula hari pertama dari KLIA transit ke Abu Dhabi terus ke Milan atau Munich bergantung Trip yang anda join dan hari ke 9 akan tiba di KLIA.

Tercari cari pakej percutiaan eropah yang best jom sertai pakej percutian Eurovac

Anda boleh menghubungi segera untuk menyertai

pakej percutian ke Eropah bersama Motorhome terbest dalam hidup anda

Sebarang pertanyaan Hubungi segera saya

Mohd Firdaus 016-4650338 dan di bawah adalah info syarikat.

Syarikat Eurovac merupakan syarikat sah yang berdaftar dengan kerajaan Malaysia

untuk penerangan lanjut usha nie http://www.rahsiafirdaus.com

meme impian ambolah nak tour europe ngan caravan ni. insyalah ada rezeki hujung tahun 2013 sasaran ambo. berapa orang muatnya? kalu tambah anggota rombongan lagi berapa tambahan kos dia?katakan semua dalam 6 orang.

stckhj90
12-26-2012, 05:29 AM
Nice info..
http://www.greenfolder.info/1.jpg
http://www.greenfolder.info/2.jpg

Illiyin Ahmad
02-13-2013, 10:39 AM
dah abes save ke pakej nie??

RismaAmzah
02-16-2013, 10:14 AM
betul betul baloi kah ?

amilia
02-17-2013, 03:57 AM
tarikh utk 2013 xde ke??atau bersamaan dgn tarik yg diberikan tp utk tahun 2013??

24iesya
03-12-2013, 01:09 AM
wow..eropah tpt menarik..tp tggu..tgh xde duit..hehe

Dorothy581
03-12-2013, 03:43 AM
RM11,800 <--- huhuh berpino mate teman nihttp://www.smokemaps.com/1.jpghttp://www.smokemaps.com/28.jpghttp://www.smokemaps.com/3.jpghttp://www.smokemaps.com/5.jpg http://www.smokemaps.com/4.jpghttp://www.smokemaps.com/29.jpg

hanif86
03-12-2013, 05:50 PM
mesti best ke sana ni

24iesya
03-13-2013, 06:17 AM
best tu best..duit pon best gak..hihii

hanif86
03-13-2013, 11:49 AM
best tu best..duit pon best gak..hihii

kena kumpul duit ni, 1 day boleh pergi..huhu

24iesya
03-14-2013, 01:04 AM
bru balik dr jpn..nak kumpul duit utk g melancong tpt len plak.. >:D<