PDA

View Full Version : INTERNET Pasti FREE Dengan Wifi Booster Ini...



Electronic PC Shop
08-10-2011, 09:30 AM
INTERNET Pasti PERCUMA dengan WIFI BOOSTER 13dbi Gold Anntena

Ringkasan Produk
Can Boost signal up 3kmradius in open space. Jarak liputan wifi ini boleh mencapai lebih sehingga 3km di kawasan terbuka dan tiada masalah dalam mencari signal.
(halangan seperti bangunan, faktor geografi seperti bukit dan wifi router memancarkan signal yang lemah boleh mengurangkan jarak liputan).

Wifi ini berfungsi untuk menarik signal WiFi router dengan kadar yang tinggi dan pada jarak yang jauh
(bergantung kepada kedudukan WiFi booster).

Kenapa perlu bayar Lebih jika kawasan anda mempunyai wifi percuma.
Sesuai untuk semua lapisan pengguna baik yang muda, tua, student, yang bekerja dan sebagainya yang penting anda berhampiran WIFI PERCUMA seperti
->Jiran anda memberi free access ke wifi beliau
-> KFC
-> Mcd
->Starbuck
->FREE Hot Spot
-> Kedai2 mamak
->rumah anda yang berdekatan dengan pusat membeli belah
->wifi percuma yang disediakan oleh kerajaan Malaysia
dan banyak lagi.


ANDA JUGA DIBERIKAN SOFTWARE YANG MAMPU MENDAPATKAN PASSWORD WIFI ANDA YANG HILANG DENGAN MENGODAM (crack) PASSWORD ROUTER WEP SYSTEM ANDA.
JIKA ANDA MENGODAM WIFI JIRAN ANDA DAN MENGGUNAKAN ACCESS INTERNET BELIAU
IA ADALAH DIBAWAH TANGGUNGJAWAB ANDA.
*-TEPUK DADA TANYA SELERA-*

JADI, Anda tidak perlu membazir wang anda dengan membayar bil internet bulanan anda jika anda berhampiran dengan wifi Percuma. Menggunakkan INTERNET WIFI BOOSTER anda boleh melaburkan wang anda kedalam ASB atau Tabung Simpanan anda.
WANG JIMAT, PRODUK HEBAT SEMESTINYA INTERNET WIFI BOOSTER

<blink>Harga Produk Hanya :</blink>
RM95.00/unit bagi Seluruh Malaysia.
+ RM10.00/unit untuk tujuan Posting
(Warranty 6 Bulan)

Pakej
1 x USB WiFi Booster 1200mW
1 x 13 dBi antenna
1 x USB cable
1 x cd driver (Support Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, Linux and Mac)
1 x cd BT5
1 x manual
Sesuai untuk PC dan laptop (asalkan ada port USB)

keterangan lanjut hubungi
Electronic PC Shop
Telefon/(SMS Lebih baik)
Di nombor +60126139370

Pembayaran boleh dibuat ke Akaun
CIMB: 0119 0000 9792 00 – Nur Amirul Bin Nur Azmi
Maybank: 1121 2001 5443 – Nur Amirul Bin Nur Azmi



4556 4557 4558 4559 4560


~ click any picture to enlarge ~

emmnazady
08-10-2011, 05:46 PM
RM95 tu termasuk post ke?

interfada
08-10-2011, 07:15 PM
kasi tunjuk gambar brg baik nie sket....nak tgk gak mcm mana rupa dia hehe

p/s harga early bird x der ker ...

majingemuk
08-10-2011, 07:25 PM
Bagus ni... produk ni dibuat dimana ya? made in?

KMZack
08-10-2011, 09:38 PM
aku dah ade seketul wifi booster............

kalau tt provide gambar bagi wifi booster TT punye ok gak..

mana tau kot kot nak grab seketul lagi:)

majingemuk
08-11-2011, 09:53 AM
aku dah ade seketul wifi booster ni
kalau tt provide gambar ok gak..

mana tau kot kot nak grab seketul lagi:)

Mcm mane bro,, ok tak wifi booster tu..?

KMZack
08-11-2011, 10:12 AM
Mcm mane bro,, ok tak wifi booster tu..?

WiFi Booster tu Okay :D
Crack Pun Menjadi :"> [ Guna abang Beini senang gilo ]

Dr. Peace
08-11-2011, 11:09 AM
WiFi Booster tu Okay :D
Crack Pun Menjadi :"> [ Guna abang Beini senang gilo ]

ada masalah dc tak?
crack tu sng pakai tak?
bahasa english?

hehe.. byk tanya la pula.. :D

KMZack
08-11-2011, 11:50 AM
ada masalah dc tak?
crack tu sng pakai tak?
bahasa english?

hehe.. byk tanya la pula.. :D

huhuhu
macam aku pulak yg jual alatnya..hahah
heheh nevermind

software abang beini paling senag nak guna untuk crack wifi
tak yah gune option advance...pun menjadi..

akan DC jika jarak router wifi tuh dengan tempat/rumah kita..jauh..


kalau dekat tak DC punye:">

Note: Alat sedut Wifi yang saya gune taksama dengan yg TT jual

rizalembi
08-11-2011, 12:01 PM
Macam bagus je bro... kena grab gak ni 1

kenshihimura
08-11-2011, 12:27 PM
aku da ada satu:

Kelebihan: Dapat CRACK pass WiFI yg pakai WEP security (security jenis lama & kurang power)
Kekurangan: Tak dapat/Susah nk CRACK WiFi yg kebanyakannya pakai WPA2/PSK protokol... (kene ade cara or skill yg lebih power)

kesimpulannya, bukan semua dapat crack...bergantung pd nasib & skill jgk..tp dgn adenye bende ni, peluang utk pakai WiFi 'FREE' utk tujuan 'kecemasan' akan meningkat :)

Electronic PC Shop
08-12-2011, 03:32 AM
RM95 tu termasuk post ke?
untuk posting tambah rm10....murah tu bro..leh sambar..

Electronic PC Shop
08-12-2011, 03:33 AM
kasi tunjuk gambar brg baik nie sket....nak tgk gak mcm mana rupa dia hehe

p/s harga early bird x der ker ...
ok2...gambar die nnt sy masukkan bro..leh terlupa lak nak masukkan..

Electronic PC Shop
08-12-2011, 03:35 AM
Bagus ni... produk ni dibuat dimana ya? made in?
Produk made in taiwan..dah ramai org yg beli tp tkde yg komplain psl produk nie..

Electronic PC Shop
08-12-2011, 03:36 AM
aku dah ade seketul wifi booster............

kalau tt provide gambar bagi wifi booster TT punye ok gak..

mana tau kot kot nak grab seketul lagi:)
akan dimasukkan gambarnye nnt...dah masukkan sambar la satu..hehe

Electronic PC Shop
08-12-2011, 03:39 AM
ada masalah dc tak?
crack tu sng pakai tak?
bahasa english?

hehe.. byk tanya la pula.. :D
crack senang je bro..manual akan diberikan..
cd crack die pakai bahase english..

Electronic PC Shop
08-12-2011, 03:40 AM
Macam bagus je bro... kena grab gak ni 1
mmg kene sambar bro..mantap...

Electronic PC Shop
08-12-2011, 07:45 AM
ok2...gambar die nnt sy masukkan bro..leh terlupa lak nak masukkan..

Kasi boommm...Up date terkini...

new stock available...nak tgk gambar sila ke post #1 di muka surat 1...sebarang info terkini akan saya update kat page ini...

Azam Wahid
08-14-2011, 04:01 AM
Waranty tu, dengan bro ke, atau dengan mana-mana company? :)

Electronic PC Shop
08-15-2011, 06:53 PM
Waranty tu, dengan bro ke, atau dengan mana-mana company? :)
warranty dgn sy bro..terbaik punye...jgn takut...service terbaik punye..

directaccount
08-24-2011, 03:19 AM
ni halal ke haram ni? kekekeke

Electronic PC Shop
08-24-2011, 09:40 PM
ni halal ke haram ni? kekekeke

hehe..tu tgk la tuan guna cara yg mcm mane..tuan la pilih halal atau sebaliknye...

Electronic PC Shop
08-24-2011, 09:42 PM
aku pnya lg power kot... 2000mw.....
ni boleh dari line dari jauh... so internet laju la skit...

line bagus atau tidak bergantung pada antena dia..panjang atau pendek..tp 2000w pun sy ade gak..harga dia cume RM85.00 sahaja..

Bontot kurap
08-30-2011, 11:51 PM
ehmm aku tk pki bende ni...tp internet aku ttp pree jg..laju tu tk tau la,biasa download 7mbps jer...
korg nk tk?hahahahah modal la utk aku hahahahah

Electronic PC Shop
09-06-2011, 11:11 AM
stok baru dah sampai...terhangat dipasaran...

gabot
09-12-2011, 07:07 AM
penah pakai tapi dalam bilik tak boleh cover tak tau lah kalau ade yg power boleh tangkap pulak

Electronic PC Shop
09-13-2011, 01:56 AM
penah pakai tapi dalam bilik tak boleh cover tak tau lah kalau ade yg power boleh tangkap pulak

cuba wifi sy tuan..mungkin boleh kot..hehe..

Zuathles
09-14-2011, 04:02 PM
Menarik..teringin gak nak sambar 1..
tapi kena beli laptop dulu..hoho

boleh pakai kat laptop @ ipad @ apa yang boleh dapat wifi?

Electronic PC Shop
09-18-2011, 07:18 PM
Menarik..teringin gak nak sambar 1..
tapi kena beli laptop dulu..hoho

boleh pakai kat laptop @ ipad @ apa yang boleh dapat wifi?

Boleh dipakai kat laptop, netbook dan pc..